.
Отговор в тема
Страница 8 от 22 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 543
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Чудесно тогава Набави си трици и се запаси с режимна храна и почвай.
    Аз от днес съм пак на протеини

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Реших след 5 дни да си правя и аз протеинов четвъртък и да си взема трици....Все пак не искам да се върна на старото дередже. Така, че ме бройте четвърт Дюканка

А тоя калкулатор ми даде 1кг разлика от сегашното тегло, това значи че след режима ще стана толкова така ли ? Нече за 1 кг си заслужава ама това ми е мечтата да се тъпча само и единствено с месо
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от EroSennin
    А тоя калкулатор ми даде 1кг разлика от сегашното тегло, това значи че след режима ще стана толкова така ли ? Нече за 1 кг си заслужава ама това ми е мечтата да се тъпча само и единствено с месо
    Ти с режима можеш да отслабнеш колкото искаш. Има някои които отслабват и с 10 по-малко от това което им е дал калкулатора. Въпроса е че много трудно се поддържат килограми под калкулатора.
    Иначе и аз искам да стана с 2 по-малко отколкото препоръчва Дюкан ма да видим дали ще успея да ги задържа после

Аз помня като бях малък и като се теглех 1-2 години бях 23кг нали на 23 съм роден и много се кефех и след това като качих плачех Ех спомени. Самата идея месо на корем ме кефи адски много
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Мега фен
    Град
    София
    Абе тея калкулатори нещо Един български ми показа, че трябва да сваля 11 килограма! А той на Дюкан, френският, ми показа, че трябва да махна 4...Иначе съм минус 2 от както почнах

Сандри, тая аспазия я продават навсякъде тук, но и в магазините за диабетици. За аспартам и аз следя. Днес ще видя дали има в аспазията.

Повече от фен Аватара на nellllly
    принципно ти си сваляш колкото искаш. Дюкан в някакво интервю или в книгата беше писал, че не одобрява типа кожа и кости. Да, Теглото, което показва калкулатора се постига по-бързо и се задържа по-лесно. Аз стигнах теглото, което калкулатора показва, но другите килограмчета, които искам да махна без спорт няма да успея да ги изчистя... Добре, че се затопля времето и ще ритаме :Р

А аспартама в подсладителите има изписано много в интернет...

И тук е момента да кажа: момичета, като напреднете с режима не се плашете от задържането

И да се оплача... Седмица преди и по време на МЦ бях с 2 килограма по-тежка, слава богу всичко се оправи
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Мега фен
    Град
    София
    ^ ох, моля ти се, и аз качих единия ден като се мерих и ми се плачеше. Ама сега като че ли тръгват на добре нещата.

Град
    Германия
    Калкулатора ти дава теглото което най-лесно ще постигнеш и задържиш. Иначе както казах - ти си сваляй колкото искаш На българските калкулатори не вярвам. В БГ всички са анорексички 1,70 50кг
    Задържане има най-вече в дните на ПЗ, преди менструация и когато достигнеш определена граница (примерно ако никога не си била под 65кг нормално е на 65 да има продължително задържане).
    Теглете се сутрин, след 00, на гладно, винаги с едни и същи дрехи и на един и същи кантар. Така е най-точно.
    Освен това е добре да си вземете мерките с шивашко метърче и да следите обиколките си защото понякога има задържане в кг но обиколките се смаляват.

Аз ще кажа дали има ново минусче след няколко дни

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Искам да ви споделя моите резултати.От 12 дена съм вече на втория етап,при който наистина се сваля по-бавничко.Първия свалих 5кг,а втория за 12 дена - 3кг.Продължавам,макар че сега съм в застой,но точно сега е важно да не се отказва човек.

Град
    Германия
    SiSsKkAa за по-малко от месец е чудесно! Браво =D>

Град
    Велико Търново
    Мисля и аз да прочета тази книга и следователно да започна да правя тази диета, но тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0 пише, че трябва да се ядат по 3с.л. трици

Мега фен
    Град
    София
    ^ааа, споко, ние си ги ядем тази трици!

Хора хора хора хора! Прегреших! Един приятел черпи с бонбони, че е изкарал мега високи оценки на приемен изпит и аз толкова се зарадвах, че съвсем забравих за режима ;(

Град
    Германия
    Лошотийке как можа!
    Хахахах Споко продължавай си стриктно и всичко ще е ок. Не казвам че е правилно да се прегрешава защото всяка една стъпка встрани води до застой но пък като се е случило вече няма какво да се прави.

PanaH
    защо те притесняват триците? Аз лично ги ям сутрин за закуска с малко кисело мляко и подсладител и е като мюсли но можеш да си ги правиш на кексче, хляб или палачинка. Ако проблема е че не знаеш откъде да си ги набавиш кажи и ще те посъветваме

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ох...майка ми я пазеше тая диета...аз искам да сваля 10 кила някъде..обаче..трици имам нали..не са ми проблем...ама не знам какво да ям..месо почти на ям и...е ужас..а не мога само на яйца да карам..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ох...майка ми я пазеше тая диета...аз искам да сваля 10 кила някъде..обаче..трици имам нали..не са ми проблем...ама не знам какво да ям..месо почти на ям и...е ужас..а не мога само на яйца да карам..
    Преди 2 или 3 странички дадох 2 сайта с чудесни рецепти. Можеш да разгледаш
    И аз преди да почна режима месо почти не ядях. Сега ям пилешки кюфтенца (сама си правя каймата), пилешки дробчета, печена риба, риба тон от консерва, омлет със сирене, ако нямам време да си приготвя нещо ям шунки (2% мазнини), извара, кисело мляко... Абе варянти има много. Ако имаш време да готвиш или някой да ти готви още по-добре. Отвори сайтовете и няма начин да не си харесаш нещо

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Преди 2 или 3 странички дадох 2 сайта с чудесни рецепти. Можеш да разгледаш
    И аз преди да почна режима месо почти не ядях. Сега ям пилешки кюфтенца (сама си правя каймата), пилешки дробчета, печена риба, риба тон от консерва, омлет със сирене, ако нямам време да си приготвя нещо ям шунки (2% мазнини), извара, кисело мляко... Абе варянти има много. Ако имаш време да готвиш или някой да ти готви още по-добре. Отвори сайтовете и няма начин да не си харесаш нещо

хе...златна си мерси много..че от омлетите ми писна

как върви, девойки?

и аз се включих.
    8ми ден -5,5кг

Ами при мен незнам защо,всичко спазвам,за почти месец нищо неразрешено не съм хапвала и изведнъж днес се оказвам с 1кг по-тежка.Направо се отчаях като видях...Ванила браво браво радвам се за теб,продължавай

Град
    Heaven
    5ти ден -3.5 кг

при вас как върви ?

Аз задържам за момента.
    Дано да задържа трайно.

Сиска, да не би да ти идва? На мен преди да ми дойде не само ми се подува корема, но и качвам килограм-два, които после свалям като ми свърши.

Супер фен Аватара на pinki
    Хора АКО спазвате диетата стриктно НЯМА от какво да се притеснявате! Човека си е написал ясно в книгата, че има един период на застой (т.е. организма се съпротивлява), даже и може да сте на +1 дори +2, НО това е напълно НОРМАЛНО! За това недейте се шашка и дръжте фронта!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен
    Град
    София
    пфф, при мен върви изключително бавно като килограми. Поне шкемебето ми понамялава

Да.Аз бях почти около седмица в застой ама днес забелязах помръдване на кантарчето.Дано дано да продължи така

И аз ще почвам диетата... Обаче искам да попитам на колко дена или сле дколко време се минава в другата фаза? и от къде мога да си набавя трици?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си