Цитирай Първоначално написано от aDuHka
Здравейте и от мен !
От една седмица търся трици... и най-накрая намерих, но пшенични. В книгата пише,че трябва да са овесени.Та искам да попитам пшеничените ще ми вършат ли работа и каква въобще е разликата между двата вида

И още нещо... гледах някъде рецепти за някакви кремчета, в които пишеше,че се ползват и от кремовете на Д-р Йоткер. Знаете ли нещо по този въпрос

ПП: За катък 7% масленост много ли е , а като търсих какао под 10 % няма, т.е да не се използва какао ли?

Абе момиче, кви 7%, кви 5 лева Нискомаслено значи, че ВСИЧКИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ трябва да са 0.1% !!!

Пшеничните трици не са овесени трици и не можеш да ги заместиш с тях! Ето ги:
http://biozona.eu/images/sierra/oat_002.jpg
http://biozona.eu/images/sierra/oat_001.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/...A280_SH20_.jpg

Във всеки по- голям магазин ги има- Кауфланд, Билла, Чочко, Метро, Пикадили....

И по- добре оглеждай добре рецептите и продуктите които ползваш дали фигурират в списъка с позволените! Аз само какао обикновено си позволявам и то много рядко и по малко, но ако искаш по- добър ефект трябва да караш без него...