Цитирай Първоначално написано от vanilla
Тинче, не съм срещала в книгата да пише нещо за тия гъби и чушки, но ще отворя да погледна пак и ще ти пиша.
Ама трябва да има някакви съставки на буркана... нямам идея как ги правят. Погледни на някоя друга фирма дали не пише съставките, не знам.

И да ви питам какво мляко си купувате 0.1%. Аз гледах, гледах по големите магазини и не видях. И все на Култура я карам 1%.

А някъде бях чела за рецепти с обезмаслено какао. Ама и такова чудо не намерих по магазините.

Ами по принцип се води за тези чушки че са само печени, но май е : вода, захар, сол, оцет и лимонена киселина (ама не ми прилича като да ма захар - никакъв вкус няма, само на чушка без нищо... )

а на гъбите само : вода, сол, лимонена киселина и витамин Ц

а за мляко аз ям на Бор-Чвор 0.1 %, има и на култура 0.1 % и другите ги забравих, но на бор чвор е най- хубаво. Огледай се по- добре и ще намериш в тези големи магазини

А за какаото и аз не съм намирала под 12 %, защото и не съм тъсила , просто спрях да употребявам често и клкото мога по- рядко