Цитирай Първоначално написано от krem4et0
^Нали беше против тази диета. 44 кг не мислиш ли, че е поднормено?

Аз за 6 свалине кг тотално трябваше да сменя гардероба. По-скоро да извадя позабравени панталончета, рокли и полички, които не ми ставаха. Не бях ги носила 4-5 години. но да се оплача:не мога да разбера кой размер съм. Мисля си, че съм М, но реших да си взема 1 рокля Л, за да ми е леко широка и да обличам под нея ризка(иначе не става за работа). да, ама Л едва ми се събра на гърба. Взела съм ХЛ. Премерих й талията. Оказа се 58 см в талията тая рокля(моята талия си е точно 58 см), мярка ХL. Роклята не се разпъва... Вече съм объркана коя мярка съм. Явно е ХL. Имам ризки 42 размер, които са ми огромни и в талията, и на гърба...За това нищо не гледам по мяра вече, а пробвам. миналата година си харесах 1 рокля. Взех по-голямата мярка да меря, но ми беше късичка. Взех и по-малката мярка от 1 и съща рокля-беше 4 пръста по-дълга и по-свободна. май наизуст ги слагат тия размери. Не може с Талия 58 см и гръдна обиколка 84 да не се събера в L. Потресена съм!!!
По Холувудският стандарт трябва да съм 43кг,висока съм 163см и така вадиш 120 от височината и получаваш колко трябва да тежиш,е за гардеробът-това не е проблем-накупих си нови дрехи,сега се чувствам по-добре.
Бях против диетата,ама видях,че върху приятелката ми има ефект и реших да пробвам,все пак не ми струва никакви усилия