.
Затворена тема
Страница 22 от 91 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 2269

Hybrid View

Град
    sofia

.........

kakuv e smesen avtora tova e copy paste ot edin sait pick up project pfff aman ot dosadni kopirachi
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Мега фен
    Град
    <3

Re: .........

Цитирай Първоначално написано от DekoDenev
    kakuv e smesen avtora tova e copy paste ot edin sait pick up project pfff aman ot dosadni kopirachi
    Аман и от неграмотни разбирачи...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    UnDeRgRoUnD
    Първия път като се видите и почне зарибявка тря да си на максимум забавен, да си луд (ама не глупав) и да показваш по малко и от истинското ти аз.. СЪщо така трябва да и обръщаш достатъчно внимание.. Май това е..
    .... Недей да ме питаш какво искам.. Не можеш да ми го дадеш.. Освен ако нямаш 1 човал с пари

Никога,ама никога не трябва да се правите на това,което не сте.
    Трябва да сте самия себе си,и ако ви хареса някое "момиче", тогава скачайте до тавана.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Много добра тема. Въпреки че съм момиче, реших да я прочета, за да видя каква представа имате за момичетата. И наистина авторът знае какво говори. Само две неща не ми харесаха - "Момичето е безсилно пред хумора." и "Девойката изобщо не те слуша какво говориш. Девойката анализира как говориш и начина, по който се държиш по това време."
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

много полезна тема, Благодаря на създателя
    Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]

Цитирай Първоначално написано от crazygirl06
    много полезна тема, Благодаря на създателя

аз съм момиче,но на момчетата ще им е от полза, а за благодарностите- разраства се якото сайтче
    Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Много трудно можеш да се харесаш на едно момиче, ако то е решило да не те харесва.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Темата е готина и върши работа за срещи ,но на мен ми е по трудно нещо друго.Тук никъде не прочетох съвет как примерно да заговорим първоначално момиче или да направим като цяло първия контакт без да сме прекомерно нахални.Да видим ще се наеме ли някой да ми отговори

А бе ... Всички момичета са различни

Верно тва е яко тъпо - съвети как да те хареса момиче. Бъди себе си ако не те хареса майната и
    Аз съм 0409

бъди естествен,непринуден и може би едно от най-важните неща е да не бъдеш груб

Град
    Bugras
    mi az kato momi4e moga da kaja na vsi4ki mom4eta.... badet sebe si taka 6te spe4elite mnogo to4ki nz za6to no e super tapo kogato mom4e haresa momi4e i zapo4ne da se naduva , da se pravi na idiot s edna duma da se pravi na ova koeto ne e. sazdali ste si edin 6ablon i vsi4ki go kopirate spord mene tva e super tapo i v pove4eto oslu4ei ima obraten efekt. badete sebe si samo tva moga a vi kaja...

Град
    Blondeland
    Напий я
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от totik
    Темата е готина и върши работа за срещи ,но на мен ми е по трудно нещо друго.Тук никъде не прочетох съвет как примерно да заговорим първоначално момиче или да направим като цяло първия контакт без да сме прекомерно нахални.Да видим ще се наеме ли някой да ми отговори
    Аз се наемам! ;] Според мен (това е лично мое мнение) първите думи или както ти го каза първия контакт, трябва да стане случайно. Имам предвид тя да си мисли, че е случайно. Трябва да бъдеш много гъвкав и естествен. Гледал си филми, нали? Всичко трябва да стане по много романтичен начин и непременно тя трябва да си мисли, че това е пълна случайност. Няма значение, че не е и че всичко е нарочно. xD Това е идеалния първи контакт за мен. (Ха сега може да ми кажете, че гледам много филми.. )

Guest
    Най-мразя момченца,които първо:

-Се лигавят и правят на интересни по супер елементарен начин,за да приковат вниманието ми.

-Фукат се,с момичета,коли и възможности.

-Самонадеяни и уверени в себе си (става въпрос,когато всъщност са пълни малоумници)

Лично аз,хлътвам по момчета който са скромни..самовглъбени в себе си..ако ще задръстени да ги нарекат някои хора.За мен те са най интересните и стойностни хора от тяхния иначе скапан вид.

EsCaDa20 -тяхния иначе скапан вид.Само тази реплика доказва колко стойностна си ти самата.Преди да оценяваш другите първо се огледай в огледалото

Град
    София
    totik написа:

EsCaDa20 -тяхния иначе скапан вид.Само тази реплика доказва колко стойностна си ти самата.Преди да оценяваш другите първо се огледай в огледалото

+1

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    мерси за темата сте ми е от полза
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Голям фен Аватара на go71n
    съвет ако може

има едно момиче с 1 година по голяма е от мен ( не че е проблем ), но вчера стана нещо странно.
    пишем си в скайпа и аз както с всяка си се даржа веселяшката беше уцелила момент след който като се прибрах тревата още ме държеше ( сещате се какво съм правил преди това ).
    и както си говорехме тя каза нещо от сорта на " хах ти си голям веселяк, какво ще кажеш да отидем някой път на кафе "
    и на мен изведнъж очите ми станаха като на стар ЗИЛ фаровете.. тъй като е от съседен град по малък от моя и идва редовно в моя град, аз и казах " за кафето - едвам ме нави, доста се чудих (рофл) " и тя се засмя и това беше... ся кажете кога да и се обадя за кафето, или да чакам тя да ми се обади о.О
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Голям фен Аватара на go71n
    дадоха ти съвет да е случайно, но не мисля, че е правилен...
    момичето след като се запознаете ушким " слуайно " когато си тръгнеш ще си помисли веднага " какъв беше този "...

по добре да бъде всичко планирано,,, както казва един приятел за момиче преди да се запознаеш с нея "проучи жертвата" ( ся ше кажете грубо звучи жертва ама така си говорим ние пуберите ) след като си проучил почти всичко за нея и знаеш, че примерно във Вторник в 21:00 ще е в кафе "Х", отиди с твоята компания ( не бъди сам защото никой не обръща внимание на тези, който си седят сами ) в въпросното кафе 20:30-20:45, и само чакай тя да влезе, седни така, че да имаш видимост към вратата, но и тя като влезне шанса погледа и да попадне на теб да е голям.. ако те погледне и ти се усмихне, изчакай я да се настани и действай... съвет НЕ искай огънче и НЕ питай колко ви е часът!! Подходящ момент е ако отиде до бара да си поръча нещо ти да застанеш до нея на бара и с спокоен, но леко заиграващ глас да кажеш " какво ще пие красивата госпожица " от тук разговора се завръзва след като поръчаш нейното и твоето питие, НЕ я питай как се казвате, а си подай раката и си кажи името тук вече очакваш нейния отговор.. на там вече всичко е в твойте ръце
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Град
    Варна
    Като експерт на темата "Как да НЕ се харесаме на момиче" ви предлагам незаменим съвет- ТЕГЛЕТЕ ЕДНА МА**А НА ТОЗИ СКАЙП или се примирете, че ще умрете девствени (поне няма да съм единствен).

Guest
    Ами гледам се и ми харесва това което виждам Но въпросът е,как огледалото ми ще покаже ,че не сте скапан вид. Ти май се отрояваш с особено тъпотия

Моля те научи се първо да се изразяваш културно и после давай оценки на мен и 'моя скапан вид'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си