Здравейт, всички вие, потребителите на този форум, читателите на точно тази тема. Първо ви моля да ми простите правописните грешки, но имам медицинска приставка на едната ръка, за щастие временна, съответно не мога да управлявам много добре пръстите си. Да ви задавам въпроси е безсмислено, защото аз тук, в този форум влизам веднъж на три месеца. Причината, дами и господа е чисто градивна, с психологическа насоченост. А сега да не се захласвам много и да си мисля че ще съм баткото който ще ви подреди, искам да ми позволите и преди всичко да прочетете мнението ми по темата.
До колкото си спомням заглавието на темата беше свързано с това как да свалим, ъф не ами привлечем за неопределен срок от време вниманието на едно момиче. И както си скролвах, четейки плитки коментари и тук там градивно-смислени, по-скоро изразени от дамите изведнъж осъзнах че чета спор. Спор от сорта /извинете / "Кой е по велик, зашото е по-голям, нали?" Набързо попрехвърлих няколкото десетки страници изписани за този прост въпрос:"Как да привлечем вниманите на едно момиче за по дълъг период от време."

Е, момчета и моичета, не желая да се явявам тук и с 5тия ми пост да ви звуча като аристотел на форума. Ясно съзнавам че форума си има свое обшество и своето уважение. Но да се върнем към темата.
Аз лично си мисля, базирайки се на своя личен опит, че единствения начин да привлечеш вниманието на един индивит от отсрещния пол е да мислиш. Съответно да усещаш, да бъдеш духовен, да бъдеш най-вече себе си, за театъра има 199 или натфиз. Според мен важното в нашия живот по скоро се базира на самоличноста. На така наречиените путки им е писнало от курове, въпреки че има и такъв слой от обществото. Но ние явно мислим и търсим нещо по-смислено. СЪответно не е ли по логично да се замислим върху изграждането си като личности, да се замислим за своето собсвено АЗ и това което искаме от себе си? Малко е брутална моята теория, но според мен момичето е награда за положения труд върху себе си. Говорим си за сериозното гадже нали, пърдон приятелка!? Ако толкова много ни се ебе, има клубове. Признавам малко се поооплетох но тези който четат ще ме разберат, сигурен съм.
Мойте уважения и поздравления към автора за темата. А сега ако мога да задам своя въпрос:
Защо след като съм положил толкова години тръд върху себе си, защо след като според много момичетая нито съм глупав нито съм грозен, всеки мой опит да се докосна до нещо истинско /момиче / бива увенчан с провал, или краткотраен успех не по-дълъг от 1 час и винаги платонично базиран?
Благодаря на всички който ичетоха и последния ред