.
Затворена тема
Страница 29 от 91 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 2269
    Ами добре е, но не всичко минава така

Според мен темата е полезна,по принцип дава някои примери-останалото автора оставя на нас,така той ни помага,без да ни влияе-дали ще послушаш съвета или не то си е твоя работа.Иначе по мое мнение всеки си избира сам какъв да е-какъв да му е характера и какъв да му е външния вид

Град
    HaSk0V0 CiTY
    важно ли е дали имаш модерен телефон или не е важно

С извинение към автора обаче ако някое момче на първата ни среща ми каже че зъбите ми са като на Бъгс Бъни или излгеждам като Прасчо... Ми аз щте го направя труден за рисуване ... 1-во не ме познава не знае какво чувство за хумор имам и дали ще му схвана бъзика, така че изобщо не рискувайте с майтапи от този род ... И 2-ро нека момчето има самочувствие но не прекалено нали все пак не искате да изглеждате като надути пуяци ...

Цитирай Първоначално написано от pastel
    Както в много мнения пише - не трябва да показвате колко лудо сте хлътнали....маркират ли ви, като "в кърпа вързан" губите играта.

А относно свалянето - действайте! Няма за кога да отлагате щурма, ако сте влюбени, няма време за губене. Бъдете естествени - позйорските номера, минават само след много време практика и в крайна сметка не печелите нищо. Опитвайте да се развивате - четете. Когато имаш някакъв поглед над повече теми откриваж нови гледни точки.

Но най-важното е след като паднеш да се изправиж изтупвайки прахоляка. Понякога просто не се получават нещата. Тогава продължавате напред към следващата цел.......
    Jivei taka che kato umresh , i dqvola da ti zapali svesht !!!

съгласна съм с това обаче не всяко момиче обича да я опсипват с комплименти както е написано и дрехите да не са исулени и т.н. примерно аз предпочитам не някой много умен но и не някой много прост '' с по исулени дънки по широка блузка и да говори постояно тъпотии а не колко красиви очи имам колко ми е хубава косата и подобни .. лично аз не си падам по романтиката /за мен е гейско/ ноо всеки си има мнение
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Хубава тема!

За повечето неща съм съгласен с автора : примерно ... няа да си мноо "готин" ако паднеж пред момичето на колене и я омоляваш да я целунеж .... ,но не съм съгласен със :

1.стила на обличане: всеки си има стил, това че "всички" момичета не обичат "изтърсаците" (иам предвид по развисините суичъри и широките дънки) според мен няма нищо общо с истината ... друго нещо са цветовете...всеки харесва отделен цвят ... и на всеки човек му отива различен нюанс ... (примерно на мене 70% от дрехите ми са черни ...и не смятам да сменям стила си според това че сега всички псевдо гейчета почнаха да носят розово )

2.както вече някои казаха ... ако базикна някое момиче,че зъбите й приличат на ония анимационен динозър ... на никое момиче няа да и хареса

Отделно имам 1 въпрос: момичетата обичат ли драматизма ... да обясня кво иам предвид ... лично аз предпочитам да съм дирекктен със нежния пол ... а не да овъртам ... преди време харесвах едно момиче... смятах че и тя ме харесва ... всяко нощ седяхме до 1-2 часа да си чатим ... в даскало само са боричкахме... и по един ден викам си викам,че ше напрая няква драма ... сутринта отивам на даскало ... качвам се на 3тия етаж ... виждам я да седи да си лафи с някви приятелки ... отивам до нея и без даи кажа здрасти я целунах ... и после без чао си тръгнах .... с течение на обстоятелствата не тръгнахме .... въпроса ми е такъв& : този драматизъм да го наречем харесва ли се на момичетата

DoctorMouse лично на меен такива неща много ми харесват хахаха

ako haresvate nqkoe momi4e nikoga ne opitvaite sas sila 6te vi otblusne i 6tes te do tam trqbvat komentrari ot vida kolko hubavi o4i ima6 i ne6to takova

абе спрете се с тея простотии // от сорта ,,ного красиви очи имаш , много ти е хубава косата и мека , като те гледам и не откривам разлика между теб и слънцето , миришиш на хризантеми какъв парфюм използваш .... и т.н. вече на никой не му харесват ако някое момиче ви са върже на тея лайна обадете са казвате и че я харесвате .. и да я излъжете че я обичате от ного време ама ви е било срам да и кажите и ша видите как става ама тея да я опсипвате с комплименти е пълно губене на време и то без никъф резултат

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от kiflio
    Пич всичко което си го написал си е доста вярно НО вие които четете не мислете че като направите всичко което е написано по горе ще ви върже искам само да спомена че неможете да сваляте някоя много красива девойка ако и вие не сте красиви , за всеки човек си има влак , ако не сте от наи симпатичните , то би трябвало да си търсите не толкова симпатична приятелка това е АААА може и да сте грозни но трябва да са ви претапкани джобовете с Стефан Стамболовки
    Пич,ти май си на 12.
    а да си чувал за вътрешна красота,ценостна система?
    Красотата е нещо времено и винаги трябва да наблягаме на вутрешния блясък
    за кво ми е няква флорца дето за ни6то нестава а изглежда като принцеса.
    В името на една голяма любов

абе според мен няка как точно да се харесате на момиче , щото секи има различни виждания и интереси .. примерно на някой им харесват мърливи и прости , а на други умни с добра хигиена

абе досега не съм чул някоя да обича мърляво и просто като галош момче ...

аз да

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от sunshinee1936
    аз да
    А обичаш ли лешпери облечени в дрипи и подритваши празни бирени шишета,бейби

и голи да са се ми е тая .. важното да не са сланинести и да не са като крокодили в лицата

тва стана тема за запознанства напрау

Емм. тематта не е много зле.. добре е написана с изключение на едно::
    А именноо. това с изложбата на камъняци.. не мисля че някое момиче ще отиде да гледа камъни
    Иначе добре като за начинаещи ,ноо има някои неща, които не биха ме зарадвали особено, ако ми ги кажат!! АА и това с очичките на Прасчо, и другите там анимационни герои не ме въодушеви особено. Не приемайте коментара ми като критика просто съвет!!

ПП. Аз съм момиче!

просто не се дръжте идиотски.. и внимавайте да не обидите момичето по някакъв начин.. и най-вече не бъдете скучни!
    Живей един път, но както трябва
    cлънцето няма цяла вечност да те радва.
    Граби със шепи, обичай всеки
    kраят не тежи, ако дните ти са леки.

?

Здравейте нов съм във форума и ако можете да ми дадете съвет...
    Днес бях на среща с една приятелка(от скоро излизаме), бяхме на кино,но като цяло филма не и хареса на нея. В избора участвахме и двамата. Размотавах ме се след това и на път към вкъщи имаше период в който не си говорехме (неловката тишина). Днес бях решил да и дам някакъв знак, че не сме само приятели, но..... не се получи
    Въпроса се състои в следното : да и пратя ли малко по-късно някакъв СМС с лек намек, малко люзърска история,но .........

Град
    in the middle of nowhere
    Има нещо вярно в този "пътеводител" , но има и някой големи глупости. Казвам го от женска гледна точка. Като за начало ако момчето ми почне да говори несвързано, че си помисля че е няква шматка. Нали ще искам да разбера повече за него, да го опозная, малко трудно ще ми е ако по едно време ми говори за металика и после скача на африка. И да си правиш шега с очите ми, че са били като на мики маус - е тука малко ще се издразня.
    Иначе си ги бива насоките, много си прав за някои неща. Много се дразня като ме питат може ли да те целуна.
    И момчета незабравяите, че ние всички сме индивидуални точно както вие. Трябва да бъдете себе си, защото никой неможе да ви каже какво да правите с всички момичета, ако ще и 1000 жени да е вкарал в леглото. А и 1000 е само бройка, вие знаете ли дали те му помнят името?
    Моя савет е бъдете различне, не се водето със стадото.

Re: ?

Цитирай Първоначално написано от Dancho0
    Здравейте нов съм във форума и ако можете да ми дадете съвет...
    Днес бях на среща с една приятелка(от скоро излизаме), бяхме на кино,но като цяло филма не и хареса на нея. В избора участвахме и двамата. Размотавах ме се след това и на път към вкъщи имаше период в който не си говорехме (неловката тишина). Днес бях решил да и дам някакъв знак, че не сме само приятели, но..... не се получи
    Въпроса се състои в следното : да и пратя ли малко по-късно някакъв СМС с лек намек, малко люзърска история,но .........
    Забрави за смс-и, скайп, фейсбук, и т.н. Действай само на живо!!
    А за това, със знака.. забрави и него! Просто вкарай малко повече сексуално напрежение в разговорите.. докосвай я при всеки удобен случай, направи контакта с очите по-продължителен и избягвай моментите с неловката тишина!

iceangel, автора на темата не е дал подходящ пример с воденето на такива разговори. При този подход е добре темите да са поне малко свързани! А относно мики маус.. и очите, този пример също не ми харесва.. Ето един мааалко по-удачен пример: Имаш хубави очи.. особено лявото (Като естествено трябва да се разбира, че това е бъзик..)

Успех, с мацките!

Град
    in the middle of nowhere
    Хаха, да това звучи яко. Де някой да направи тема как да ви привлечем вашето внимание.

Автора е бог направо ! ! !

Респект ! ! ! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си