- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мамка му...любов!
...аз ще ти кажа само едно.Чувствата не се контролират!
Сама си прави изводи какво имам предвид и си вземи полуки![]()
![]()
![]()
![]()
Днес всичко беше като вчера......Обичам го...МАМКА МУ!
![]()
Днес той заговори за приятелката ми,дето я харесва....базикаше ме за един мой съученик,че сме гаджета и,че сме се били "тръшкали на леглото"и аз му викам,че той е правил същото с фр-то ми и той казва да бе да.и аз му викам квоо бе признай,че още я лофф и той ми вика...ми кво и ти още ме лофф...аз взех да го бия
прая се...
и една моя фр вика...гледай ги перфектната двойка...и той вика...да остава само тя да ме обикне....
боже.....ЦЕЛИЯТ КЛАС! :smt01.влюбвам се в него....ПАК!
Всички днес ни базикат,че сме се обичали още,че ще се съберем....
Боже да му кажа ли какво чувствам?Или това пак е някъФф номер?
казах му,че днес ще му кажа нещо по скайпа...и сега той чака....да му кажа ли???
![]()
Кажи му ми, може тоя път да е нещо друго..
Ако не, след тва ша си намериш друг
Айде бе! Що пък си толкоз сигурен/на?Първоначално написано от DaMmM
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Моля ви...още мнения....НЕ съм сигурна...Ако му кажа и се съберем,може да направи същия гаф...и ще ме срам да ме покажа пред съучениците си от неудопство,че пак съм повторила тази грешка....
Но...го обичам...от допира му потрепервам...от думите му имам пеперудки в корема....
Може да звучи лигаво,но е така...когато ме докосне потрепервам...искам да е както преди...но ако пък това не стане....пак ще съм съсипана...направо ми писна...
Е**ти дилемата....
![]()
![]()
!!!!Мисля само за него...връщам лената назад,когато го мразех,заради това,което ми причини....Но нищо...Пак искам да е мой...Припомням си...как ми каза...написа де..."Късаме"...Но ПАК ПАК ПАК ПАК го обичааааааам!Страх ме е....
![]()
Скайп ?!
Бележки ?!
Какво по дяволите ...
Неееее не мога повечеееее, ще се хвърля отнякъде...![]()
Как може майката природа да е толкова жестока към някои човешки същества?!
Дори не изпитвам желание да бъзикна авторката...ужас, това не е на добре. А е само на 13-14....
Алдерис, абе остави ги да си слагат още и още окови. Аз и ти знаем че чувствата могат да се контролират, при това хич не е трудно. Другите да си трошат главата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House