.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    ...аз ще ти кажа само едно.Чувствата не се контролират!
    Сама си прави изводи какво имам предвид и си вземи полуки

Прекалила си доста с емотиконите..

Днес всичко беше като вчера...... Обичам го...МАМКА МУ!
    Днес той заговори за приятелката ми,дето я харесва....базикаше ме за един мой съученик,че сме гаджета и,че сме се били "тръшкали на леглото" и аз му викам,че той е правил същото с фр-то ми и той казва да бе да.и аз му викам квоо бе признай,че още я лофф и той ми вика...ми кво и ти още ме лофф...аз взех да го бия прая се... и една моя фр вика...гледай ги перфектната двойка...и той вика...да остава само тя да ме обикне.... боже.....ЦЕЛИЯТ КЛАС! :smt01.влюбвам се в него....ПАК! Всички днес ни базикат,че сме се обичали още,че ще се съберем.... Боже да му кажа ли какво чувствам?Или това пак е някъФф номер? казах му,че днес ще му кажа нещо по скайпа...и сега той чака....да му кажа ли???

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Кажи му ми, може тоя път да е нещо друго..
    Ако не, след тва ша си намериш друг

Цитирай Първоначално написано от DaMmM
    Чувствата не се контролират!
    Айде бе! Що пък си толкоз сигурен/на?
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Моля ви...още мнения.... НЕ съм сигурна...Ако му кажа и се съберем,може да направи същия гаф...и ще ме срам да ме покажа пред съучениците си от неудопство,че пак съм повторила тази грешка.... Но...го обичам...от допира му потрепервам...от думите му имам пеперудки в корема.... Може да звучи лигаво,но е така...когато ме докосне потрепервам...искам да е както преди...но ако пък това не стане....пак ще съм съсипана...направо ми писна... Е**ти дилемата.... !!!!Мисля само за него...връщам лената назад,когато го мразех,заради това,което ми причини....Но нищо...Пак искам да е мой...Припомням си...как ми каза...написа де..."Късаме"...Но ПАК ПАК ПАК ПАК го обичааааааам!Страх ме е....

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от PaChanGa_GiRl
    Абе к'во влюбване, к'ви 5 лева.. тегли му майната и не се занимавай с него
    Успех!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Скайп ?!
    Бележки ?!
    Какво по дяволите ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Неееее не мога повечеееее, ще се хвърля отнякъде...

Как може майката природа да е толкова жестока към някои човешки същества?!

Дори не изпитвам желание да бъзикна авторката...ужас, това не е на добре. А е само на 13-14....

Алдерис, абе остави ги да си слагат още и още окови. Аз и ти знаем че чувствата могат да се контролират, при това хич не е трудно. Другите да си трошат главата.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си