- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Понякога свършвам само от възбуда!!!
понякога свършвам само от възбуда без каквато и да е стимулация случвало ми се 3-4 пъти но ме притиснява та искам да попитам дали е нормално или е нешто нередно и трябва да се вземят мерки
на колко си години?
тарадамдам
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
18 почти 19 момче съм
Ами .. аз съм на 15 и дори да съм възбуден .. пак не мога да свърша за по малко от 15 минути , ако се опитвам сам
WTF ?!
Прави секс, и по-честичко, по честичко
Апетита идва с яденето.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
С него и децата....Първоначално написано от valdesbg
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
нямам проблем с бързо свършване или нешто от сорта просто ми се е случвало да сварша еи така от нищото изведнъж знам че е много страно и затова реших да попитам тук дали имасмисъл за притеснение или и такива работи се случват
Ако под свършване разбираш само изтичане на сперма, не се притеснявай - просто по-честичко освобождавай напрежениетоАко нямаш постоянна партньорка - давай на ръка. На мен ми се случва, когато не правя секс редовно, да ми изтича сперма.
Не се притеснявай, просто с повече практика и това ще отшуми.
нещо такова абе горе долу нощна ерекция само че през деняПървоначално написано от Gary
ако си с някое момиче,което страшно много те възбужда е нормално да свършиш така.чувала съм и за други случаи.не се притеснявай.според мен няма нищо странноПървоначално написано от BenzWorld
За пръв път чувам това,никога не ми се е случвало
Може би рядко правиш секс ....![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
Според мен е напълно нормално.. при прекалено мръсни мисли,и "загорялост" ако мога така да го нарека е възможно
![]()
Първоначално написано от Sladurancheto
.. а може би е девствен![]()
WTF ?!
Първоначално написано от ReZoN
може,може не е казал дали е или не е![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
Момче ти не свършваш.... Когато момче/мъж е в силна ерекция се изхвърля в малки количества бяла/безцветна течност ,която съдържа 1/10 сперматозоиди.![]()