- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Първоначално написано от puhen0to
ама оплакват се че има мн теми за филма и те правят още една...аман от влюбени момичета които пускат теми и аман от хейтъри които мразят половината свят ,а сега се заяждат и с един филм![]()
ми да - може да е просто и тъпо, обаче щом някакви ще ми пълнят главата с вопли за това колко велико било не знам си кое, ще си хейтя. още повече, че са немалко хората други, на които също им е дразнител новия литературен "хайп", който до година ще умре сигурно..
не правим още една - всъщност това е ЕДИНСТВЕНАТА тема, което е контра на Здрач. уникална си е, немА друга такава, за разлика от 3143142 фенгърлски възпявания на Единцету и сладката му мацка ;ь
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ми и на мене мн запалени по филма хора са ми приказвали за него и на мен ми писна да ги слушам и накрая реших да си го изтегля и да видя за кво става въпрос и ИЗНЕНАДА- хареса ми! незнам колко от вас изобщо са гледали филма,но ако не сте-гледайте го.Не мисля че трябва да намразвате филм само защото има много хора които го обсъждат,всъщност точно заради това трябва да го гледате!
е ти пък 1 година му е много, очаквам до лятото да са го забравили 60% от "феновете"
пълен абсурд.... ще има още 4-ри филма а книгите излизат на бг докрая на годината ... Гарантирам че няма да се забрави до поне 3 години... все едно да забраят Хари ПотърПървоначално написано от Jesus
пп. Ся не почвайте сравнения и обиди по мойто мнение защото тва си е мое мнение ...
Хари Потър му мина манията вече, сравни с преди 4-5 години какво е било.
Това е просто, да се кефят хората на тея неща, но да има някаква мярка. И аз съм луд фен на някои поредици обаче да съм тръгнал да разтръбявам на всеки по света колко е як еди кой си или колко е сладка еди коя си или ау ау ау..
Не му давам 3 години на Туайлайт. Като цяло, при Хари Потър поне имаше нещо уникално и различно, макар че и тая поредица не харесвам особено.
Тук какво имаме?
Любовна история
вампири
върколаци.
Оу, боже, да, не съм го чел/виждал това в други 32423342 книги или филми, прави сте. Иновация!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
сторме
ако се харесва толкова много няма да е просто върколаци вампири и любов нали![]()
чалгата също се харесва на много![]()
Ма видиш ли ти аджеба... тия вампири били дугиПървоначално написано от ScionOfStorm
че чалгата кво общо има с здрачПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
междудругото... вампирите в здрач са почти нищо общо с реалната представа за вампири... само дето им се вика вампири...
абе кво ви пука колко време ще трае фен вълната на Здрач??? Който го харесва,ще го харесва и след 5 год,може би просто тогава няма да се вдига толкова мн шум!Като ХП все още има мн мн фенове,но те си пишат спокойно в фен сайтовете му и не тормозят никого....
аз седнах да чета книгата и на 20 страница се отказах, невъзможна любов, лол това е нещо невиждано
Ти казваш че щом Здрач се харесва на 43758934759246 човека, то значи книгата/филмът си я/го бива.Първоначално написано от puhen0to
Сайъна аналогично ти казва, че и чалгията се харесва от 487т89423752435434 човека, но това не значи че си я бива, нали?
Много хора ядат от МкДоналдс, но това не променя фактът че храната е пълен боклук?
etc etc
Мнозинството не е гаранция за качество.. Или как да се изразя.. Това че даден продукт има одобрението на болшинството не означава че продуктът е качествен....
А и мнозинството доста често и греши... например, тълпата казва "Разпни го!" на Пилат Понтийски и ей на, Исус разпнат.. а това не би било правилното решение, нали? Ама мнозинството го е взело..![]()
Но стига лирични отклонения.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Оффтопик:
Абе да питам в Хейтърската тема някой има ли линк към първата книга на Английски,че ми трябва за Independent Study.Някой ако помогне ще съм му благодарен,че не ми се рови във Фен Темата която е пумия.
ми добре и Титаник е любовна история,вярно че е и по истински случай,но филма е направен по скоро да се наблегне на любовната история,пак нищо ново,но не виждам да пишете теми Анти -Титаник,той също има много фенове
е по голямата аудитория от момичета харесват любовни историй...Първоначално написано от Jesus
Титаник си е качествен филм, а щом това се сравнява с Хари Потър значи трябва да е още по-голяма боза...Първоначално написано от unicorn_f
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
различни хора различни мнения...Първоначално написано от jghgh
ама все пак тук обсъждат хора които не са гледали филма или чели книгата... просто им е писнало от феновете на здрач...
хубаво че мнозинството може да греши но все пак е мнозинство..
толкова хора с един общ интерес грешат... е незнам то винаги ще има такива които да не им харесва нещо... Пак повтарям различни хора- различни мнения
ето ти един дето не харесва хари потър... всички други грешат защото той не харесва хари потър ли?Първоначално написано от Disrespect
разбирам,че не си гледал филма.доверяваш се на част от хората които казват,че филма е тъп (което не е вярно),а това че не ти харесва ХП,според означава,че просто не си разбрал книгата,а ако си гледал само филма-е така разбирам защо не го харесваш,филмите се отвратителни-виж книгите са др нещо
Гледала съм филма! Не си давам мнението за нещо, което дори не съм погледнала!!!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
виж тукПървоначално написано от grenth
http://isohunt.com/torrents/Twilight+the+Book?iht=-1 избери си, май има някакви различни дивотии.
пухено, то мила ти го каза товада, на всички са им "различни" вампирите и не са с конвенционалното си значение, със сигурност
Титаник, макар и да не го харесвам особено като филм, е направен със стил и с творчески размах и е изключително повлияващ. Просто уж леко клишираната история е поочукана и е подходено с професионализъм към нея.
Добре титаник си е класика... откакто е направен филма няма поколение което да не го хареса
puhenot0 гледала съм филма, доста тъп беше.
Иначе книгата съм си я свалила и като свърша тая която чета ще я почна да видя дали е нещо специално.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride