- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
![]()
![]()
![]()
Не се сдържах просто.
Your pseudo sunshine I don't need.
абе кво ви стана на вас![]()
когато излезна Здрач филма вие сте превърнали в луди хора. дали харесвате жената [/imghttp://wpsmedia.latimes.com/image/backlot/2008/4/29/Twilight_Robert_Pattinson_Kristin_Stewart_on_back/Twilight-410-large.jpg[img]
![]()
![]()
[/img]
Дааа, наистина си грешалаПървоначално написано от Gretii95
Теб никой не може да те надмине
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Gretii95
АЙДЕ ДА МЛЪКНЕШ! Няма ли да се спреш най-накрая?!![]()
Има фен тема и анти фен тема. Ако харесваш Здрач пишеш във ФЕН ТЕМАТА, и не се заяждаш с половината хора от форума![]()
ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ ЛИ?!
Боже..избихте се за единия филм/книга.
Който квото ще да си харесва,кво ви бърка вас.
ДА,ПОВТОРИ МИ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И КВО ВЪВ ФЕН-ТЕМАТА ТАМ Е Е*АСИ СКУКАТА,САМО КАЧВАТЕ НЯКВИ СНИМКИ НА ЗДРАЧ НЕЩА И ТВА ЕПървоначално написано от lovey0u
ооооо Благодаря ти трогната съмПървоначално написано от Eliii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мразя го тъпото педерастче от Здрач, мразя гоо![]()
Офф, че си .. Скучно ти било. Така да беше казала от самото начало. Веднага ще ти се намери занимание, не се притеснявай. Като за начало можеш да прочетеш някоя книга, ей така за разнообразие. И за да е ооще по-интересно, тази книга може да е написана от талантлив автор с интересен и заинтригуращ, доказал се стил на писане. И за да ни е още по-гот може и книгата да е пълна с мноого интересни и забавни думички, които да не се повтарят през ред, да е обогатена със смислени изрази и поучителни цитати. Защото във всяка книга можеш да намериш нещо поучително. Добре де, в почти всяка, няма да споменавам имена (присъстващи в заглавието на темата). Това достатъчно занимателно ли ти е? Може и да ти препоръчам даже някоя истинска книга. Да можеш да изтичаш да се похвалиш на приятелчетата си и да им обясниш какво се казва книга!Първоначално написано от Gretii95
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Леле вие тука още малко и ще се сбиете заради някакъв си филм и книгиГретии95 моля,те престани да пишеш в анти-фен темата,престани да се заяждаш според мен ти напави тази тема "злобна"ако мога така да се изразя!
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
^ Аааа да забравих ... мнението ми няма да изглежда толкова добре, ако няма![]()
![]()
![]()
![]()
Ето ви още, да се радвате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пфф, сега е по-добре, нали![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Първоначално написано от DesireToFire
Я предложи някоя книга,защото и аз искам да прочета някой свесна книга![]()
Асии <3 , Наннсии <3
абе тъпа си квото и да си говоримПървоначално написано от Gretii95
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
много съм съгласна за "Forever Dawn", щеше да е много по - интересно от от 4 книги и те направо са не изсмукани от пръстите и, а от друго място...Първоначално написано от LadyDi
като за начало:Първоначално написано от Gretii95
АЙДЕ ДА МЛЪКНЕШ! Няма ли да се спреш най-накрая?!![]()
Има фен тема и анти фен тема. Ако харесваш Здрач пишеш във ФЕН ТЕМАТА, и не се заяждаш с половината хора от форума![]()
ти не знаеш какво искаш
МАЙ ти харесва здрач ама не ти харесва фен темата, а пък пишеш във анти-фен темата, защото няма какво дя правиш или просто си тъпа![]()
леле и аз се обърках![]()
![]()
Първоначално написано от lovey0u
![]()
![]()
на момичето явно му е скучно в фен-темата и затова пише във анти-фен темата
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Тая Грети95 е ебаси загубеното пишлеме...да я гръмнат у Афганистан два-три пъти, че сивото й вещество се е разложило съвсем басииии скапаното лапе![]()
по полека със обидите все пак е в пубертета момичетоПървоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
ми така си еПървоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Ем ако изключим, че вампирте са вече вегитарианци, нямат зъби, живеят с СВЕТЛА къща, светят кат крушки на слънцето и са супер грозни и се влюбват в храната си мисля, че филма няма да е толкова зле. А и да не забравим тяхнаха любов ! Как се гледат само (само това) все едно са видяли гола крава. Забравих да добавя, че вампирите вече носят дънки и гледат да не са вкарват с скандали и боища, парите вече не ги влечат нито пушат, пият и правят секс като за световно ! Горките колко са пропаднали нямат нито един отлечителен белег на вампир. Айде минута мълчание в тяхна чест.
Да, точно. Вампирите изживяват американската мечта. Живеят в просторна и светла къща с цялото семейство, живеейки спокойния живот на средната класа. С намерението да не се забъркват в проблеми и да не им пука колко е скапан живота извън техния middle class рай.
Won't wear the cross of a man that means nothing. A man who falls to his knees is a man of disease. Take your God straight to hell. Trash your cross.
съгласна съм с теб,наистина така наречените вампири в филма същност вобще не се държат като вампириПървоначално написано от lilnat
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
сякаш сте виждали вампир, че знаете кой се държи като такъв и кой не...
всеки описва вампирите както си ги представя, нали е любовна история няма да ги представи като някви отвратителни чудовища...
ама както и да е![]()
И шокиращото е,че се гледат сякаш "са видяли гола крава"... аз облечена крава не съм виждала,ама карай де ..![]()
![]()
И това за middle class heaven .. По-скоро си живеят точно като богаташи в голяма красива къща на няколко етажа. В Америка хората от средната класа живеят предимно в предградията,а не в усамотени и модерни къщи .. И дори и да е пресилено,това е право на авторката. Тя може да покаже нещата по начина,по който ги е видяла и сънувала (създала е книгите си по свои сънища) и като на някои от вас не им харесва .. светът не спира.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."