- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
добре моя грешка... повечето от хоратаПървоначално написано от HardcoreSyndrome
Ми да,и все пак си е любовна история.Здрач какво е-любовна история и намесени вампири,ами по различно е от другите романтични филми,които не са малко!Според някои тук,филма не е интересен,защото няма нещо ново,но щеше ли да се харесва на толкова много,ако наистина беше просто обикновенна любовна история.
Сигурна съм че ако те попитам "книгата или филма е по интресен по принцип" ще ми кажеш книгата...Първоначално написано от jghgh
и все пак аз няма да съм виновна или грешна ан теб ако не ти хареса книгата нали![]()
Мерси много,обаче аз си го намерих в замунда в PDF формат 4те книги само 4 МБПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
да ти имам късмета...Първоначално написано от grenth
Е, той/тя си го оправи де(мерси за което)
то и твоя не е малък особено, пухено![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ай да спираме да СПАМим ,че ще видим 1 перманентна почивка
П.С Но проблем ,момче съм![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
ама много ми харесва .. ще може ли да си остане моля![]()
може, кажи от кое аниме е, че не ми е познато, а аз се кефя.
гренте, нема се косиш - ние почти не спамим :Ь
та...in conclusion - rape Twilight![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
и ти гледаш еееее знаех си че си готинПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
таа Rozen maiden е
супер, мое го пробвам.
бтв,
BestAnimeHero
тоя от кое аниме е ?
я изкажи мнение за samurai champloo ако си го гледал![]()
хах имам авер който си поръча и има такава шапка от америка мисляПървоначално написано от ScionOfStorm
мн зарибени....
самурай чамплу и аз съм го дръпнала ще се почва но не сега
много го намразих тоя здрач заради.ох едуард.
о здрач е №1.
аз искам да съм с едуард.
ох къде дават филма ?
ох страхотна книга от къде мога да си сваля 9 999 999-тата книга
и мн други филми,но за тях не пускате темиПървоначално написано от Jesus
![]()
внимавай че кат свърши и здрач няма да ти помогне :P :P :PПървоначално написано от Jesus
Не говорим за филма само а и за книгата !!! Пък и ми писна на всякъде само за здрач![]()