- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Първоначално написано от Jesus
прочел ли си всички книги,аз не съм и няма да давам мнение за др-те части,но някои тук нито филма,нито книгата и все пак приказват.
еднорогче бе защо така се нервиш .. оставяй ги да се радват на темичката сиПървоначално написано от unicorn_f
![]()
![]()
Мир!![]()
Дами и господа, ето го замисълът на книгата
чак обмислям да си го сложа за аватар![]()
Хах, колко бързо се разрастна темата.
Да ви кажа, аз само по подписите и аватарите на драгите ни съфорумки, криво-ляво разбрах историята![]()
чета това което ми харесва,но не пускам теми и не говоря против неща за които неазнамПървоначално написано от Raybeez
Bravo! sloji si go na avatara, a v podpisa si sloji i edno laino i eto te. 6te te opisva idealnoПървоначално написано от Jesus
![]()
Cruel Intentions
йей една хубава тема най-накрая :P
тоя Здрач (филма) ми е страшно...противен и безинтересен.. а и с тея Вампири![]()
![]()
абе то честно има ли някой над 15 да речем, който да го харесва ?!
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз имам колежки на по 20 години дето го харесват![]()
Ама после се чудят всички, защо младото поколение са отрепки, ми много ясно от такива безполезни книжки, вместо да прочетат малко българска и световна класика, се занимават с такива глупави книги
Аиде нека всички фенове на здрач ни нападнат![]()
Едуард на сапун !![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
ми така като седна да я чета ако ми хареса я допрочитам,ако не ми хареса я зарязвам.Първоначално написано от Raybeez
еднорогче ти все ще си четеш несериозна литература по този начин
иначе те поздравявам с http://prikachi.com/users/erosennin/6M.jpg
Ахахахаа...Първоначално написано от Jesus
РУЛЗ!!!
Иначе филм като филм...![]()
тебе кво те бърка кво ще чета.на мен си ми харесва и ХП и ми харесва и Здрач ми харесва на Дан Браун също ми харесват някои книги. ии да мерси за поздрава нямаше нуждаПървоначално написано от Jesus
![]()
Jesus на 20 и го харесват ?![]()
стига бе...
аз по форуми и т.н. гледам само някакви 12-13..макс 14 годишни да въздишат по Едии () и оназ Бела... бррр за това питах за чак 15 годишни, а то имало и на по 20
![]()
![]()
Не, не наистина в шок съм...
то въобще какво му харесват...филма е тъп, книгата не искам и да почвам да я чета
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Абсолютно вярно. То и на мен ми хареса филма като го гледах, но сега направо го мразя от цялото това нещо като мания![]()
Stay up all night with the stars *
Аз го приемам като обществен дълг да възпитаваме младите хора на ценности, да вземеш да прочетеш 1 книжка с басни е в пъти по-полезноСериозната литература изгражда силни личности
![]()
Na tebe puk kakuv ti e problema tq kakvo 4ete?? kvo zna4i "neseriozna literatura"? kak moje da q deli6 na "seriozna i neseriozna" ?? Na teb nqkoi da ti se burka ti kvo 4ete6??? Koi si ti 4e da kazva6 na horata kvo da 4etat i haresvat?Първоначално написано от Jesus
Cruel Intentions
Не казвам да не чете развлекателна литература, но да има и сериозни авториМи това е младото поколение пада си по простотията и по неща без грам смисъл в тях, може да ме нападате че чета манга или че гледам анимета, но в тях има и нещо възпитателно или поне в това което гледам
![]()
To4no tova kazva6! ti otde znae6 4e tq ne 4ete i ne6to drugo? est sq 4e 6te kaje6 4e animetata sa tolkova obrazovatelni ..o da..osobeno kostenurki nindji i dr podobni. Za men nqma "seriozna i neseriozna" ili "tupa i dr" literatura. Vseki si ima vkus! I stiga si kazval na horata kolko sa zle i kvo da 4etat 6toto nikoi nqma da spre6.Ili sled taq tema si misli6 4e vsi4ki 6te zaxvurlqt knigata?Първоначално написано от Jesus
![]()
ili 4e nqma da gledat filma
![]()
Cruel Intentions
Виж сега не искам да променяме темата, то е ясно че аниметата са правени за деца и имат за цел да възпитават
Здрач е намразихме не заради друго ами от това че навсякъде само за нея се говори. Да тръгнах да е чета и просто се отказах тва е малоумно четиво. Ще сравняваш Здрач да речем с творба на Оруел, няма база за сравнение, Здрач може да е четеш след като се върнеш от даскало, научиш си и докато си в кенефа да изгубиш малко време, такъв и е замисъла![]()
МИР
oo da.. animetat asa tolkova obrazovatelni tctccПървоначално написано от Jesus
Nqkoi da e iskal da sravnqvame Zdra4 s ne6to dr?? Prosto go haresvame i tva e. Ti kat iska6 si 4eti drugi ne6ta . Ti si maloumniq
Hodi si v kenefa i 4eti kvoto si iska6. i si gledai zadrustenite animeta nikoi nqq ti se burka.
Cruel Intentions
Добре малоумен съм че чета качествена литература в която има нещо оригинално нещо смислено![]()