- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Аз чух за Здрач преди 1 година някаде...когато нямаше нито филм , нито преведена книга.... Харесват ми и филма и книгите, обаче мисля ,че прекалено много се обсъждат... колко хубаво си ми беше докато никой не знаеше за какво всъшност става въпрос във въпросните книги... но пооосле се появи филм... и вече всички са фенове на Здрач нищо, че може и книгата да не са чели![]()
...И Здрач е любовна история а не такава за вампири( или поне не каквото всъшност представлява това понятие)....
моля и "феновете" да не се мислят за вампиролози
![]()
![]()
И аз мисля, че не самият филм и книга дразнят, а истерията около тях. Както и с Хари Потър - аз и него го мразех по подразбиране (както в тая тема се мрази Здрач), но прочетох книгите и ми стана любимЗа Здрач също не бях чувала и ми стана интересно "що е то", гледах филма - хареса ми, нищо кой знае какво, ама и дупка не е
само имам чувството, че повтаря някакси Queen of the damned, може и да не съм права, не съм чела книгата...
взе ми буквите от клавиатуратаПървоначално написано от gabi_94
![]()
(#) ...thats a cookie...
Толкова изтъркана история..Още от първите страници се сещаш какво ще стане във втората книга.Повече от половината момичета в класа ми говорят само за тази скапана книга.Защо си мисля,че това е единствената книга,която някога са чели,освен специалното издание на "Космополитън" и "Хай Клуб"
Женицата се е опитала да зариби умовете на наивните дванадесет годишни девойки и да заличи славата на "Хари Потър".Жалък опит...
Благословена да е темата!Крайно време беше.
![]()
![]()
Поръчах да ми направят 20 копия на листове формат А4 с корицата на книгата и ще е направя тоалетна хартия
Някой иска ли да си купи ?
Предпочитам обикновенатаПървоначално написано от Jesus
е, по-мъжки е някакъв, ама един актьор ни прави филма, ни книгата. сюжетът е като за читанка за втори клас, горе-долу. не забравяйте - ако искате да успеете, в НИКАКЪВ случай не влагайте нещо сложно в книгата си и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ограничете главните си герои до 6-7. най-добре ще е да има два главни героя примерно, и те естествено да са влюбени един в друг. така ще можете да ги разделяте, събирате - каквото щете. :ьПървоначално написано от EternalEyes
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Казах, че истериите тип 'обичам едуард' и 'аз съм най-голямата фенка на здрач' са противни и прекалени, но...
... да повтаряш колко го мразиш на всеки срещнат е равностойно. А тук има няколко човека, които ако има как и монолог ще си водят, за да се докажат в някаква светлина. Замислете се и вие малко.
Your pseudo sunshine I don't need.
е стига моля те къде Едуард къде тоя Бил.... кво място за сравнение има изобщо... виж му тъпата мутра на БилПървоначално написано от EternalEyes
![]()
Така си е.Първоначално написано от BlackaTBW
Обаче на мен ми идва някакси рефлексно като чуя Едуард и да си изразя негативното мнение срещу него.....всъщност това става и само като чуя думата "Здрач".![]()
Нито филма съм гледала, нито книгата съм чела и се чудя дали изобщо да си губя времето...едва ли ще ми хареса. Обаче е уникално, че дори и антифеновете гледат хилма за да видят дали е толкова ужасен (за книгата вече не знам дали се чете). По този начин доста пари се печелят, еххх.
YAY dylbok poklon! tova e tolkova geroi4na postupka! ako iska6 i v g... si gi mu6ni tiq 20 kopiqПървоначално написано от Jesus
![]()
Cruel Intentions
бе той ще се бърше с тях невиждаш лиПървоначално написано от mysterious93
![]()
еми тъпо е да обсъждаш нещо което не си гледал/чел.....Първоначално написано от HeartOfRaven
dam.. posle moje i da q izede sled kato se zabur6e. Da ne habi matrIala. puk i pari e daval 4ove4eca... tctc..Първоначално написано от puhen0to
Cruel Intentions
Дадахте ми добра идея да му го пратя на едуард това използвано![]()
Точно до Едуард нз как ще стигне.. освен да помолиш авторката да включи великото ти произведение в книгата...Първоначално написано от Jesus
Cruel Intentions
това е тоооолкова на място...Първоначално написано от BlackaTBW
![]()
анти-феновете вдигат много повече шум и създават истерия във форума![]()
Омърсил си се!Първоначално написано от TellMeYourName
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Всъщност не знам какво толкова го мразите филма.Както казаха преди мен,тъпата част е тази с превземането: "Едуард е толкова сладък" и тн.Аз си признавам филма ми харесва горе долу.Филм като филм...обикновен.Няма нищо толкова специално,че да те впечали до такава степен,че само за това да говориш.Книгата също съм я чела и за нея вече мога да кажа,че много ме дразни.Прекалено много подробности има в нея,които могат да бъдат спестени.