- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
човек, който пише главно в раздел "игри" и най-дългият му коментар е два реда, с изпраскани "![]()
![]()
" или нещо подобно отзад не мога да го възприема насериозно, ще ме извиняваш.
поне пишеш на кирилица, де.
иронии не ми пробутвай, а си отстоявай позицията.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Според мен ще стане по-интересно ако темата бъде преместена във Всичко .....обаче тази тема радва на 100%
Нямам намерение да споря с когото и да било.
Аз вече си изказах мнението по темата и смятам,че някои хора,писали тук,изключително тъпо постъпват.Самата тема е тъпа всъщност.Щом не харесвате филма,за какво изобщо му обръщате внимание.Аз ме казвам,че ми харесва,но поне не пускам цяла тема за това.Разбирам да има фен - тема,но пък да има и "анти-фен тема" вече е тъпо.Дайте за всеки филм,който мразим да направим същото...Еми нищо няма да стане...
ако за всеки филм се дрънкоти толкова прекалено, че навсякъде, където се обърнеш се говори за него, сигурно ще има такива теми.
и аз не харесвам много неща, но както виждаш не правя хейт тема за всяко от тях. просто защото никой не ги навира прекомерно в очите ми (разбирай: очите на тези, които не харесват филма/книгата/и двете).
щом ще има безкрай теми с фенове, нека си има и една, където да се съберат тези, които ги дразни цялата шумотевица.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ами тези,които не харесват филма,могат просто да изкажат негативното си мнение в останалите теми.
е що да им разваляме фен темите?
по-добре концентрация тук, отколкото масови мнения в теми, които са за тези, които ги кефи тая работа.
Ели ако темата не беше в този раздел а в някой доста по посещаван щеше да има бум на негативните мнения![]()
Еми от една страна може и да сте прави.![]()
ami pusniq v razdel Sex kvo 4aka6 o6te? ili puk poneje si na TI s mnogo moderatorki pomoli nqkoq da ti q premesti kat tolkova iska6. A i ne vqrvam nqkoi da ne q znae taq tema.. ti ili pi6e6 tuk ili v drugite kopva6 linka 4e da vlqzat..Първоначално написано от Jesus
Cruel Intentions
По скоро автора би трябвало да помоли да му бъде преместена темата ако реши не аз и не съм на ТИ с модераторският екип, това че съм си писал с 4-5 модератора или че имам скайп на 2-3 от тях нищо не значиНа вас защо ви пука какво пишем в тази тема ?
Eй, браво за темата! Не понасям нито филма, нито книгата....![]()
аз пък съм анти-фен на анти-феноветеще си направя "атни анти-фен тема "Здрач" "
![]()
Не съм го гледам тоя филм ама хората които са го гледали яко са се филмирали.АЗ СЪМ АНТИФЕН нищо че не съм го гледал.
Първоначално написано от Raybeez
аз за другите не знам, ама се пръскам![]()
колко щеше да е удобно да бъде той ъндед...
...така хем щеше да се стимулира некрофилията от полудели 14 годишни фенки, хем Еди нямаше да може да е изсмукан от женорята си ^^
Аз прочетох първите 2 части...стават, но не са нищо особено.
Филма е боза.
ОХ днес страшно много ме нервираха с тази тъпотиятрябва да го забранят със закон
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Не мога да разбера 20 годишни жени как може да се влюбят в Едуард![]()
представи си е тая от аватара ти да е главната героиня... е такаПървоначално написано от Jesus
Abe filma e hubav i knigata sushto e hubava ama tva e prosto film i kniga nishto poveche i na mene mi opruzna nqkvi da mi vikat kolko bil hubav eduard i ot sqkade da mi pulnqt glavata s twylyt .
Какво е "twylyt"?Първоначално написано от FlammeNoir