- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Никой не ви кара да ги харесвате, просто е супер жалко отстрани да направите тема в която да хулите нещо което не харесвате.. Замислете се малко колко зряло постъпвате, супер смешно е ..Първоначално написано от Spider4eto
Spider4eto , съгласна съм с теб с 2 ръце и 3 крака![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
В началото, когато започнаха да излизат многобройните теми за "Здрач", се реши да се направи една фен тема, за да не се пълни форума с безсмислени, еднакви теми. Съответно във фен темата някои от хората започнаха да изразяват мнение, което беше отрицателно спрямо книгите/филма. И за да не ви се разваля прекрасната идилия във фен-темата, се направи анти-фен тема, в която спокойно да се обсъжда какво, как и защо не ни харесва в книгите/филмите.Първоначално написано от ItalianMafia
ПС: Не съм чела цялата тема, предполагам, че тези картинки са качени, но ще ги кача още веднъж, да се посмеете отново(или за първи път):
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos..._2192454_n.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._1783538_n.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos..._3620523_n.jpg
Интервю с вампир е мноого по-отдавна Здрач, мноого по-хубава е, уверявам те и писателката е мнооооооооооооооооооого по-талантливаПървоначално написано от lipstik
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Интервю с вампир го прочетете....много по-добро от всякакви Дневници,Бели,Едуарди и други такива
Най тъпият филм..който съм виждал някога.. Това са пълни промиващи мозъка глупости ?!?!?! Дал Господ да фалира и да не ми са мярка че просто на такава помия и името филм му е много!!!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
за тоя "филм" само![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няяяма такава простотия и такива умрели "актьори"![]()
![]()
Ще си хейтвъм колкото си искам и вие няма как да ме спрете освен със остумни забележки може би?
П.П Забравих да добавя,че Gretii95 не са и достатъчно годините да изразява мнение като възрастен интелигентен човек.![]()
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
Оо заради този филм ме баннаха от замунда.Ако сте момиче на 12 години или момче което се прави на такова го гледайте.Голяма шитня.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от fr33runner
![]()
![]()
а ти на колко си,че да ми казваш ,че са ми малко годините?За да изразявам мнение!
Първоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
ЗАХАПИ ЯЯЯ!!!!!!!! ДАНО УМРЕШ!!!!!![]()
Такааа, дойде и моят ред да оакам Здрач.![]()
![]()
![]()
Сюжетът: тъп и банален. Героите в книгата се държат странно на моменти (особено (Де)Бела и (П)Едуардоо). Книгите са написани като за хормонясали кифьоци, каквито са фенките им.
И такаааа... ако някой смята да ми каже, че всеки си има право на избор и това са едни чудни, прекрасни, невероятни книги, веднага да спре, защото съм го чувала и преди. Знам, че всеки си има право на избор и щом сте решили да обичате тоалетните занимания на Стефка (Майер) - ОК, ама спрете да дрънката за тоя шит, щото не отговарям...![]()
![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Тия са Мазните Обарнали резбите тапи Жени едуард ли е каф екаф е тпя ЖЕНСКИ ФИЛМ С ПЕДАЛИ БЕ
![]()
![]()
![]()
Извинявам се за цинизмите !
Първо се научи да пишеш пък тогава злобеейПървоначално написано от Vanko941
"тпя"
![]()
ако не знаеш пише се "тоя"
![]()
![]()
![]()
Малее, колко си заядлива, като "даскалката" ми по английски си ... Според теб някой може ли да мисли че "тоя" се пише "тпя" и ако не си забелязала "о" и "п" на клавиатурата са съседни. Т.е да ти сдъвча информацията още малко, когато някои хора не гледат клавиатурата докато пишат или пишат бързо се случва да натиснат съседното копче...Първоначално написано от Gretii95
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Евала....Първоначално написано от Eliii
![]()
![]()
![]()
Тва с (Де)Бела и (П)Едуардо... ме разби![]()
Не съм такава за каквато ме мислиш... но какво от това, нали съм си АЗ !!!
SuM 41_WalkIng DiSaSteR =]
Ми то си е така.Първоначално написано от JustRockGirl
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Gretii95 супер ТЪПА сиПървоначално написано от Gretii95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[Де]Бела и [П]Едуардо![]()
![]()
![]()
![]()
Rules!!Първоначално написано от Eliii
![]()
![]()
Ми така де![]()
Тя е дебела и тъпа, той е педерас и не се опитва дори да го поприкрие...Разбира се, въпреки че е божествен, прекрасен, неустоим, интелигентен, чаровен, съвършен хомосекс
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Gretii95 май не сме в час по български.Пък и щом 20 човека ти казват,че си тъпа сигурно има нещо такова.
П.П Това с (Де)Бела и (П)Едуардо ме разби направо...![]()
![]()
![]()
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
Първоначално написано от fr33runner
![]()
![]()
знам,че не сме в час по български,но може ли да има толкова неграмотни хора
![]()
![]()
![]()
![]()
(П)Едуардо ...![]()
![]()
![]()
![]()