.
Отговор в тема
Страница 27 от 32 ПървиПърви ... 17232425262728293031 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 785
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Цитирай Първоначално написано от Gretii95
    Тва злобата край няма ..
    Еми..да то тази тема е направена само да се злобее,не за друго!
    Именно! Не виждам смисъл от тема в която хората да покават колко са злобни, това не говори хубаво за тях : ))
    Бай-Ганьовщина .. Мнн ограничени,заебете :]]
    И ограничението се изявява в какво по-точно? Гледах и 2та филма и останах безкрайно разочарована. Актьорската игра куцаше толкова много, че не е истина. Пиклата, играеща Бела е наистина трагична, спукала съм се от смях докато стенеше, когато спукваха от бой Едуард. А самия персонаж на Едуард е толкова лигав и бозист, че не е истина. Книгите са малко по-добре, да си призная даже с интерес ги четох, но не е нещо супер оригинално, невиждано, нечувано и т.н. Чела съм книги в пъти по-интересни и стойностни.
    Никой не ви кара да ги харесвате, просто е супер жалко отстрани да направите тема в която да хулите нещо което не харесвате.. Замислете се малко колко зряло постъпвате, супер смешно е ..

Град
    Ивагакуре
    Spider4eto , съгласна съм с теб с 2 ръце и 3 крака
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia

Никой не ви кара да ги харесвате, просто е супер жалко отстрани да направите тема в която да хулите нещо което не харесвате.. Замислете се малко колко зряло постъпвате, супер смешно е ..
    В началото, когато започнаха да излизат многобройните теми за "Здрач", се реши да се направи една фен тема, за да не се пълни форума с безсмислени, еднакви теми. Съответно във фен темата някои от хората започнаха да изразяват мнение, което беше отрицателно спрямо книгите/филма. И за да не ви се разваля прекрасната идилия във фен-темата, се направи анти-фен тема, в която спокойно да се обсъжда какво, как и защо не ни харесва в книгите/филмите.

ПС: Не съм чела цялата тема, предполагам, че тези картинки са качени, но ще ги кача още веднъж, да се посмеете отново(или за първи път):
    http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos..._2192454_n.jpg
    http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._1783538_n.jpg
    http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos..._3620523_n.jpg

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Цитирай Първоначално написано от LAxHurricane
    сега се е чувало някъде вампир да БЛЕСТИ и да е ВЕГЕТАРИАНЕЦ?
    Много преди Здрач е имало истории за вампири,които пият животинска кръв,така че това не е първият.
    дай пример
    Дневниците на вампира.Книгите са написани много преди Здрач...
    Интервю с вампир е мноого по-отдавна Здрач, мноого по-хубава е, уверявам те и писателката е мнооооооооооооооооооого по-талантлива
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Интервю с вампир го прочетете....много по-добро от всякакви Дневници,Бели,Едуарди и други такива

Голям фен Аватара на FantaMen
    Най тъпият филм..който съм виждал някога.. Това са пълни промиващи мозъка глупости ?!?!?! Дал Господ да фалира и да не ми са мярка че просто на такава помия и името филм му е много!!!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Голям фен Аватара на shutUp
    за тоя "филм" само

няяяма такава простотия и такива умрели "актьори"

Ще си хейтвъм колкото си искам и вие няма как да ме спрете освен със остумни забележки може би?

П.П Забравих да добавя,че Gretii95 не са и достатъчно годините да изразява мнение като възрастен интелигентен човек.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Оо заради този филм ме баннаха от замунда.Ако сте момиче на 12 години или момче което се прави на такова го гледайте. Голяма шитня.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от fr33runner
    Ще си хейтвъм колкото си искам и вие няма как да ме спрете освен със остумни забележки може би?

П.П Забравих да добавя,че Gretii95 не са и достатъчно годините да изразява мнение като възрастен интелигентен човек.
    а ти на колко си,че да ми казваш ,че са ми малко годините?За да изразявам мнение!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt

ЗАХАПИ ЯЯЯ!!!!!!!! ДАНО УМРЕШ!!!!!

Такааа, дойде и моят ред да оакам Здрач.
    Сюжетът: тъп и банален. Героите в книгата се държат странно на моменти (особено (Де)Бела и (П)Едуардоо). Книгите са написани като за хормонясали кифьоци, каквито са фенките им.
    И такаааа... ако някой смята да ми каже, че всеки си има право на избор и това са едни чудни, прекрасни, невероятни книги, веднага да спре, защото съм го чувала и преди. Знам, че всеки си има право на избор и щом сте решили да обичате тоалетните занимания на Стефка (Майер) - ОК, ама спрете да дрънката за тоя шит, щото не отговарям...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Тия са Мазните Обарнали резбите тапи Жени едуард ли е каф е каф е тпя ЖЕНСКИ ФИЛМ С ПЕДАЛИ БЕ Извинявам се за цинизмите !

Цитирай Първоначално написано от Vanko941
    Тия са Мазните Обарнали резбите тапи Жени едуард ли е каф е каф е тпя ЖЕНСКИ ФИЛМ С ПЕДАЛИ БЕ Извинявам се за цинизмите !
    Първо се научи да пишеш пък тогава злобеей "тпя" ако не знаеш пише се "тоя"

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Малее, колко си заядлива, като "даскалката" ми по английски си ... Според теб някой може ли да мисли че "тоя" се пише "тпя" и ако не си забелязала "о" и "п" на клавиатурата са съседни. Т.е да ти сдъвча информацията още малко, когато някои хора не гледат клавиатурата докато пишат или пишат бързо се случва да натиснат съседното копче...
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Сюжетът: тъп и банален. Героите в книгата се държат странно на моменти (особено (Де)Бела и (П)Едуардоо). Книгите са написани като за хормонясали кифьоци, каквито са фенките им.
    И такаааа... ако някой смята да ми каже, че всеки си има право на избор и това са едни чудни, прекрасни, невероятни книги, веднага да спре, защото съм го чувала и преди. Знам, че всеки си има право на избор и щом сте решили да обичате тоалетните занимания на Стефка (Майер) - ОК, ама спрете да дрънката за тоя шит, щото не отговарям...
    Евала....
    Тва с (Де)Бела и (П)Едуардо... ме разби
    Не съм такава за каквато ме мислиш... но какво от това, нали съм си АЗ !!!
    SuM 41_WalkIng DiSaSteR =]

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от JustRockGirl
    Евала....
    Тва с (Де)Бела и (П)Едуардо... ме разби
    Ми то си е така.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Gretii95 супер ТЪПА си

[Де]Бела и [П]Едуардо

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    (Де)Бела и (П)Едуардоо
    Rules!!

Ми така де
    Тя е дебела и тъпа, той е педерас и не се опитва дори да го поприкрие... Разбира се, въпреки че е божествен, прекрасен, неустоим, интелигентен, чаровен, съвършен хомосекс
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Gretii95 май не сме в час по български.Пък и щом 20 човека ти казват,че си тъпа сигурно има нещо такова.

П.П Това с (Де)Бела и (П)Едуардо ме разби направо...
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Цитирай Първоначално написано от fr33runner
    Gretii95 май не сме в час по български.Пък и щом 20 човека ти казват,че си тъпа сигурно има нещо такова.

П.П Това с (Де)Бела и (П)Едуардо ме разби направо...
    знам,че не сме в час по български,но може ли да има толкова неграмотни хора

Град
    in my weird world
    (П)Едуардо ...
    nice
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си