.
Отговор в тема
Страница 6 от 32 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 785
    Град
    Инкогнито
    Тва наща тема стана доста популярна

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Не казвам да не чете развлекателна литература, но да има и сериозни автори Ми това е младото поколение пада си по простотията и по неща без грам смисъл в тях, може да ме нападате че чета манга или че гледам анимета, но в тях има и нещо възпитателно или поне в това което гледам
    To4no tova kazva6! ti otde znae6 4e tq ne 4ete i ne6to drugo? est sq 4e 6te kaje6 4e animetata sa tolkova obrazovatelni ..o da..osobeno kostenurki nindji i dr podobni. Za men nqma "seriozna i neseriozna" ili "tupa i dr" literatura. Vseki si ima vkus! I stiga si kazval na horata kolko sa zle i kvo da 4etat 6toto nikoi nqma da spre6.Ili sled taq tema si misli6 4e vsi4ki 6te zaxvurlqt knigata? ili 4e nqma da gledat filma
    я пак... костенурките нинджи аниме...

Град
    Shinigamiville
    Е добре... аз съм един от откачените фенове на здрач... гледала съм филма,чела съм книгите ама тая тема изобщо не ми пречи... мен ми е смешно .. и интереса ми не е Едуард...

Град
    Инкогнито
    как можа да ни предадеш

Град
    Shinigamiville
    как можа да ни предадеш
    ааз ли ...

Град
    Инкогнито
    да точно ти, ти ме вдъхнови за колажите

Град
    Shinigamiville
    да точно ти, ти ме вдъхнови за колажите
    олеле .. сериозно
    Сметни
    Е не е такава загуба... поне съм дала вдъхновение било то такова

Град
    Инкогнито
    обаче мисля че не станаха много добра ама paint толкова може

Град
    Shinigamiville
    обаче мисля че не станаха много добра ама paint толкова може
    е не се отчайвай

Град
    Инкогнито
    аз ще предложа на емека да правят т. хартия с неговият лик въз основа на моите предложения

ЗДРАЧ е историята на една невъзможна любов. История, изпълнена с много приключения и опасности. История за приятелство. История за игра на живот и смърт.
    Бела Суон винаги е била различна и никога от популярните. Но когато се премества във Форкс, нещата се променят. Тя се превръща в център на вниманието, а нейното е привлечено от мистериозния и нечовешки красив Едуард Кълън и неговото семейство. Едуард обаче пази страшна тайна, а разкриването й ще доведе до редица опасности, битка на живот и смърт, нови приятелства и една невероятно силна, изпепеляваща любов.
    Добре, едно не разбирам - как се очаква от грамотен човек или ако не грамотен, то поне средностатистически тъп, да хареса книга/филм, чиeто собствено резюме, е изпълнено с повече абсурди и повторения от съчинение на първокласник?!

ЗДРАЧ е историята на една невъзможна любов. История, изпълнена с много приключения и опасности. История за приятелство. История за игра на живот и смърт.
    Още началото грабва с богатата си речникова култура и способността на автора да образува сложни синтактични структури и добре изградени дълги изречения.

Бела Суон винаги е била различна ...
    Трогателно, наистина. Да не е двуглава и триръка?

Но когато се премества във Форкс, нещата се променят. Тя се превръща в център на вниманието...
    Това вероятно цели да ни убеди, че Бела всъщност е уникална личност, с чудесен характер и прелестно чувство за хумор, която просто не е била дооценена от простоватите си и повърхностни връстници, но Форкс е място, пълно със също толкова уникално прекрасни хора, които наистина я разбират? Според малкото ми проучване, жестоката истина е, че Форкс е забутано село, в което най-якото забавление за тийнейджърите е да се присъединят към група наречена Rainy Day Gamers и да разцъкват заедно с другите синове и дъщери на дървосекачи всеки петък - ЛОЛ! И аз да живеех така, и аз бих се кефела, ако в селото ми се пренесе човек, който дори е опитвал от невероятните деликатеси на МакДоналдс.

... а нейното е привлечено от мистериозния и нечовешки красив Едуард Кълън и неговото семейство.
    Масова оргия ли, що ли?! Ако е тъй, май това ще е единственото нещо, което ще си струва ^^

Едуард обаче пази страшна тайна...
    Импотентност? Хемороиди? Чорапите му миришат? ТОЙ Е ЕЛВИС?! О, хайде, любопитството ми се разпали :/

... разкриването й ще доведе до редица опасности, битка на живот и смърт, нови приятелства и една невероятно силна, изпепеляваща любов.
    Струва ми се, че имам дежа-ву - тея думи май съм ги чела преди някъде... 10 секунди

Иначе това настрана, една приятелка отдели 20 минути от времето си да ми разкаже сюжета и на четирите книги. Имаше доста красиви моменти, но все пак фаворит ми е фактът, че двамата имат дете, кръстоска между хомо сапиенс и вампир, което носи звучното име Ренесме - хибрид от имената на нейната майка Рене и неговата Есме ( това ми напомня на приятната история на съученик на майка ми, кръстен едновременно на дядо си Сава и дядо си Илия - Илисавет ).
    Big A, little a, bouncing B
    The system might have got you but it won't get me!

http://lobotomyforfree.blogspot.com/

Хаха...Сайън...твойта тема ще стане Важна скоро време като гледам

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от DrunkenLullaby
    Бела Суон винаги е била различна и никога от популярните. Но когато се премества във Форкс, нещата се променят. Тя се превръща в център на вниманието, а нейното е привлечено от мистериозния и нечовешки красив Едуард Кълън и неговото семейство. Едуард обаче пази страшна тайна, а разкриването й ще доведе до редица опасности, битка на живот и смърт, нови приятелства и една невероятно силна, изпепеляваща любов.
    Добре, едно не разбирам - как се очаква от грамотен човек или ако не грамотен, то поне средностатистически тъп, да хареса книга/филм, чиeто собствено резюме, е изпълнено с повече абсурди и повторения от съчинение на първокласник?!

Още началото грабва с богатата си речникова култура и способността на автора да образува сложни синтактични структури и добре изградени дълги изречения.

Бела Суон винаги е била различна ...
    Трогателно, наистина. Да не е двуглава и триръка?

Но когато се премества във Форкс, нещата се променят. Тя се превръща в център на вниманието...
    Това вероятно цели да ни убеди, че Бела всъщност е уникална личност, с чудесен характер и прелестно чувство за хумор, която просто не е била дооценена от простоватите си и повърхностни връстници, но Форкс е място, пълно със също толкова уникално прекрасни хора, които наистина я разбират? Според малкото ми проучване, жестоката истина е, че Форкс е забутано село, в което най-якото забавление за тийнейджърите е да се присъединят към група наречена Rainy Day Gamers и да разцъкват заедно с другите синове и дъщери на дървосекачи всеки петък - ЛОЛ! И аз да живеех така, и аз бих се кефела, ако в селото ми се пренесе човек, който дори е опитвал от невероятните деликатеси на МакДоналдс.

... а нейното е привлечено от мистериозния и нечовешки красив Едуард Кълън и неговото семейство.
    Масова оргия ли, що ли?! Ако е тъй, май това ще е единственото нещо, което ще си струва ^^

Едуард обаче пази страшна тайна...
    Импотентност? Хемороиди? Чорапите му миришат? ТОЙ Е ЕЛВИС?! О, хайде, любопитството ми се разпали :/

... разкриването й ще доведе до редица опасности, битка на живот и смърт, нови приятелства и една невероятно силна, изпепеляваща любов.
    Струва ми се, че имам дежа-ву - тея думи май съм ги чела преди някъде... 10 секунди

Иначе това настрана, една приятелка отдели 20 минути от времето си да ми разкаже сюжета и на четирите книги. Имаше доста красиви моменти, но все пак фаворит ми е фактът, че двамата имат дете, кръстоска между хомо сапиенс и вампир, което носи звучното име Ренесме - хибрид от имената на нейната майка Рене и неговата Есме ( това ми напомня на приятната история на съученик на майка ми, кръстен едновременно на дядо си Сава и дядо си Илия - Илисавет ).
    Кви са тея ЛИС-ове бе....
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Да ви кажа чела съм книгата,гледала съм филма- историята не е нищо особено,не ме впечетли по нинакъв начин ..
    ОБАЧЕ превзимките на 13-14 годишните момиченца с неизживяна реалност,дето само са вкарват в някви филми "ОоОоО уБиЧкъЪм и ЕдуУуУардд " - пълни глупости!Тея въпросни госпожички пълнят и форумите с теми за "Здрач".. и от всякъде четеш "здрач"и ти идва да ги напсуваш
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Оф .. и аз не виждам нищо в този филм.Гледах го и ми се стори безкрайно скучен,въобще не ме грабна.И ме дразни факта как всички се прехласват по този филм и книга - навскъде само Здрач,Здрач..
    Все едно историята е толкова оригинална - няма никакви литературни моменти,няма какво толкова да мислиш по този филм.А всички го изкарват все едно ти е разкрил смисъла на живота

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Цитирай Първоначално написано от DrunkenLullaby
    PURE WIN!
    хаххаах, това беше добро

еми аз нещо забелязвам, че тази тема стана по-обширна от двете фен теми на Здрач общо на тая страница, което е...притеснително. Много хАтери бе..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Кви са тея ЛИС-ове бе....
    Мани, требеше да чета нек'ва пиеса на неграмотния комунист Брехт за китайка с раздвоена самоличност по немски и реших да отложа затъпяването от едната простотия, като се занимая по-подробно с втората
    Big A, little a, bouncing B
    The system might have got you but it won't get me!

http://lobotomyforfree.blogspot.com/

Град
    Инкогнито
    Българи обединете се около омразата ни към Здрач

сигурно 70% (ако не и повече) от пишещите в тая тема не са чели нито книгата, нито са гледали филма, но си имат твърдо мнение браво - похвално

Град
    Инкогнито
    Може и 90% да не са е чели но 100% знаят че е тъпотия

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Може и 90% да не са е чели но 100% знаят че е тъпотия
    и откъде знаят като не са я чели?

Cruel Intentions

Град
    Инкогнито
    Не мога да отговоря за другите със сигурност, но от 2 колежки който непрестанно дрънкат за здрач ми се повдига реших да взема да видя книгата и на 20 страница е махнах, тя буквално не става за нищо.

Супер фен Аватара на gabi_94
    така, да си кажа и мойто мнение Отначало, когато се разнесе модата да харесваш здрач, се ядосах много и си мислех че е поредната тъпня и ме раздразни факта че всички го харесват, но след това като изгледах филма с една приятелка много ми хареса Прочетох и книгите и те също ме израдваха, е имаше и моменти които ме дразнеха, но все пак ми хареса историята. Но изключително много ме дразнят някои тъпи лигли, които изобщо не харесват самата книга или филма,а са прехласнати само по Едуард. Дразня се навсякъде да пише "о, колко е готин и сладък" и т.н. Той си е наистина хубав, ама постоянно да го пишят навсякъде ме нерви. Просто трябва да има мярка. Преди беше на мода оня тъпия мюзикъл със Зак Ефрон, направо го ненавиждам тоя филм, отвратителен е, но все пак всеки си има вкус. Така че всичко е относително, на някои им харесва едно, на други друго, важното е наистина да ти харесва а не просто щото е нашумяло и "модерно".
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Аз чух за Здрач преди 1 година някаде...когато нямаше нито филм , нито преведена книга.... Харесват ми и филма и книгите, обаче мисля ,че прекалено много се обсъждат... колко хубаво си ми беше докато никой не знаеше за какво всъшност става въпрос във въпросните книги... но пооосле се появи филм... и вече всички са фенове на Здрач нищо, че може и книгата да не са чели ...И Здрач е любовна история а не такава за вампири( или поне не каквото всъшност представлява това понятие).... моля и "феновете" да не се мислят за вампиролози

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си