Уууу намерих я темата. Около ч седмица тука ми надуваха главата, колко бил добър тоя филм, колко бил невероятен, различен, добре измислен, направен и кво ли не. Ок реших аз снощи да седна да го изгледам филмчето и останах със следния поглед

. КОЙ ГИ СПОНСОРИРА ТЕЯ ФИЛМИ БЕ ?????? Вампири светят като диаманти на светлина ???? Какво подяволите ?? Чел съм гледам съм по филми, че са адски силни и бързи вярно, но не знаех, че супермен изглежда жалък пред тях. Ноо както и през целия филм си мислех и видях накрая директора и режисьора са ЖЕНИ ето защо филма е толкова блудкав. Адски много недосмислици. Във филма малко гравитацията не действаше

. Когато спря вана да не я удари госпожицата цялото училище го видя това, тоя негъра от вана видя, че тоя си е сложил ръката ТОЧНО на изкривеното, но естествено както във всеки американски филм той си остана напълно анонимен

. Те бяха изключително бледи, студени и ходят от не знам си коя година в това училище обаче никой не знае за тях и те са си просто децата??? Или аз съм малоумен, че този филм не можах да разбера половината от него, или просто филма беше направен без грамчец замисъл. Дали им пари айде правете простотий. Ако можех да стана филмов критик такива филми нямаше да излизат. Искам си 2-та часа живот обратно!!!!!!