- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тази прическа..?
Казах вече с какво е правено на дадената снимка от мен, поисках ти снимка да видя дали става същото, за да се пробвам и на моята коса, а ако не ми хареса как става неискам да си горя напразно косата, разбираш ли ме ?
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
.Първоначално написано от kapinka
Не става същото, дори доста по-различно.Опитай, пяната и сешоара няма да ти увредят кой-знае-колко косата ;]
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Мхм, а на Мария прическата с плитки ли е отстрани ? И как е направено освен, че е изправена и топирана ?
http://musicidol.btv.bg/bg/photos/view/651#photo
http://musicidol.btv.bg/bg/photos/view/659#photo
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Да ти приличам на google?Първоначално написано от kapinka
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Поставих го като въпрос, който може да ми отг.
Аз се опитах и стана!
Значи измиваш си косата, подсушаваш леко, слагаш пяна, сушиш, слагаш си кристали, изправяш си косата и я разделяш - вдигаш я нагоре и оставяш най-долната коса и така постепенно пускаш докато не я направиш цялата. Взимаш един не много дебел кичур и го увиваш, намазваш го с вакса и го топираш така както си е увъртян, без да го пускаш и накрая го напръскваш с лак. Пускаш го и леко го ...минаваш с гребенчето за да не стърчи от топирането! И то след известно време се отпуска малко и стои точно като на снимката!
Това е цялата философия!![]()
аа тва наистина е мн яко !!ии как се прави
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.