- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го но той има гадже
"Или всичко, или нощо?!"
А ти помисли ли, че той е всичко за приятелката му?!
Не бъди до такава степен егоист!!!
Ти го харесваш, а тя вероятно го обича!!!
НЕ ИМ СЕ МЕСИ!!!
Кой го казва..Първоначално написано от fc
![]()
Първоначално написано от sextazy_baby
Така.. ако ходят от дълго време - не се надявай да се получи нещо м/у теб и него. И в такъв случей дори не се опитвай да го спечелиш, защото единственото, което би постигнала в такъв случей е да го загубиш и като приятел..
Ако връзката им е от скоро и не е сериозна.. може и да пробваш..
Но се замисли добре - заслужавали си всичко това?
И той давал ли ти е основание да си мислиш, че те харесва? Защото ако не е - се откажи, независимо каква му е връзката..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
аз мисля,че имаш шансове,защото има вероятност той да се влюби в теб..защо не ? ;Д щом си му френдка и то една от малкото може и да има нещо впредвид . Хмм незнам мацко успех ти желая и НЕ се отказвай ако наистина имаш чувства !!![]()
Остави момчето да бъде щастливо с момичето,което обича/харесва ..
К'во можеш да направиш?Да развалиш чуждото щастие , за да си угодиш
на г*за ли ?Да не е последното момче на Земята случайно ?
Actions speaks louder then words .. >.<
Първоначално написано от selens
точно ,бтв и на мен ми се е случвало : ((
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Алоо?! Какви чувства ?!Първоначално написано от bube7y
Тя е написала, че го ХАРЕСВА!!!
За чувства може да се говори само между момичето и момчето, които да двойка в случая...
preznai sipo skype 4e go obi4ash i posle nehodi 1 sedmica na daskalo i sam 6te te potyrsi s re6enie na problema ti![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Щом си има приятелка , значи ти си излишна и просто трябва да се върнеш в реалността и да си намериш момче, което е свободно!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..