.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако съдя по себе си ще ти кажа, че противоположностите се привличат до един момент, после вече постоянните караници за дреболии си казват думата...

Супер фен
    Град
    Своге
    Такам,тука се говори за противоположности в характера,а не в паричното състояние и личността в обществото ^

Мразя да го казвам тва,ама за всеки е абсолютно индивидуално,смисъл познавам много двойки,при които момичето е сдухано,пък момчето съвсем не,или пък обратното.И още такива различия в характера...

За тва казвам,че е индивидуално,някои търсят същия нрав в другия,третия намира пълна противоположност и така ...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Аз точно мнение май немога да дам... но ще дам пример. Имал съм и 2-та типа връзки, при връзка пълна противоположност бяхме супер, но аз като доста кофти характер доминирах и малко беше тип караме се но моята дума тежи повече и колкото и да спорим аз печелех. С течение на времето просто някак почнаха нещата да угасват.... и се разделихме и сме си приятелчета и сега(единствената).

Другия тип връзка в която супер се разбирахме и допълвахме, всичко бе по мед и масло за първи път (и последен надявам се) обичах наистина с цяло сърце... направих мега много компромиси и промени в себеси защото бях сигорен че с това момиче всичко ще е оки.... накрая се разделихме по супер брутален начин, каза че просто съм и умразнал и че просто вече харесала друг който да я допълва..... това направи сърцето ми дето без това е почти камък още по мрачно

Да вметна и 2 та типа връзки бяха почти по година едната малко повече.

Та цялата идея е ако ви е добре прави си кефа ако ти е кофти бягай колкото можеш надалеч, дано помогах с нещо с тия глупости дето написах
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    ...ама за всеки е абсолютно индивидуално,...
    Ето го отговора
    An Evil Man

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Да, противоположностите се привличат.
    Аз познавам хора, които са еднакви и при тях положението е по-зле - карат се повече и от различните
    Така чеее споко - караниците заздравяват връзката
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ne moje da se jivee s ejednevni karanici!normalno e da ima kavgi v edna vr1zka no ne e normalno vr1zkata da e izgradena ot kavgi!Vmesto da se karate za gluposti ob1rnete pove4e vnimanie edin na dryg,ot li4en opit ti govorq
    Is everybody going crazy?!?

ми така си е... противоположностите се привличат... нормално е да се поскарате в началото, но повярвай ми всичко ще си дойде на мястото...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Somewhere...in The sea...
    Според мен си е точно така..противоположностите адски се привличат..., защото ако двама човека са еднакви..няма да са си интересни..

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Що за тъп въпрос?!

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Не, при мен е точно обратното.
    Еднакви като две капки вода.. Винаги на едно мнение, винаги с еднакви разбирания..и точно това ни привлича. Не мога да си представя да се караме за всичко с него и да сме пълни противоположности
    Не става въпрос а се карате за всичко,а за някви дребни неща.Което си е съвсем нормално.За мен би било по-скоро странно ако винаги мислехме по един начин,нямаше да ми е толкова интересно.

Наистина противоположностите се привличат. От личен опит видях, че с еднакъв като мен човек изобщо не мога да се разбера.

Ако става дума за това,че момиче и момче се привличат...да за това противоположностите се привлиличат...но душевно знам какво е да си до човек обратното на тебе...беше ужасно.Нищо не можех да си кажа с него,той ме разбираше винаги погрешно...и мне...тая работа я има само във филмите с противоположностите...

противоположности? .. по-скоро никой от вас не може да склони глава пред другия

Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Ако става дума за това,че момиче и момче се привличат...да за това противоположностите се привлиличат...но душевно знам какво е да си до човек обратното на тебе...беше ужасно.Нищо не можех да си кажа с него,той ме разбираше винаги погрешно...и мне...тая работа я има само във филмите с противоположностите...
    И при мен беше така...И в край на сметка това,че бяхме толкова различни, ни раздели...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Никъделенд
    Това че се карате от рано не е на хубаво. Както казаха преди мен - след време караниците се увеличават и увеличават... А тръпката угасва. Единственият съвет, които от опит мога да ти дам е, че ако и двамата искате да бъдете заедно - Бъдете компромисни един към друг! Поговори с него на тази тема по-добре.
    Успех и всичко хубаво.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Плюс минус , хоп късо съединение.Следваща тема Тя/той ме заряза помощ.
    Хех ама как позна само, че ме заряза не защото сме различни, а защото съм прекалено добра за него... и не се безокой няма да пускам нова тема има предостатъно такива...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Re: Противоположностите се привличат...?

Леле...все едно слушам за мен и приятеля ми...Не сме се карали сериозно още,ама и това ще стане...Получава се така,защото аз казвам нещо така както аз го разбирам,а той го разбира по собствен начин...И ето ти повод И да,противоположностите се привличат

Град
    Е там...
    не винаги

абе, тва си е до хората - ако и двамата имате силни характери мн ясно, че ше се карате. по-добре да се карате отколкото да ви е тъпо като сте заедно

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Мен противоположностите не ме привличат, харесвам хора като себе си... някаква форма на егоцентризъм, предполагам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

ходя с човек,с когото адски много си приличаме,стана ми прозрочен вече,такива хора са перфектни за приятели.Просто когато сте различни,го има елемента на изненадата,тръпка си е

Не знам дали е така, зависи до колко сте различни.
    За мен противоположностите се нагаждат.

много е относително за мен.. да може противоположностите да се привличат, но мисля че не могат да изградят една пълноценна връзка. все пак трябва да имате и общи неща за да се задържите заедно, нали ?
    а пък ти недеей да се притесняваш.. ако са глупости.. просто това ще скрепи още повече връзката ви
    Smile... Tomorrow will be worse...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си