- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той замина и много ми липсва
Moq problem e sledniq ... Priqtelq mi zamina za 4 dena v Italia i az napravo se poburkvam tolkova mi e mu4no samo pla4a i izob6to ne moga da mislq za drugo. Tui kato nie sme sviknali da se 4uvame po 100 puti na den tova 4e e dale4 me depresira.Znam 4e 6te se vurne sled 4 dena no pak mi mu4no ne moga da spra da pla4a tolkova mn go obi4am i tolkova mn mi lipsva![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by slun4ice
т.1 и т.7 от правилника
Постове на латиница ще бъдат изтривани от 1-ви април
Я като за начало пиши на кирилица... и си тръгнала да ревеш за 4 дена.... Въй та няма да умира момчето яСтегни се малко и земи му измисли едно супер посрещане, че със сигурност ще ти е купил готин подарак... айде немаш време 1 ден мина вече...
![]()
JUST DANCE!!
На бас,че си 14 годишна,нали?!![]()
По темата:Ми,защо не му се обадиш да го чуеш как е,що е?Или му драсни някой СМС ... А и стига с тия лигавщини ... Има хора,които с месеци не се виждат с половинките си и пак не се оплакват,а ти за някакви мижави 4 дена се държиш така,сякаш никога няма да го видиш ...![]()
Време ти е да пораснеш поне мааалко![]()
Da prava si 4e sa samo 4 dena ama i ti sig znae6 kakvo e 4uvstvoto edno takova potiska6to ... Ina4e mersi za otg![]()
Ne naprotiv na 18 sum ama sum si o6te detencekakto i da e samo ne me napadaite samo tva mi lipsva iskah prosto da spodelq
Спокойно де, нали ти казах вече имаш -1 ден.... без да се усетиш ще минат и другите 3![]()
JUST DANCE!!
Да ви имам проблемите. Единственото, за което трябва да се притесняваш е това да се върне жив и здрав.
A.D.I.D.A.S.
тва са само 4 дена ,споко! ние за 2 месеца сме се разделяли а ти за няколко дена.споко ще си дойде![]()
Аман от лигавщини!
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Айде,айде сега,4 дена все ще издържиш само на шпакли!
Off.. има хора с къде - къде по-сложни проблеми, ти за тва си се тръшнала да ревеш..
За тая работа има интернет, телефони.. егати и детинщините.. Спокойно, Тошко ще се върне след 3 дни..
Да ти имам и проблемите . 4 дена ще минат толкова бързоСпокойно ! Има хора , които са разделени за месеци и не се държат така . Намери си някакво занимание за тези 4 дни , излез с приятели , прочети някоя книга , отиди някъде . Не се затваряй във вас за да стоиш и да ревеш
![]()
еми мен гаджето ме заряза и ве4е няма никога да го видя .така 4е недей да ме ядосваш-твойто положение е 3000 пъти по добро от мойто а се оплакваш пове4е от мен![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
ОМФГГГГГГГГГГГГ!?!?!???Моят приятел беше 2 месеца лятото в друга държава.И???Това е просто изпитание за любовта.Не разбирам какъв е проблема за 4 дни?Училище, приятели и ето ти деня е минал.
Не трябва да се задушавате с Вашата любов.. :S
ако това мом4е те зареже имам 4увството 4е ще се самоубиеш![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ти добре ли си?4 дена са нищо. Не драматизирай
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Леле, вие 4 дена ако не можете..
Време е наистина да порастнеш малко.
Хората по 3 месеца не се виждат,
ти за 4 дена ще умреш.. нормално е да ти липсва,
ама я се стегни малко![]()
Омг4 дни и ревеш така ?
Не искам да се повтарям,те другите го казаха , но
как може за 4 дни да ревеш , бе ?![]()
Ами ако трябваше да го няма 1 година , кво щеше
да правиш ? Ее баси .. 4 дни ще изминат ,без да се усетиш дори ..
Спокойно , не се впрягай толкова ! =)
Actions speaks louder then words .. >.<
Ами ако те зареже или замине и не се върне тогава какво ще правиш??!
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
недей да го приемаш толкова тежко. с приятеля ми сме от различни градове и се виждаме през седмица, но не сме умрели , нали? вярно че е много трудно но важни са чувствата.ако тях ги има разстоянията нямат значение. пък и това са само 4 днище се справиш.
4 дена и ти се съдираш?!?!?!![]()
апф...съчувствам ти... Не ти е леко.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
оффф за 4 дни седнала да ми реве ми представи си че няма да го виждаш 5-6 месеца тогава кво ша става?