- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- измества ли се цикъла след 1ви полов акт ??
хора понеже не знам много ме посаветваите
Да, напълно е възможно.
и как по рано или по късно![]()
Оф, ще ти дойде точно 1 ден и 54 минути по-рано от обикновено.
Индивидуално е и няма строга закономерност.
Божествена лудост ли ме обхвана?
Попринцип след започването на полов живот,цикълът става по-редовен и се нормализира.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И при мен така се получи. Но специално след първия път не забелязах голяма промяна. Май ми закъсня с няколко дни - не помня.Първоначално написано от LovelyGirl
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На мен ми се измести след първия път
+1 И при мен нямаше голяма промяна,преди да започна да правя секс цикъла ми или подраняваше или закъсняваше с 3-4 дни,а сега всеки месец си ми идва на точната датаПървоначално написано от TheBeliever
![]()
да нормлано е![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Може да ти се измести и да почне да ти "идва" от друго място![]()
При някои момичета цикъла се променя,при някои си остава същия.
+1Първоначално написано от sextazy_baby
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
При голям процент от момичетата след първия им полов акт цикъла им се изменя.При някои от тях идва по рано а при други закъснява с дни.Това е нормално и не е нещо от което трябва да се притеснявате.Просто правете разумен секс и се пазете.
Нормално ли е след първия път да се появят болки в яйчника? Пък за цикъла дали ще се измести няма голямо знчене стига да дойде. Всъщност аз съм много притеснена защото и двамата ни беше за първи път и не знам дали сме се справили добре с предпазването. Моля някои по-опитен да сподели![]()