.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92
    (време е да се сетиш, че не му е тука мястото. Голямата конспирация не съществува, хора, проумейте го)

Re: ЗА

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Средновековни не мъчения, а начини на мислене визирах аз. Пък и от Софийския затвор няма нито един избягал, те всичките са такива сакатници грозни и прости, че... И все пак. Няма никакъв смисъл от това да се мъчи, след като това ще има край. В затвора хич не е толкова зле. Зная за случаи, в които хора обират банки, за да си уредят семействата и влизат в затвора, там те издържат, топло ти е (защото законът изисква в затвора да е топло), имаш си легло, имаш си покрив над главата, това ли е измъчването?? И кво ще разбере един психо от това? След като един път е решил да убие, не мислиш ли, че е досаттъчно откачил, че да не може да го научиш на нищо. За кво изобщо приказвате.. на стола и т`ва е.
    Един път съм лежал в районно управление и ми требваха 20 часа(толкова ме държаха), за да разбера какво е свободата...повервай ми не е толкова лесно като имаш само 1 легло, покрив и ти е топло!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    за

Re: ЗА

Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    Средновековни не мъчения, а начини на мислене визирах аз. Пък и от Софийския затвор няма нито един избягал, те всичките са такива сакатници грозни и прости, че... И все пак. Няма никакъв смисъл от това да се мъчи, след като това ще има край. В затвора хич не е толкова зле. Зная за случаи, в които хора обират банки, за да си уредят семействата и влизат в затвора, там те издържат, топло ти е (защото законът изисква в затвора да е топло), имаш си легло, имаш си покрив над главата, това ли е измъчването?? И кво ще разбере един психо от това? След като един път е решил да убие, не мислиш ли, че е досаттъчно откачил, че да не може да го научиш на нищо. За кво изобщо приказвате.. на стола и т`ва е.
    Един път съм лежал в районно управление и ми требваха 20 часа(толкова ме държаха), за да разбера какво е свободата...повервай ми не е толкова лесно като имаш само 1 легло, покрив и ти е топло!!!
    Нали говорим за хора, убили други хора? Районното не е затвора. Районните са много по-мизерни. В половината районни управления в София, кагато вали вънка, вътре вали дваж повече. Не знам що не ми вярвате...

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Аз мисля, че доживотния си е много тежко наказание, дори и да ти е топло и да имаш храна. В крайна сметка нямаш свобода.
    А за тези, които нарочно влизат в затвора - те влизат за по година, две и пак излизат - не е същото.

Цитирай Първоначално написано от raduna
    Аз мисля, че доживотния си е много тежко наказание, дори и да ти е топло и да имаш храна. В крайна сметка нямаш свобода.
    А за тези, които нарочно влизат в затвора - те влизат за по година, две и пак излизат - не е същото.
    Пак излизат, за да влязат отново.

излизат, влизат, излизат, влизат, 'ма не са постоянно вътре...

hottie
    Guest
    "Против" съм, защото ако някой е направил толкова лошо престъпление, то по-добре да гние до живот в затвора, отколкото да изпита няколко секунди болка и да се отърве от ада в затвора.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    "Против" съм, защото ако някой е направил толкова лошо престъпление, то по-добре да гние до живот в затвора, отколкото да изпита няколко секунди болка и да се отърве от ада в затвора.
    Това гниене само дето ние го плащаме ^^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

СМЪРТ ! Няма да го храня цял живот , за тва, че е утрепал някой ! СМЪРТ !
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Цитирай Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
    СМЪРТ ! Няма да го храня цял живот , за тва, че е утрепал някой ! СМЪРТ !

Град
    Инкогнито
    Ох стига сте вряскали че ги храните

Що се отнася до депутатите, ЗА!
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Дали ако знаеш ,че ако убиеш човек и теб те чака това ..ще го направиш... (изключваме това дали изобщо ше бъдеш заловен ..ама да предположим,че да)...Сега убиваш.. влизаш за 10-15 години .. излизаш и все едно нищо не си направил...Да.. обаче не само че си прекратил нечий човешки живот (Което е немислимо) ами си и стъжнил още нз си колко... (роднини,близки,приятели..) Та... аз съм ЗА не затова,защото ми харесва да си умират разни хора ( в случея изроди) а защото ако беше така много по-малко хора щяха да убиват...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Дали ако знаеш ,че ако убиеш човек и теб те чака това ..ще го направиш... (изключваме това дали изобщо ше бъдеш заловен ..ама да предположим,че да)...Сега убиваш.. влизаш за 10-15 години .. излизаш и все едно нищо не си направил...Да.. обаче не само че си прекратил нечий човешки живот (Което е немислимо) ами си и стъжнил още нз си колко... (роднини,близки,приятели..) Та... аз съм ЗА не затова,защото ми харесва да си умират разни хора ( в случея изроди) а защото ако беше така много по-малко хора щяха да убиват...
    Съгласна съм. В България условията в затворите хич не са толко страшни, а и наистина: колко хора биха се осмелили да отнемат човешки живот, ако с това рискуват да седнат на електрическия стол? Убийствата просто щяха да намалеят.
    А сега какво? Колко често чувате за доживотна присъда изобщо? То вече каквото и да направиш лежиш максимум 20 години. Поне в България е така.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Това гниене само дето ние го плащаме ^^
    Да бе, имайки предвид какво е в затвора, няма да ни се отрази толкова зле на портфейла.
    Да не говорим, че често се допускат грешки...

по темата може да гледате филма "The life of David Gale" . Точно за смъртната присъда става дума. Много хубав филм.

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Само да вметна, че вашите ДЖОБОВЕ нямат нищо, нищо, нищо нищо,НИЩО, АМА НИЩО общо със изържането на затворниците.
    Точка.
    Деее*а, майка му МАЛОУМНА, д****ба...
    Прост народ, проста държава...
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Против.. Да не забравя ме все пак всички сме хора...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    За. Живот се заплаща с живот.

Град
    Stara Zagora
    Против смъртната присъда съм. Никой не е Бог, че да убива. Освен това няма нищо по-лошо от това да живееш с мисълта, че си отнел живот и че ще прекараш остатъка от живота си затворен.

Брей, че съдите. Тоя трябвало да умре, онзи трябвало да умре. Че това е най-лесното. Както беше казано свободата е най-важното, нямаш ли я - загубен си.
    Аз бих била удовлетворена да гледам човека, причинил ми зло да страда, да изпитва физическа и най-вече психическа болка, така че да се моли за смърт. Това да се убие за секунди няма да ме удовлетвори и ме превръща в убиец, като него.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не е задължително да прекараш 10год. в затвора и като излезеш да си чист като сълза.Според мен някои от излезлите затворници стават още по-озлобени и по-жестоки.Аз съм "за" смъртното наказание,но то да се прилага САМО в случаи на изключително жестоки престъпления,защото в противен случай може да бъде убит някой,който е бил натопен примерно за кражба.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от HeartOfRaven
    Брей, че съдите. Тоя трябвало да умре, онзи трябвало да умре. Че това е най-лесното. Както беше казано свободата е най-важното, нямаш ли я - загубен си.
    Аз бих била удовлетворена да гледам човека, причинил ми зло да страда, да изпитва физическа и най-вече психическа болка, така че да се моли за смърт. Това да се убие за секунди няма да ме удовлетвори и ме превръща в убиец, като него.
    А да го гледаш как се мъчи, страда, физически или психически, на теб ще ти достави удоволствие ли?! Това мисля, че е доста... ъъъ... ненормално... А що се отнася до "причиненото ЗЛО(??!?!)"... нямам коментар. Ако някой убие мой познат, не само, че няма да искам да го погледна повече, на тия хора трябва да им забранят да притежават парцел в гробищата.

А да го гледаш как се мъчи, страда, физически или психически, на теб ще ти достави удоволствие ли?! Това мисля, че е доста... ъъъ... ненормално... А що се отнася до "причиненото ЗЛО(??!?!)"... нямам коментар. Ако някой убие мой познат, не само, че няма да искам да го погледна повече, на тия хора трябва да им забранят да притежават парцел в гробищата.
    Ако е убил мой близък или ме е наранил до такава степен - да. Не мислиш ли, че е гавра и е крайно долно и унизително за близките на жестоко убит да получиш условна, глоба, делото да се точи години или в най добрия случай 10-15 години затвор?
    А нормално ли е някакви 12-13 (или малко повече) годишни да пишат, че заслужават само смърт или биха го убили саморъчно като отмъщение?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    За!
    Убиваш ли - убиват те! Точка.
    За кражби (дори и въоръжени) не мисля, че трябва. Ето днеска едно момиче от другия клас открадна чантата на съученичката си. Постъпката е адски долна, но тя не заслужава смърт

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си