- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли жената ...
не мога да разбера това толкова ли е определящо ?!?!?!? и кво ако не може да готви ще я зареш ли ?!?!?!?!?![]()
И да трябва, и да не трябва - не мога да се оправя, така че нямам мнение.
Мога да сготвя колкото да не умра от глад, за повече не ме търсят, ама има време..![]()
Ако можеш салата да правиш и да сипваш ракия......... зимам те :PПървоначално написано от selens
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Не само жената ами и мъжа трябва да може да готви, като цяло всеки човек според мен трябва да може да направи нещо различно от филии, пържени яйца или салата...
ми лично аз нема да я зарежа ма поне ще се пробвам да и предам малкото готварски опит който притежавамПървоначално написано от ivcheto0o
поне са надявам тва да го напрая
![]()
Принципно не е лошо жена да може да готви. Аз, честно казано, обожавам да се развихрям в кухнята и това, което мога да правя, го правя перфектно. Но когато правя нещо ново, обикновенно предозирам някое от нещата. Втория път е по-успешен. Но аз лично предпочитам готвенето на мъжа.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Те са го казали... "С жена е зле, но без нея е още по-зле"Няма измъкване
Самия живот, че накара жената да се научи да готви ако не може.![]()
тва жените трябва да правят само три неща : да могат да готвят, да го лапат, и да не говорят много. друго от тях се не иска, всичко друго е сложно и отговорно и е мъжка работа!![]()
Тцтцт ...... и се мисли за забавен....Първоначално написано от kypo
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
ами хубаво е да може ..
ПС : имам 1 приятелка която казваше .. ." едно момиче .. трябва да може да прави добре мусака и св**ки друго не и тряя )![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Тъпа тема.
nicolepcd
Ето това еПървоначално написано от mickelangelo
![]()
умението да готвиш си е направо качество.!
Първоначално написано от Jesus
И аз ви подкрепям
![]()
![]()
![]()
Готвенето е забавление,а когато готвят двама се превръща в нещо повече...зависи какво забъркат![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Разбира се .. Какво е жена , ако не може да готви .. Та нали трябва да може да задоволява мъжа си .. Важното е да е добра в леглото и кухнята .. Поне аз съм на това мнение ;]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
И аз също сам на това мнениеПървоначално написано от summerlove66
!!! И ако го можеш значи ти си дамата
![]()
![]()
![]()
естествено, че трябва, но аз не мога и ми е кофти от този факт, но нямам време да се науча.. мога да правя само спагети и пържени яйца![]()
![]()
![]()
еми..мисля, че трябватова не означава, че трябва да стои забита в кухнята и т.н. просто е в нейн плюс
![]()
Трябва разбира се. Нищо, че аз не мога... ;/
Което е много жалко всъщност, защото майка ми е невероятен готвач.
Всичко, което майка ми може, аз НЕ мога.Нещо...проблем с днк-то е дало на късо явно при мен. Защото брат ми готви дори по-вкусно от майка ми понякога...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А той дали ще иска да ми стане мъж?Първоначално написано от what3ver
Няма по-хубаво от това двамата заедно да си приготвим нещо пък и така става по-бързо.
Не. Но виж синът му, може и да пожелае. Тамън го друса пубертета.Първоначално написано от MartyParty
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.