- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- коя е НАЙ-СКЪПАТА ви дреха постнете и нейна СНИМЧИЦА
Първоначално написано от SoFarSoG00d
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Във Франция дрехите на H & M са си много младежки и много приятно. Верно са си боклуци като цяло(горе долу на нивото на теранова), но имайки предвид какви са центе горе долу си заслужава.Първоначално написано от me4eto
Респект за тая тема и хората, които са писали, че дрехите са им скъпи!
Grumpy old madman
Супер безсмислена тема...какво значение има колко струва една дреха и дали е маркова,важно е на човек да му харесва и да му стои добре!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Една рокличка на Dior за 4000.
Оригиналното не знам къде е, но не е в България. Аз съм ходила в едната смотана Гърция (мразя яПървоначално написано от Hysteric_Bitch
) и там си бяха супер. А отделно майка ми ми е донесла няколко неща от някъде другаде и пак са младежки.
Не знам, в БГ може би наистина са смотани, не съм ходила в магазина им тук. Но стига за тоя H&M...![]()
Дай снимка, моля. :PПървоначално написано от intotheblue
И аз съм забравила да пусна снимка на палтото :
http://i44.tinypic.com/oud1qa.jpg
На мен пък около 90% от дрехите ми са секънд хенд. И кво?
ahahahahahahahahahaha awe ei ciganin q se skrii we!Първоначално написано от NawleK
[quote="stealthyGirl"]ti i ti si syshtataПървоначално написано от intotheblue
ами имам доста скъпи дрехи, но не съм ги купувала аз, в смисъл, подарявани са ми от вуйна ми и вуйчо ми
, добре че са те, половината ми дрехи са от тях а цените им незнам какви са, но със сигурност са скъпи, поне за мен де. Иначе най-скъпата дреха, която аз съм си купувала е едно пролетно яке за 45 лева, просто почти не си купувам дрехи, то постояно ми подаряват
![]()
За дънки повече от 40 лева не давам
а за блузки под 25. Просто нямам възможност да си купувам скъпи дрехи, а пък и няма кой знае какво значение дали ще е марково или не. Както казах имам и маркови и обикновени - няма голяма разлика, рано или късно всички се протриват или избеляват. А пък най-скъпите ми обувки са ботушите ми - 80лева, естествена кожа и бяха намалени на 50 %
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
еми то секи казва
оная ~ рокля за 4000! и катя няя пик хептен и ко и аз мога да кажа ем имам ботуши за 600 лв ии блуза за 100 и маратонки за 200 ама да излъжа нали! е на така са повечето от вас
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аааа! Сетих сее, и аз имам нещо СКЪПУ- роклята за предстоящия ми бал- 460