- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България над всичко!
Какво мислите за идеята - България на 3 морета ? 3 Континента или пък още по добре България на 3 планети?
мислите ли,че в България може да се постигне нещо , след като БПВ ни е равен на капитала на Coca Cola?
България в момента е управляване от укр. евреин(Станишев) , турчин (Доган) и Немец живял в Испания последните 30 години ( Цара..) .
Къде по точно виждате преспективи ? Какво е бъдещето в България?
Емиграцията ли е единственото спасение ?
Не е ли по добре България да стане Гръцка територия? Поня няма да се строяд джамии ЗА СТРА> и ще се запази християнството.
Какво мислите за идеята - България на 3 морета ? 3 Континента или пък още по добре България на 3 планети?
Колкото и оптимистично да мислим това за момента,пък и за в бъдещето е просто нереално.Съседките,както и да ги определим те са СИЛИ.В момента нямаме нужното,за да постигнем тая цел.Отношенията ни са що годе добри,изключваме икономическите с Гърция,за моралните става въпрос.
мислите ли,че в България може да се постигне нещо , след като БПВ ни е равен на капитала на Coca Cola?
България в момента е управляване от укр. евреин(Станишев) , турчин (Доган) и Немец живял в Испания последните 30 години ( Цара..) .
Къде по точно виждате преспективи ? Какво е бъдещето в България?
Емиграцията ли е единственото спасение ?
Преспективи в България все още има!Аз лично ги намирам в туристическата атрактивност,преспектива има също и в земеделието.Но като за начало и като най-голямата,намирам Българското родолюбско движение.
В България бъдещето за момента е много трудно,за да се постигне трябва да се създаде нов ИДЕАЛ у българина.За да имаш бъдеще тук,трябва много,много упоритост и труд,даа...разбира се,минимален е шанса да пробиеш,при положение,че ония си плаща висшето,или пък другия го "лигава",за да успее...дам гадно е,когато си честен.Но това искам да кажа,че трябва да си много упорит,много постоянен,ако искаш бъдещето ти да в България да е на добро ниво.
Емиграцията е единственото НЕ решение!Не може,когато искаш в България да живееш качествено,да избягаш и да даваш оценки от чужбинаДа се жалваш и говориш за това кога ще те се оправи дъжавата,когато не правиш абсолютно нищо за нея,а си кръстосваш краката в Америка,примерно!Твърдо против емигрантите съм,който имитират любов към Родината...
Не е ли по добре България да стане Гръцка територия? Поня няма да се строяд джамии ЗА СТРА> и ще се запази християнството.
На тоя ти въпрос,тотално се отчаях!И после питайте как ще се оправи България.
Е,докато има такива болни мозъци,няма да е скоро...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Гръмни се чадо мое !!!Първоначално написано от ivan_gr
Ебати идиотското предложение, да се дадем на шибаните гърчове... Това българин да ми го предложи... направо не мога да повярвам.
По същата логика някой утре може да каже "ами Турция е доста по-добре от нас, що не вземем пак да станем част от нея"![]()
Явно някой хора нищо не са чели от историята, не знаят как Сърбия и Гърция са избивали българите и са унищожавали Българщината в заграбените от тях български земи Македония, Западни покрайнини, Одринска Тракия... И сега мераклии да станем гръцка територия, егати гаврата...
LiveFlower, за мен няма нищо общо в любовта към Родината и любовта към държавата(управлявана НЕ от хора от Родината , а от турци , еврей и немци живяли в Испания.)
В България както каза ти - има природа , за да се разве туризъм и земеделие , но определен кръг от хора спира развитието на държавата , поради лични интереси.
NawleK, отговора ти на темата няма да го коментирам.
kristo, - ние държава от 110 000 кв.км. и пак няма изгледи да се оправи.
Представи си каква ще е разликата , ако в държавата ни бяха включени - Македония, Западни покрайнини, Одринска Тракия - АБОСЛЮТНО никаква : )
Живи и здрави![]()
Чакай, брат, той цяра също си е от "ложите"
Джедай и половина!
А че трябва да сме на три морета-трябва.
Е, може и компромис-да сме с териториите от ВСВ-на две морета и Охридското езеро.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Facepalm..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Комунизмът е единствената алтернатива. И послание за тези, които веднага ще ми скочат с фразите "комунист" и нз. си още к'фо... Сравнете младото поколение преди 89-та и тези родени след 89-та.
Преди 89та са ограничени сдъвканяци..след 89та са пропаднали курви...не знам кое е по лошо..Първоначално написано от Vesk0u
![]()
For I am Winter born
Преди 89-та законите са били спазвани - сега всеки прави каквото си иска.Първоначално написано от SiegHeil
Да но народа е бил смачкан и с насадено мислене на подчинени хора, които не могат да определят живота си според свободната си воля, а така както Партията им заповяда.Първоначално написано от Vesk0u
тези след '89 са продукт на прехода, който се оказа толкова мъчителен и неуспешен точно заради предшествалия го комунизъм, който тотално ни е сменил манталитета
Не е хубав признак са се подчиняваш на извратени закониПървоначално написано от Vesk0u
![]()
For I am Winter born
Абсолютно точно казано.Първоначално написано от XY
При социализма не е имало хомосексуалисти - пращали са ги в затвора! Кое е по-извратено - гейовете или закона? А сега тръгнали да ми правят гей паради... Даже от "Джемини" са ходили в някакви училища и са карали децата да се обличат в дрехите на другия пол, за да усетят какво е да си от другия бряг!!! Това не е ли изрватено?!Първоначално написано от SiegHeil
А бе да ви имам и морала!
Сега не сме ли по извратени от всякога,бе?
Много ми е приятно всеки да срещам намацани травестити.
Много ми е приятно да виждам как брат ми (1-ви клас) виси пред телевизора и гледа как си играят хомосексуалистите.
Много ми е приятно да виждам как малката ми братовчедка копира някоя фолк певици,заснела вчера клип.
Много ми е приятно цигани да изнасилват мои съученичка,къде е наказанието?Страх ги е да се обадят,че утре няма и живи да са.Ама ако беше онова време,само да пуснеш молбата против циганина и без много много объртания,айде на топло.
Много ми е приятно да чувам за 12-годишни,дето вчера са си направили сефтето,а това не е ли ИЗВРАЩЕНИЕ,бе??Направили са го,защото по-онова време имаше КОНТРОЛ над медията и телевизията,а сега откъде мислите са видяли какво да правят?
Да,мога да изреждам до утре сутринта извергите на днешното поколение,виновник за това прехода....
Айде,моля ви се!Няма база за сравнение онова време и това време!
Има! Следа като 45 години си бил напълно смачкан и подчинен и си нямал право на никаква свободна волеизява е логично като дойде така да се каже демокрация да минеш в другата крайност- пълна свобода, граничеща със свободия, което е също достатъчно лошо.Първоначално написано от LiveFlower
И изобщо след диктатура се стига до другата крайност... Това, което го виждаме днес е следствие от 45 години комунистически терор.
Кристо,явно няма да сме на едно мнение.Първоначално написано от kristo
Според мене това,което го каза,няма смисъл.Сега се сетих за едно нещо,което каза дядо ми "Не можеш да направиш от фашистка държава комунистическа" и е бил много прав!
Аз пък друго не мога да разбера,сега като е демокрация кое ви е свободното,с какво сте по изявени от преди,какво постигнахте повече от преди??Ааа сетих се,че можете да крадете от народа,да минавате по тънката лайсна,да се държите като пълни идиоти,или пък да псувате и мачката даскалите!Да ви имам и демокрацията
По-смачкани сте и от социалистическото време,разберете!
Първоначално написано от LiveFlower
![]()
![]()
![]()
Мойто момиче с бая сбъркани представи си, но го отдавам на твърде зеленета ти възраст все още...
дядо ти пък очевдино си няма никаква представа що е фашизъм, иначе нямаше да те учи на такива глупости, че България е била фашистка държава- това е повече от смешно. Ако България е била истински нормална и развита страна, то това е по времето на царския й период(1878-1944).
Мисълта ми, която явно няма да схванеш беше, че морала през комунизма също е бил достатъчно изкривен"Партията е права дори и когато греши". От такъв нереален тоталитарен морал се ражда развален демократически морал, ама ще ти е трудно да го схванеш наистина. Че един модел на мислене и поведение в настоящето е следствие от модела на морала и мисленето в предходната епоха.
По-лошо е когато всеки пренебрегва законите.Първоначално написано от SiegHeil
И ето изводът:Първоначално написано от kristo
"Демокрацията" (капитализма) в България е пълна свобода и пренебрегване на закоиите, а комунизма е ПЪЛЕН ред и дисциплина - да твърде строго е найстина, но изобрът си е ваш... според мен е по-добре режимът преди 89-та.
П.С.
Приятелю, тук грешиш. Замисли се и сам ще стигнеш до елементарната логика, че на младежите родени след 89-та няма как да им е повлиял социалистическия режим.И изобщо след диктатура се стига до другата крайност... Това, което го виждаме днес е следствие от 45 години комунистически терор.
Младежите след 89 стават такива заради родителите си,който са живяли преди 89...![]()
И по-добър режим от тея двата няма.Най-добре е било преди 44г,за съжаление е едва ли могат да се поправят щетите от комунистите.