- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Задължителни матури по математика след 12ти клас
Министърът на образованието Даниел Вълчев,обяви ,че от догодина матурите по български и математика ще са задължителни за всички,които завършват 12ти клас.
Информацията получих от късните новини по нова телевизия.
ПП.Темата е абсолютно сериозна и засяга всички ученици които ще завършват през учебната 2009-2010 учебна година.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
На вълчев да му изсъхнат топките! Писна ми от него!![]()
Raise your fist!
А най-готиното е ,че има камери вече на матурите.През юни нямаше,но през септември са сложили.Няма да има преписване както тази година и даскалите да подсказват(направо да диктуват отговорите).![]()
![]()
![]()
Не по -добре някой да му налее малко мозък в главата на тоя п***л!Първоначално написано от MostHated
А колкото до топките тоя Г***к сигурно ги няма ,все пак на устата му е миризлива в****а!
Извинявам се изразите,обаче наистина съм бесен,що за безобразие ,всеки ученик освен завършилите тази година,ще държат три задължителни матури.Б**и безобразието!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Само тях ли или и всички след тях?Първоначално написано от lsd43
wow 6e dyrjim maduri kakto kazva edna moq fra tva s topkite na Vyl4ev sym ZA
![]()
![]()
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
За жалост всички.Първоначално написано от LINKNOT
![]()
офф всеки ден все нещо ново да измислят.само се чудят как да ни побъркат повече.за бг съм съгласна да е задължителна матурата, ама това математиката да е задължителна е глупост според мен.готвиш се по 1 предмет за матура и после изведнъж казват още 1 задължителна и айде почвай да учиш отначало![]()
![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
ем аз тази година завършвам, мн се радвам, че ще се отърва от шибаната математика![]()
:P [/i]
haters make me famous
А не,освен още матури и оценка за поведение,аре направо да викнат Тодор Живков от мъртвите и да се върнем в комунизма!![]()
Ееееееееееееееееееееее!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На никой ли не му пука за нашето мнение бе?!?!?!?! Какви са тия своеволия деба държавата!!!Първоначално написано от lsd43
стачка стачка !!!!![]()
![]()
![]()
Гледат от Европа,обаче тъпанарите не си правят сметката,че това ,което го учат европейците в гимназията ние сме го учили в началното училище ,онея пичове във 4ти клас взимат умноженито и не учат 300 предмета допълнително ,и имат в горен курс максимум по 5-6 учебни часа,останалото са кръжоци по техен избор,а ни:имаме минимум по6-7 часа на ден,учим 100 предмета,които даже не ни влизат в специалността ( аз като съм хуманитарен профил с усилено изучаване на история ,български и английски,трябва да уча едновременно с това-биология ,химия ,физика и какво ли още не ,което изобщо не трябва да влиза в моята специалност) в европа учат точно това коеето вкл'чва паралелката ,и имат най-много четири ,пет предмета не 9.Абе изобщо,баси държавата,баси чудото.Първоначално написано от LINKNOT
И как можем да сме конкурентноспособни с математическите паралелки,които учат тройно повече математика от нас?! Закво не направят и матура по биология,а? Та нали трябва да знаем устройството на нашето тяло,да имаме елементарни знания за живота около нас и прочие!! Закакво са ми на мене някакви формули и хиксове на 2-ра степен като да решавам задачи не влиза в специалността ми?!
ai da praim sta4ka![]()
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Добре ,че се оттървах вас как ви мъчат последна година 12класници! А си представям след 2-3 години кви други bullshitz ше измислят!
Добре, че завършвам тази година! Той Вълчев вече се чуди какво да измисли.
Аз сега съм 12ти клас и ще отърва математиката, но тежко ви и горко на останалите.. На мен математиката хич не ми върви и направо..![]()
А и не може на всеки да му върви този предмет.. Тоя министър май отдавна се е стъпвал в класна стоя и не помни колко е трудно човек да се разпокъса и да се готви пълноценно за няколко предмета, както той иска от нас.. Аз сега вместо да се съсредоточа върху два предмета ще го направя върху 4...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ВЪЛЧЕВ - ДОЛУ !
Янка Такева - Най-добрият министър !
Да да да да задължителни матури ще бъдат по Български,Английски,Матема тика,Психология,ФВС,Химия и сичко квот се сетите друго,аз като се сетя че съм хипер зле по математика,по БЕЛ абе 5ца,6ца мога да вържа ако даскалката ми се пенсионира щото е на 200 и кусур години и пише на сичко живо макс 3ка...
![]()
LINKNOT, а аз пък съм с три пъти по-малко литература, ама правих матура и на произведения, които не сме ги взимали в часовете. Та това са елементарни неща, нищо не ми стана като просто прочетох още 3-4 разказа. Айде стига глупости. Видя ли каква беше матурата ни миналата година? Та тя е елементарна, хора, които нищо не разбират от математика само със заместване изкараха 4+ оценки. Има и 1-2 по-трудни с комбинаторика, но и все пак не са за всички пълните 6-ци.![]()
Добре,че тази година завършвам иначе нз аз по математика едва 3-ка хващам...Това,ако е истина просто ще е адското прецакване.....Ако Вълчев беше дали щеше да ги вземе тези изпити?....
![]()
![]()