.

Виж резултатите на анкетата: 6 милиона ?

Гласували
58. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мхм.

21 36,21%
  • Не.

37 63,79%
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 158
    Цитирай Първоначално написано от eg_missy_
    В " Mein Kampf" е описано това, "меродавни"- поне като говорите, давайте някакви факти.
    смешно..трагично..
    Зависи, ако е някой руски превод на Майн кампф, правен през съветската епоха "леко" се е изопачавало написаното.

В английския вариант на същата книга обаче славяните са определяни също за арийци, само по-изостанали от останалите такива.

Всъщност в нацистки пропагандни карти сред арийските народи са слагани всички индоевропейски народи, включително и славяните!

А и си спомни, че финландци, естонци, литовци, латвийци и други неарийски народи са били съюзници на Хитлер и то напълно лоялни, както и той към тях. Както и Япония- как ще го обясниш това- те са от монголоидната раса...

Град
    scheint nicht so weit zu sein...
    Не говоря добре руски, чета в оригинал, тъй като немският ми е много по-добър
    Ще ме карате да ви пратя разни снимки от това, което е около мен и от разни немски книжки, които си взимах заради един проект.
    Това, което вие правите, му се казва "зооего"- в следствие на една или друга причина сте до такава степен обезверени bzw. страдате от липса на ясни представи за света и собственото си битие, че търсите нещо здраво, за което да се хванете- например съвсем първичното. От друга страна социалната среда, която обитавате е съвсем нестабилна, липсват ясни финансови и морални устои, така че крайните идеологии намират добра почва- най-лесно утопии се градят. Тъй като съзнанията ви са безкрайно объркани, много лесно могат да бъдат манипулирани bzw. настроени на определена честота... ))) Естествено, няма да възприемете това, което ви казвам, само че на мен не ми и пука- аз не следвам определен политически модел, тъй като имам възможността да разглеждам нещата многостранно....

Град
    Видин
    Благодарим ти за псхихологическия анализ...и без това разводнихме темата..
    Та, въпроса ми е...6 милиона, rly ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Не говоря добре руски, чета в оригинал, тъй като немският ми е много по-добър
    Ще ме карате да ви пратя разни снимки от това, което е около мен и от разни немски книжки, които си взимах заради един проект.
    Това, което вие правите, му се казва "зооего"- в следствие на една или друга причина сте до такава степен обезверени bzw. страдате от липса на ясни представи за света и собственото си битие, че търсите нещо здраво, за което да се хванете- например съвсем първичното. От друга страна социалната среда, която обитавате е съвсем нестабилна, липсват ясни финансови и морални устои, така че крайните идеологии намират добра почва- най-лесно утопии се градят. Тъй като съзнанията ви са безкрайно объркани, много лесно могат да бъдат манипулирани bzw. настроени на определена честота... ))) Естествено, няма да възприемете това, което ви казвам, само че на мен не ми и пука- аз не следвам определен политически модел, тъй като имам възможността да разглеждам нещата многостранно....
    Как ме прецени, че съм привърженик на крайни идеологии, след като никъде не съм се декларирал като националсоциалист или комунист? Просто съм националист или за теб национализъм=нацизъм? Мисля, че твоите представи са доста объркани, възприемаш всичко, което се приема от широката общественост за чиста монета без да търсиш аргументите на другата страна, която определяш за крайна, нереална, с развалени морални устои...

Всъщност ако познаваш привърженици на националсоциализма като ЗигХайл ще останеш с впечатлението за много образован и начетен човек, който в никакъв случай не е краен, не мрази някого заради произхода му, расата му или каквото и да било. Така че е също смешно да твърдиш как всеки, който симпатизира на тази идеология непременно ама ей сега на секундата ако може и тръгва да трепе евреи, цигани, негри, турци... нещо бая си се объркал в представите си наистина- не ние, а ти.

Град
    scheint nicht so weit zu sein...
    Това е единственото, което можеше да отговориш , нали? Замисли се малко, преди да пишеш. Вие, защото сте много начетени, все се въртите около едно смислово ядро и друго не знаете. Прочетох доста ваши мнения и мога да преценя до колко сте крайни... второ, позвам много повече наци-та от вас самите, с което не се гордея особено.

Град
    Видин
    Това е единственото, което можеше да отговориш , нали? Замисли се малко, преди да пишеш. Вие, защото сте много начетени, все се въртите около едно смислово ядро и друго не знаете. Прочетох доста ваши мнения и мога да преценя до колко сте крайни... второ, позвам много повече наци-та от вас самите, с което не се гордея особено.
    А обикновенно 'вашето' ядро се изразява във това :

Въпреки тоновете очевидни и личсто логични факти че историята е манипулирана и пресилена многократно от победителите, на едините се дава ореол и титлата 'борци за правда' а другите са злите изчадия от ада...доста уравновсено и не-крайно мнение, няма що
    For I am Winter born

И да, има концепция на убийствата- всичко , което не е ариец, минава под ножа- всеки един, пишещ в този форум влиза в тази категория!
    Първо ,че такава концеция няма !Второ що не хванеш някоя немска етнографска карта от края на 19 началото на 20 век да видиш кои народи са даванаи като арийски. Всички ,които са индо-европейци .Славяните също са такива.

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    5 милиона и 200 000

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от XY
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    5 милиона и 200 000
    Източник ?
    For I am Winter born

шесто чувство

Град
    Varna
    еи нази знаеш ме къф съм ... избили са не малко хора ,но нека сме реалисти не са 6 милиона хахаха и все пак това не ги оправдава ... евреи ала бала ... не им се кефя ,ама можеше да пробваш да ги промениш ,не избиеш ,но свършен факт де

Град
    Видин
    бахти...тамън си помислих че се намери някой който да ми тегли една хубава майна, че да поспориме както трябва, а то....
    Иначе евреите колко пъти са ги изселвали, толкова пъти са се връщали (или са ги цакали от чужбина)..и аз съм навит да си живеят по далеч от мен и да не ми се бъркат в работите, ама те - не става...
    едно хубаво гифче по повода:
    For I am Winter born

Сега на строшени грамофонни плочи ще играем...извинявай въпросът ти е меко казано ТЪП.Като те интересува колко са били-има книги на тая тема колкото ти душа иска.Прочети...според теб някой бил ли е там за да ти каже точно.Един чете едно,друг-друго.Е?
    Относно бесните псевдо нацисти (вече на доста по-малко години-14-15),които се въдят като зайци-спрете да се излагате.Дали са 6-има,600,6000 или 6 000 000 какво значение има? Винаги съм била с убеждението,че тая фикс идея на Хитлер за единствената арийска раса си е пълна простотия...замисли се малко-ще избият всеки с еврейска кръв ли...нима е можело да продължи вечно и всички евреи да изчезнат?!? Ха-ха...Няко горе беше написал-вместо да се опита да ги промени,той милия си е вярвал,че всички ще ги убие.Медицински цели-може ли,авторе драги,да ти разпорим гъза сега на момента,да ти инжектираме белина и да видим какво ще стане.Ама оправдано ще е да знаеш-медицински цели! Освен политика,съществуват и човешки,морални закони! А тъпака Хитлер се самоубил,щото виждаш ли,го хванали на тясно.Ами да...Не се правете на много оборотни и знаещи,нямаме нужда от дървени философи!И на теб как по-точно пряко ти се бъркат в работите? И запомнете бе хора - евреи винаги ще има,както и негри и всякакви други раси!
    Винаги като видя някои скинарче-лайненце,пречупен кръст,нацистки ник и...направо съжалявам до болка жалката дущица,която ги сътворява такива неща...Нищо лично...И моля без обиди-тва си е мое мнение и дори да се насереш да оспорваш-то няма да се промени../

Град
    Видин
    Книги достатъчно съм прочел, просто си правя презентация и си търся някви нови идеи...
    А ти преди да говориш нещо за евреите фани прочети малко, куп глупости изприказва току що ^^
    For I am Winter born

На какви документи и факти се базира твърдението че нацистите са искали да убиват някой? И ако Хитлер е искал да избие всички неарийци(за арийци тогава са се смятали всички индо-европейски народи) ,защо е сключил съюз с Япония,Унгария ,Естония,Финландия и с Ирак дори за малко,държави на всенеидноевропейски народи и ,защо в СС е имало и грузинци,азери,индийци и турци.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Rodolubec
    На какви документи и факти се базира твърдението че нацистите са искали да убиват някой? И ако Хитлер е искал да избие всички неарийци(за арийци тогава са се смятали всички индо-европейски народи) ,защо е сключил съюз с Япония,Унгария ,Естония,Финландия и с Ирак дори за малко,държави на всенеидноевропейски народи и ,защо в СС е имало и грузинци,азери,индийци и турци.
    В SS е имало индийци и турци?!?!

Вие верно си нямате друга работа бе хорица мили...братле не ми казвай кой кви глупости говори.Вдигни си задника от компа и отиди направи нещо полезно за тая държавица,в която живееш...не издигай в култ изроди,които по-добре че са мъртви...болни мозъци...

Град
    Видин
    Я ми кажи кво си чувала за юдеите ? Те са просто едни невинни религиозни хора, и дотам ти се изчерпват знанията, нали ?
    Недей да се обаждаш по теми от които понятие си нямаш, само дразниш...

ПП:
    Цитирай Първоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
    ..не издигай в култ изроди,които по-добре че са мъртви...
    Доста "хуманно" от твоя страна.. ^
    For I am Winter born

Наскоро гледах един филм по хистъри чанъл, където хора от онова време разказват какво са ги правили. Едната жена обяснява как първо са минавали през красива градина и много цветя и др. После са си сваляли обувките като дори са им казавли да си ги завържат, за да може после да си ги вземат. Лъжели са ги. После айде на баня и нали се сещата. Просто ужаси колкото искаш. Но иначе е възможно да са доста повече. Все пак нещата не продължават 1 месец. И са знаели ма..та им мръсна, какво става там и нищо. Правели са се на улави.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    250 000 максимум.

Както винаги и в тази тема има две крайни мнения, който не могат да бъдат изцяло реални. Истината е, че има избити евреи в концлагерите, но е истина, че бройката от 6 милиона не може да бъде доказана до момента и това е факт, който всеки безпристрастен вижда. Но пък е факт, че не са били избити 200 хилияди, а доста повече, със сигурност много повече. Но колко точно- не мога да гадая, няма и да го правя.

Всъщност каквото и да си говорим за евреите Хитлер съвсем логично ще си остане изрод-убиец, който е цялал само и единствено да ги избие. За германците поне по негово време си е бил национален герой, понеже Германия е просперирала и е била най-развитата и мощна страна в света тогава. Но едното не оправдава другото по никакъв начин.

По същия начин за комунистите Сталин е велик, световен герой, който ги спасява от нацизма, а за антикомунистите съвсем логично си остава масов убиец. Това е- винаги има две крайни мнения в историята, аз смятам, че не се придържам изцяло нито към едното, нито към другото, понеже не съм симпатизант нито на националсоциализма, нито харесвам особено евреите и то с право.

Всъщност смятам, че взаимно са се предизвикали и този факт е очевиден, като най-важния аргумент е, че Хитлер е черпил идеологическа енергия за нацизма от идеологията на крайния еврейски национализъм и расизъм, наричащ се ционизъм.

А иначе да спомена също по въпроса затова как някои заблудени глави продължават да твърдят как Хитлер изксал да избие всички неарийци- това е смешно. Към написаното от Родолюбец ще добавя, че Хитлер е бил в съюз и с ПАЛЕСТИНЦИТЕ, КОИТО СЪЩО СА СЕМИТИ! И понеже и той, и те еднакво са мразели евреите са били в съюз. Споменато беше вече за японците, естонците, унгарците, финландците, които са смесена европеидно-монголоидна раса по своя произход, но са му били съюзници! Отделно и словаците и хърватите, които се водят славяни са му били съюзници, така че спрете с крайностите и манипулациите без да сте прочели нищо извън пропагандната комунистическа литература! Вижте и другата страна веднъж в живота си и после се правете на умници и разбирачи!

hmm dori i az sum na mnenieto 4e Hitler e bil po4ti prav, ili nz prosto mrazq edni opredeleni evreiski organizacii

Шалом на всички

^ Само шото ме дразниш, ще попитам, ти не нарушаваш ли правилата с тоя подпис?

Цитирай Първоначално написано от Българска SS легия
    С този подпис съм от 1 година. Какво ти пречи?
    Петниш България.
    Отиди виж паметника за спасените ни евреи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си