- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Концентрационните лагери и Холокоста
щото си ариец, а?Първоначално написано от Българска SS легия
горд с пошлоста на жестоко обезумен народ.
какъв българин си ти?
Първоначално написано от Shelcha
Ето ти благодарността на спасените евреи към нас.."Съобщение от STEFAN25 | блокирай!
Заглавие: Отг.: Отг.: На бесилото!
--------------------------------------------------------------------------------
това е най-голямата ви грешка на вас българските червеи, че ни спасихте, защото ние евреите ще ви унищожим!
българите сте гадно, просто племе, едни хлебарки, които трябва да бъдат стъпкани докрак!"
Ще те помоля да не коментираш теми по които компетентността ти е нулева, щото хич не ми се разтягат локуми...ок ?
Първоначално написано от ZipFail
нищо няма да те моля. просто няма да разглеждам милион подобни теми във форума. явно, че в такъв форум не ми е мястото. прекомерно мнгоо червеи го разяждат."Съобщение от ябгвргяв | блокирай!
Заглавие: Отг.: Отг.: тра ла ла!
--------------------------------------------------------------------------------
ку-ку, ку-ку."
откачени фанатици, безсъвестни и безнравстени, самопобъркани.
само не казвай, че и ти си за благото на България. пфха.
(:
Пак ще ти го кажа - компетентостта ти е нулева, а пък и дразниш...недей да говориш по теми които не разбираш
А съобщението имам скрийншот от точно когато ми го е пратил пича...можеш да му разгледаш профила във вбокс, интересен е...
Замълчи си просто, говориш глупости...
Тоя форум се е превърнал е еврейско-турско клоака. Защо не направите и суб-форум на иврит?
тъкмо орбатното.Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
с всички тези фашистки знаци, знамена, нацисти, лозунги, нападки.
не знам как ви е приятно.
все тая.
Shelcha по добре изчезвай стига бълва простотий.![]()
![]()
А относно свидетелските показания има доста интересни факти също..
Една готина статийка:
"Властите на САЩ, нарушавайки почти всички държавно-правни норми (работейки съвместно с КГБ), предадоха американския гражданин от украински произход Иван Демянюк на Израел, където той бе изправен пред съда като „звярът от Треблинка”. Множество дами и господа, положили клетва като свидетели, описваха как „Иван Грозни” е безчинствал.Той собственоръчно убил с отработените газове на бракуван руски танк 800 000 евреи. Той бил рязал ушите на евреите и в газовата камера им ги давал обратно. Със своя щик той рязал парчета месо от тялото им. Той разпарял корема на бременни със сабята си. С меч той отсичал гърдите на еврейки по пътя за газовата камера, разстрелвал, убивал, пробождал, удушавал и биел с камшик евреите до смърт или ги оставял бавно да умрат от глад. Така Демянюк бе осъден на смърт.
Междувременно израелските съдебни власти признаха, че украинецът, вероятно, въобще не е бил в Треблинка. В момента се обмислят обвинения за масови убийства в лагера Собибор (единственото доказателство е един фалшифициран от КГБ служебен документ от Собибор.
Както показа направеният в САЩ анализ, хартията на документа съдържа като съставна част един фотохимикал, използуван едва от 60-те години насам). Проблемът е в това, че Демянюк бе идентифициран като „звяра от Треблинка” от кохорти, заклели се свидетели, и така неговият случай убедително показва колко може да се вярва на свидетелски показания при такива процеси. (От 1986 до септември 1993г. Демянюк прекара в затвора, където беше осъден и на смърт. Пуснат на свобода, той се завърна в САЩ)."
http://www.bgfactor.org/index_.php?&id=10800Първоначално написано от AntiZionism
не приемам постановките, дадени в клипа, поради тяхната ненаучност, некомпетентност и политическо и историческо невежество. да добавя и религиозно.
до сега изразявах учудването си, понеже не бях очаквала такива неща тук и толкова много, настоятелни, продължителни и тн и тн
не знам защо си мислите, че тези ваши "доказателства" не са били вече чувани и оборвани, въобще ако е нужно, някои са дотам абсурдни, и защо въобще си въобразявате, че щом някой не мрази евреи, турци, араби, негри, цигани, американци, македонци, сърби, руси, китайци, виатнамци, не е осведом по темата. оверявам ви, че повечето доста добре знаят историята си и се гордеят с национално идентичната си самоличност, защитават се от такива, които след един прочит тръгват да..
впрочим и на мен не ми се разтягат локуми.
унизително е също да разговарям с експерти с такава принадлежност и убеденост. фанатици. не ми се разискват вашите наклонности.
Първоначално написано от boog
хехехе я кажи писи една простотия? кажи един недоказан факт, който защитавам и налагам на другите? обвини ме в липса на уважение към България..
![]()
това, че не се кланям нощем по 3 пъти на килимче на снимка на фюрера и не опъвам нациски знамена с бомби на обществни места и то в България, сигурно ме прави опасна невежа, която при това говори измислици, че тук и сега е България, не Германия и ние сме българи, а не свръхчовеци поведени от обезумял жесток и безмилостен окупатор.
много внимателен пост, благодаря ти.Първоначално написано от AntiZionism
въпреки това, едва ли не съм чувала за закона, най-малкото вие го тръбите като невидели (:
докажете го и тогава разпространявайте ереса.
за сега това е грозна и безчовечна съотвертно клевета.
аз обичам нашата конституция спрямо която имам право да си спестя вашото мнение, след като вие не сте спрени да си го налагате.
Institute for Historical Reviewе обявил награда от 50 000 евро за този, който докаже избиването на 6 милиона евреи през ВСВ...е, и до днес парите си стоятПървоначално написано от Shelcha
Но можеш да си затвориш очите и за този факт, все пак нацистите са зли по подразбиране, нали ?![]()
А и на мен ми е ясно защо всеки, който отрича холокоста е фанатик, зъл фашист и извратеняк ?
Очевидно се е опарил човека от милите невинни еврейски душички![]()
Темата е много дълга и обширна. Едно е ясно Холокост е имало, какъв е бил размера му никой не може да каже със сигурност. Второ, което е ясно Съюзниците са знаели по-рано (към 1944) за концлагерите, но нищо не са направили по въпроса. Трето, което е ясно има много холокостове, така да го кажа: избиването на арменците от Османската империя, което още се отрича от Турция, баташкото клане, Руанда 1994, Катинското клане от ВСВ. Но стига с глупостите, че Холокост не е имало. Колкото до осъдените да не съм съгласен, че трябва така да се процедира, но има и нещо друго. Ако си преживял толкова много и чуеш някой да казва е какво толкова е станало, нищо особено, това би те обидило и наранило страшно много. Това е![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
А после е продължил работата си като е завивал шоколад в станиолПървоначално написано от ZipFail
)
Сериозно, има ли някой психично-нормален който да вярва на тия простотии?
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
6 милиона-не,но със сигурност достатъчно много
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Разходи се до Германия или Полша и виж доказателството,то все още си е там.А ако смяташ,че лагерите са построени от американците след войната...съмнявам се да има някой които сериозно да вярва в това.А ако не ти се ходи до там има достатъчно докумени за съществуването им и то не свидетелски показания от евреи.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Първоначално написано от love_enrique
Както виждаме лагерите са доста надеждни, колко ти е разликата от 4 до половин милион..![]()
(става въпрос за надписа на входа на Аушвиц)
А това със свидетелските показания е меко казано смехотворно, не ме карай сега да ти търся на колко места е доказано лъжесвидетелстване..
колаж !
наглите американци и руснаци как си позволяват да правят такива колажи !!!
аз не мога да разбера как така вярвате ,че не са избивани евреи,цигани и сякви 'различни' ?!
За тези лагери се разбира чак в 44 от разузнавателен полет на руски самолет и снимките ,които прави. Как си позволяват тези гадни американци да симулират проба за натоварване на български евреи във влакове и отпътуване към лагери ... Шибана конспирация![]()
Руски лагери ^
Аз лично не виждам разликата ?
Подсказка: При война умрат хора - невероятно, но факт..
Да си нацист е новата мода, не знаеш ли?Първоначално написано от Diam0nD
Не се хаби,те ще те "опровергаят",те знаят всичко.
Този тип хора са най-нагли от всички,не забравяй че някои от тях пишат и колко вярват в Бог.
Явно да гледаш само СКАТ не влияе много добре на днешната младеж![]()
Зверства има във всяка война, ама да обявиш идеология за 'зла и нехуманна' при същите престъпления извършвани и от другата страна е просто смешно.. ^Първоначално написано от Diam0nD