.

Виж резултатите на анкетата: 6 милиона ?

Гласували
58. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мхм.

21 36,21%
  • Не.

37 63,79%
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 158
    Цитирай Първоначално написано от Vendetta18
    славянски боклук, слабо ме интересува, какво е направил сталин /20 милиона изботи руснаци, много велико, нема що/ , като се кефиш на комунизъм, ходи в сев. корея!Темата е за лъжата на 20 век, холокауста
    Я спрете с глупостите Това, че Сталин е претендирал, че СССР следва комунистическата идеология си е негов проблем. Това се нарича Сталинизъм, нека бъдем точни. Комунизъм за съжаление няма никъде по света, нито е имало някъде освен в книгите на Маркс и тяхната интерпретация от Роза Люксембург.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Вендето, ретард си..тихичко :>

Ето за всички, които се опитват да кажат, че няма Холокост: http://en.wikipedia.org/wiki/Holocaust На самата страница има цитирани 257 източника за Холокоста, което си е доста стабилно основание да вярваме, че го е имало. Колкото до табелката, защото сега се хващате за буквата, ето ви и аз да се хвана за буквата. Ако забелязахте пише Аушвиц-Биркенау, случайно да не би това да са единствените концентрационни лагери в Германия? Грешен отговор, не са има още, Арбайтсдорф (Германия)
    Аушвиц/Освенцим/Биркенау (Освенцим, Полша)
    Берген-Белзен (Германия)
    Бухенвалд (Германия)
    Варшава (Полша)
    Герцогенбуш (Дания)
    Гросс-Розен (Германия)
    Дахау (Германия)
    Кауен (Каунас, Литва)
    Плащов (Краков, Полша)
    Заксенхаузен (Германия)
    Майданек (Люблин, Полша)
    Маутхаузен (Австрия)
    Миттелбау-Дора (Германия)
    Натцвайлер (Франция)
    Нейенгамме (Германия)
    Нидерхаген-Вевельсбург (Германия)
    Равенсбрюк (Германия)
    Рига-Кайзервалд (Латвия)
    Файфара/Вайвара (Естония)
    Флоссенбург (Германия)
    Щутхоф (Полша).
    Пълен списък на лагерите, които са построени от Нацистка Германия и признати от правителството на ФРГ. Така че се вижда много ясно, че не се говори само за един лагер. И спрете с тия снимки колажи, сигурно има над 1000 снимки от концлагери всички ли да са колажи. Не отричам, че и руснаците са правили масови интернирания и кланета, нито, че Титовите партизани избиват хърватския фашистки корпус, който е заловен от българската армия по време на ВСВ, нито арменския геноцид, нито клането в Руанда, нито интерниранията на евреи от Македония благодарение на българските власти, нито ГУЛАГ, нито нашите лагери след девети септември 1944. Тази мания по еврейската конспирация придобива чудовишни и несъразмерни граници.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитат от уикипедия !

http://img527.imageshack.us/my.php?image=redcross2.jpg
    Официалния доклад на Червения Кръст ^

Град
    Varna
    Ilikeliljon ти от иронията ми хващаш ли !?!?!?!?
    ей горният пост- и 1 човешки живот не е малко сещаш ли се ?! Той носи със себе си един свой свят ,една съдба . На дали 200 000 от тия дет си дал са 200 000 грабители и гадняри ?! И са много повече от 200 000 ...

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитат от уикипедия !

http://img527.imageshack.us/my.php?image=redcross2.jpg
    Официалния доклад на Червения Кръст ^
    Между другото в документалния филм за събитията в Руанда, разказваха за дейността на Червения кръст и как са си мълчали по време на ВСВ за това, което става в концлагерите и един от Червения кръст решава да не се повтаря случката от ВСВ и за това веднага сезира медиите за събитията там. Което мен донякъде ме води до мисълта, че данните на Червения кръст от ВСВ може да са силно пренамалени и вероятно надали са допускани във всеки концлагер.

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Ilikeliljon ти от иронията ми хващаш ли !?!?!?!?
    ей горният пост- и 1 човешки живот не е малко сещаш ли се ?! Той носи със себе си един свой свят ,една съдба . На дали 200 000 от тия дет си дал са 200 000 грабители и гадняри ?! И са много повече от 200 000 ...
    Ааа за какво говориш след като не аз съм дал тези числа а друг човека написа за доклада на Червения кръст. Аз също съм на твоето мнение, че всеки един човешки живот си има своята съдба и свой свят.

Излез от филма
    Какъв си ти на оспорваш доказателствата за тези зверства.Разбирам ,че в България влезе някаква нова мода-освен циганите и турците да се мразят и евреите,ама айде малко да започнем и да мислим.
    Гледал си няколко филмчета,че избиването на евреите в концлагери е лъжа и вече знаеш всичко.
    Дори жертвите на евреите да са били не 6 милиона,а 6 хиляди,дори тогава нямаш моралното право да умаловажаваш подобно деяние.
    Точно ти ли намери да казваш,че Холокауст е нямало или колко са били жертвите-нямаш такова право.Това е цинизъм

2 простички въпроса..

1. Ква е била причината на Хитлер да избива евреите ?

2. Защо все още не е взети 50-те хиляди на IHR ?

ПП: А за филма говорех на вендетата ^^

Повече от фен Аватара на Goebbels

Голям фен
    Абе не е навлязла още напълно модата с "фашистите",това че стоят тука денонощно разни хора от разни "националистически партии" с надеждата да обедят някое заблудено тинейджърче в "бунтарските" си идеи,изписващи отговори на прости въпроси в 1000 реда да си кажат дечицата колко умно им се говори и да се зарибят,та след 15 години да си имаме страна населявана от малки Хитлерчета!Колко мило. Слава Богу не мисля,че можем да съдим за настроенията в държавата по хората пишещи във форума.Колкото и де сте умни,скъпи хитлеристи,колкото и да сте чели ,да насаждате умишлено омраза към евреите и други нации,да отричате напълно Холокоста и тн е най-малкото грозно и цинично,дори за вас.Като се има предвид читателите в тоя форум тези приказки са направо престъпление.Да имате си право на крайни мнения,но не тук е мястото за тях.
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Цинично е пренебрегваш факти виждайки само едната страна на монетата...но крийте си се зад фалшивата състрадателност към народ за който 95% от хората нищо не знаят, но защитават...а тази неинформираност ще ви погуби

Заслужи чифутските сребърници, loveenrique, айде сега, почини си малко.

Град
    Varna
    добре че евреите ще пребият всички и ще останат само те

Така е устроен светът, все пак те са богоизбраният народ.

А по темата прочетох повечето коментари и най-много ми се наби на очи как ЛовеЕнрике неистово защитава чифутите, освен да е чифутка или си изкарва допълнително хонорар.... друга причина да е благоразположена към това мръсно племе не виждам.
    Ех.....в какъв свят живеем, за всичко може да се говори, но не и за Холоко$та.
    В България Филип Димитров, ако не ме лъже паметта, се опита да прокара закон за отричане на холоко$та, което е в разрез с демократичните правила и принципи, сиреч свободата на словото бива потъпквано.
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Да ЛовЕнрике е на стипендия от Шалом и неговия фюрер ченгето от ДС Емил Аврам Кало, както и от Сорос и всички други световни "правозащитници" и носители на "хуманността"
    Лов Енрике, едно предложение- отиди да живееш в Израел, приеми юдаизма и ще те направят почетна еврейка и почетна гражданка на Ерец Израел за особени заслуги към общото еврейско дело... А нас гадните нехуманни хитлеро-нацисти ни остави да си тънем в неоснователна "омраза" към милите добрички еврейчета

Голям фен
    Цинично е пренебрегваш факти виждайки само едната страна на монетата...но крийте си се зад фалшивата състрадателност към народ за който 95% от хората нищо не знаят, но защитават...а тази неинформираност ще ви погуби
    В момента изобщо не става въпрос за това какви са евреите,ако ще за всичко да ги изкарате виновни това в случая няма значение.Аз съм против убииствата на расова основа-т.е. някой да има право да те убие само защото си се родил на 1 територия,а не на друга.И никакви факти,документи,доказателс тва и причини не оправдават тези убииства.И не,войната не е и не може да бъде оправдание.Ако ще 50, а не 5 милиона невинни еврии да са убити,праста така,защото са били на неподходящо място,каква е разликата?И не,войната не може да бъде оправдание.Щом не го разбирате така,отговорете ми на следния конкретен въпрос-
    Виждаеш едно 10 годишно дете на улицата с дядо си инвалид.Решаваш,че тая сутрин нещо не си на кеф и по тоя повод решаваш да ги гръмнеш.С тази велика проява веднага печелиш уважението на по висшестоящия и ставаш сред "приятелите на фюрера" като никога изобщо не ти хрумва,че безпричинно си отнел живота на дете,бяло като твоето собствено и говорещо същия език дори,защо?
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...

Цитирай Първоначално написано от AntiZionism
    Ilikeliljon,защитинико на свещенният Холокост,обясни ми защо има забрана да се обсъжда холокоста?И не тръгвай да ми обясняваш че омаловажаваме жертвите по този начин!
    Братко, виж го този - http://storage3.album.bg/141/100_432...9_14080729.jpg
    На мен не ми прилича на българин, изглежда като грък
    -- Aristotle

Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    В момента изобщо не става въпрос за това какви са евреите,ако ще за всичко да ги изкарате виновни това в случая няма значение.Аз съм против убииствата на расова основа-т.е. някой да има право да те убие само защото си се родил на 1 територия,а не на друга.И никакви факти,документи,доказателс тва и причини не оправдават тези убииства.И не,войната не е и не може да бъде оправдание.Ако ще 50, а не 5 милиона невинни еврии да са убити,праста така,защото са били на неподходящо място,каква е разликата?И не,войната не може да бъде оправдание.Щом не го разбирате така,отговорете ми на следния конкретен въпрос-
    Виждаеш едно 10 годишно дете на улицата с дядо си инвалид.Решаваш,че тая сутрин нещо не си на кеф и по тоя повод решаваш да ги гръмнеш.С тази велика проява веднага печелиш уважението на по висшестоящия и ставаш сред "приятелите на фюрера" като никога изобщо не ти хрумва,че безпричинно си отнел живота на дете,бяло като твоето собствено и говорещо същия език дори,защо?
    Ти си адско тъпо парче.
    Кой финансира ВСВ?
    Мислиш ли, че ако действително бяха избити 5 милиона невинни евреи, сега те щяха да имат държава, Заселиха се на изконно палестински земи. А за геноцида над палестинците? Защо мълчиш?
    Я кажи нещо положително, което евреите са направили за България?
    http://veso1985.log.bg/article.php?article_id=19005
    -- Aristotle

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    Така е устроен светът, все пак те са богоизбраният народ.

А по темата прочетох повечето коментари и най-много ми се наби на очи как ЛовеЕнрике неистово защитава чифутите, освен да е чифутка или си изкарва допълнително хонорар.... друга причина да е благоразположена към това мръсно племе не виждам.
    Ех.....в какъв свят живеем, за всичко може да се говори, но не и за Холоко$та.
    В България Филип Димитров, ако не ме лъже паметта, се опита да прокара закон за отричане на холоко$та, което е в разрез с демократичните правила и принципи, сиреч свободата на словото бива потъпквано.
    Нещо не си чел достатъчно Не съм отрекла нито една гадна черта на евреите,нито нещата които са правили,но да,каквито и да се те не са причина да се избиват всички като животно.Но както и да е за вас това е непонятно.
    А колкото до мене,вече чух че съм циганка,туркиня и еврейка едновременно и то не за друго,а просто защото казах,че е е нехуманно и крайно жестоко да бъдат убивани хора по расови,религиозни и прочие причини.Явно за вас това е нещо странно,защото само вашата раса и националност заслужава да живее Ами аз предлагам да земем да изтрепем сички,да си останеме само бели бългърчета,перфектно ще е

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Ти си адско тъпо парче.
    Кой финансира ВСВ?
    Мислиш ли, че ако действително бяха избити 5 милиона невинни евреи, сега те щяха да имат държава, Заселиха се на изконно палестински земи. А за геноцида над палестинците? Защо мълчиш?
    Я кажи нещо положително, което евреите са направили за България?
    http://veso1985.log.bg/article.php?article_id=19005
    Аби човек,моеш ли да четеш?Казах че и 50 да са избили само заради произхода им е същото

Адски хуманно, а ? Я коментирай това.
    -- Aristotle

Цитирай Първоначално написано от AntiZionism
    Ilikeliljon,защитинико на свещенният Холокост,обясни ми защо има забрана да се обсъжда холокоста?И не тръгвай да ми обясняваш че омаловажаваме жертвите по този начин!
    Братко, виж го този - http://storage3.album.bg/141/100_432...9_14080729.jpg
    На мен не ми прилича на българин, изглежда като грък
    Интересно приличам на грък, пък съм с униформата на българската армия . Защо има забрана ли не знам, но хайде помислете си малко, че Хитлер не е избивал само евреи, а и хомосексуалисти, инвалиди, цигани, а след това са били наред и славяните. Самия той признава след като осъзнава, че СССР вече тръгва към Берлин, че славяните са велико племе. Така че въпроса изобщо не опира до евреите, ако това ще те успокои аз също съм против държава на евреите, защото те са си достатъчно добре интегрирани навсякъде и не е нужно да имат собствена държава. Но внимавай, защото насаждаш расова омраза, което не само е наказуемо, но и безсмислено. Искам да отиде в Руанда и да кажеш на онези хора, че си измислят, че са били клани или защо изобщо не кажеш, че не е имало клане в Батак. Няма да ти изнася, защото се отнася до нашия народ. Когато един германец и една българка се опитаха да омаловажат и отрекат Баташкото клане, на никой от нас не му стана приятно. Сега се замисли за същото, но относно евреите, хомосексуалистите, циганите и никому не направили лошото инвалиди.

ЛовЕнрике, примера ти е направо идиотски. Наистина ли мислиш, че нацистите са трепели току-така всеки с причина и без причина само защото нещо не им е на кеф? Излез от нацистката параноя в която си изпаднала и погледни малко от малко фактите от неутрална гледна точка, а стига се хваща на олигофренската американска пропаганда(и израелска разбира се). За тях всеки, които не харесва САЩ и евреите е гаден нацист, които трябва да полежи в "изправитлелните" затвори в Гуантанамо.
    И стига си говорила само за евентуалните 6 милиона избити евреи. По време на ВСВ са избити около 20 милиона руснаци, техния живот по-евтин ли ти е от този на евреите или еврейския е най-важен? Не казвам, че евреи, цигани и всякакви други нямат право да живеят, напротив. Но да повтаряш и завтаряш като папагал 6 милиона евреи та 6 милиона евреи, при положение че Втората световна война общо са избити около 60 милиона души е меко казано нагло. Всякаш другите 54 милиона не струват нищо. Ако искаш да си обективна говори за всички жертви на войната общо без значение на националността им, защото освен евреи има избити поляци, французи, финландци, естонци, да не забравяме и милиони японци и германци и хора от всякаква националност почти.
    А какво ще кажеш за хилядите избити невинни палестинци от "демократичен" Израел например? Ама чакай, забравих, че те до един са гадни мръсни терористи, които искат да развалят рахатлъка на юдео-американците, затова си го "заслужават", а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си