- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Концентрационните лагери и Холокоста
Е то сякви по тоя свят нали знаеш...То щом българите почнахме да ходим с фанелки "Сърбия на нож,българия на 3 морета"Малко фанелки пък има против евреите и изобщо кво от тва?
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Абе слепи ли сте,кви сте. 10000 пъти казах ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА 6, 600,60000 или 6 милиона-важен е принципа.Дори е все едно дали са убивали евреи,хомосексуалисти,цига ни,естонци и какви ли не още-идеята,която не разбирам защо подкрепяте са убииствата на расова основа и няма да спра да го повтарям докато не се изкажете основателно по въпроса,за мен това не е нормално.Първоначално написано от kristo
А вие и това отричате така ли,че са убивали цивилни безпричинно???
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
Споко, аз пък станах грък, сега очаквам и да стана и трите гореизброени, а след това ще видим, кой народ ще се опишеПървоначално написано от love_enrique
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Има ли българска армия?Интересно приличам на грък, пък съм с униформата на българската армия![]()
.
Това е лъжа, наложена от СССР.Защо има забрана ли не знам, но хайде помислете си малко, че Хитлер не е избивал само евреи, а и хомосексуалисти, инвалиди, цигани, а след това са били наред и славяните.
Не намирам за уместно изтребването на други раси, но всяка раса има правото на свое самостоятелно съществуване.Ами аз предлагам да земем да изтрепем сички,да си останеме само бели бългърчета,перфектно ще е
Европа е тясна, не може да побере цяла Африка и Азия.
Негрите са хора, но еволюцията ги е поставила на много по ниско стъпало от белите хора.
Не мерси, нека живеят в Африка.[/quote]
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Аз да съм казал някога, че не съм съгласен с това, което каза в началото? Никога и по никаква причина не съм приемал, не приемам и няма да приема избиването на който и да било поради каквато и да било причина, освен ако недай си Боже се случаи война, тогава положението е или ти тях или те теб. Та съгласен съм, че и 6000 евреи да има избити само ако са избити заради това, че са евреи е изцяло неприемливо. Неприемливо е и да бъдат избивани заради каквото и да било, защото никой човек няма право да отнема живота не друг човек, бил той евреин, турчин, циганин или занзибарец.Първоначално написано от love_enrique
В момента обаче спорим за друго- избитите от нацистите са само тези, които са били врагове или противници на режима. Не, че приемам това, но те никога не са тръгвали да избиват някого ей така, щото им е антипатичен. И абсолютно не са посягали на собствения си народ! Това е коренно различно от действията на комунистите, които избиват именно и най-вече собствените си народи.
Интересно приличам на грък, пък съм с униформата на българската армия![]()
.
Защо има забрана ли не знам, но хайде помислете си малко, че Хитлер не е избивал само евреи, а и хомосексуалисти, инвалиди, цигани, а след това са били наред и славяните.[/quote]Има ли българска армия?
Това е лъжа, наложена от СССР.
Не намирам за уместно изтребването на други раси, но всяка раса има правото на свое самостоятелно съществуване.Ами аз предлагам да земем да изтрепем сички,да си останеме само бели бългърчета,перфектно ще е
Негрите са хора, но еволюцията ги е поставила на много по ниско стъпало от белите хора.
Не мерси, нека живеят в Африка.[/quote]
Доказателства драги, но не искам някакви поръчкови сайтове за нацистка идеология да ми казват, че СССР са лъгали. А пък ако ми намериш доказателства, че еволюцията е поставила негрите на по-ниско стъпало от белите хора те признавам. А иначе да си наясно току-що наруши, че наруши член 6, ал.2 от Конституцията на РБ2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.". Иначе след ВСВ доказаха, че Хитлер е захранван с пари от швейцарски банки, в които много странно защо е имало пари от америка. Противно на думите за американска пропаганда.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Абсолютно е така, спор нямамеПървоначално написано от Diam0nD
![]()
Дай ми конкретен пример за негър: математик, писател, инжинер, шахматист.....Доказателства драги, но не искам някакви поръчкови сайтове за нацистка идеология да ми казват, че СССР са лъгали. А пък ако ми намериш доказателства, че еволюцията е поставила негрите на по-ниско стъпало от белите хора те признавам. А иначе да си наясно току-що наруши, че наруши член 6, ал.2 от Конституцията на РБ2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.". Иначе след ВСВ доказаха, че Хитлер е захранван с пари от швейцарски банки, в които много странно защо е имало пари от америка. Противно на думите за американска пропаганда.
![]()
![]()
Негрите са бетер от циганите, те не могат да живеят в цивилизовано общество.
А ако си любител на негрите...отивай във Африка,
Пословична е тяхната култура....чукане с червеногъзи урангутани, къпане с урина и за обяд - лайна....
А относто това дали си грък или не....
Няма нищо лошо в това да си грък. Имаме гръцко малцинство в България (каракачани).
-- Aristotle
Евреите не са народ, те са секта...и Исус е бил евреин а 99% от евреите го мразят до мозъка на костите си..
А и не смятам за нормално да обичам народ в чиято свещена книга пише 'И най-добрите от гоите трябва да бъдат избити'(гои - бели християни)...а евреите са доказно един от най-фанатичните и най-силно вярващи народи в света..
Никой не мрази евреите заради произхода, кривите носове или нещо пободно..евреите са мразени заради действията и същостта си..
ПП: Единственото велико изобретение което негрите са дали на света е аналния секс..странно но факт
ППП: http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1111373
В САЩ това е съотношението на изнасилени жени по цвят на кожата. От сто жени 81 са бели, само 18 са черни и 1% друга раса. Предполагам, че черните са по серт и по трудно се дават. Има и друга вероятност която прилича на нашата - предполага се че белите жени са предпочитани от изнасилвачите.
-- Aristotle
Ти хубаво ги мрази,имаш си право на мнение,а и има за какво,но не искай да ги унищожиш.Харесваме ли ги или не,тях не само ги има,ами заемат най-ръководните постове,и то не само в Америка,държат основни институции и водещи компании.Можем да си говорим против тях колкото си искаме,но едва ли можем да променим нещо така или иначе така че тея спорове са просто безсмислени
Виж сега изредените специалности са малко, не мисля, че те са критерии за определяне на нечия интелигентност, но ще ти дам примери големия Рей Чарлс и неговия принос към музиката, Мартин Лутър Кинг, Стивън Бико, това са големи хора, не защото са толкова "интелигентни" (нарочно е в кавички, защото друго е по-важно), защото са показали човещина на повечето бели хора. Същото е направил и Махатма Ганди, кога бял човек е успял да победи една империя, в която незалязва слънцето (както се води Британската), само с ненасилие. Това са великите хора на човечеството, а не шахматиста X или математика Y, което не отрича и те да са велики, но все пак от всяка раса има велики хора. И колкото до гръцката идентичност, не не съм грък, не съм и каракачанин. Българин съм си, но това не означава, че трябва да ненавиждам негри, турци, цигани, японци, китайци, инвалиди, евреи и така нататък.Първоначално написано от Goebbels
![]()
![]()
Да, ама има хиляди негри спортисти, музиканти и артисти и то от най-добрите. Има и негри политици и то качествени. Така че не си съвсем прав за тях- голяма част от съвременните негри си живеят нормален живот като "бели" хора, а не в катуни и незаконни постройки. Виж само къде живеят американските негри рап-певци и после ми говори, че били с манталитет на маймуни. Докато 90 и повече процента от циганите и да имат пари или ги изхарчват за глупости(само пиене, ядене и секс), или дори да си купят жилище го правят на кочина набързо. Просто е неуместно сравнението, иначе не че съм голям фен на негрите, просто за разлика от циганите дават нещо на света. Може да не е в областта на науката, а да е в областта на развлеченията, музиката и спорта, но не е малко нали?Първоначално написано от Goebbels
А, и каракачаните НЕ СА ГЪРЦИ, те са елинизирани ТРАКИ!
Аз какво ви хортувам, бре?Не намирам за уместно изтребването на други раси, но всяка раса има правото на свое самостоятелно съществуване.
Аз съм християнин - добър човек, не мога да мразя никого.
Просто изложих мнението си за негри и евреи във факти.
-- Aristotle
Негрите в САЩ живеят в гета, кристо. За успелите негри е друг въпрос. Има и успели, така е, но виж в какви условия живеят, досущ като тези на мангалите:Първоначално написано от kristo
За повече снимки виж http://images.google.bg/images?hl=bg...ghetto&spell=1
Прав си, но те се идентифицират като гърци.А, и каракачаните НЕ СА ГЪРЦИ, те са елинизирани ТРАКИ!
-- Aristotle
-- Aristotle
За ваша информация ще ви кажа,че самият Хитлер има еврейска кръв.Това е доказано.Щом той е имал във вените си еврейска кръв,цялата му идея за чистата арийска раса се превръща в безсмислица.
Къде точно беше логиката тук ?Първоначално написано от gigaherz
![]()
Приятели, възхвалявате негърската музика, по-точно- псевдо-музика наречена "рап"?
С всичките тъпанарщини в текста, голите задници, "фък", и маймунски движения?
Виж, джаза е друго нещо.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
баси примерите.Първоначално написано от kalashnik
![]()
по темата: не
добре че си ултра компетентен и много си слушал ,че и качественото си слушал и се изказваш много подготвен ! Евала !!!Първоначално написано от mitternacht
ПС чак се чудя как определящ се за умен човек си мисли че рапа е само мишо шамара и 50 стинки .... спри си тв-то бе !![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Igt-jW4e8ts[/youtube]
http://www.lyrics007.com/Immortal%20...%20Lyrics.html това е лирика .... ае скивай и пак говори ^^ или ще ти дойде много нагоре ?!
[vbox7]http://vbox7.com/play:986dea35[/vbox7]
http://www.azlyrics.com/lyrics/eminem/mosh.html
дано от английски разбираш повече ,от колкото от рап !
Понеже Еминем е негър р'бираш ли.
Както и да е.
Ако ще се замеряме с рап песни...
http://vbox7.com/play:6182eb8c
http://vbox7.com/play:0e743e4f
И тъй като очевидно не ме познаваш, не знаеш че слушам рап.Но дори и да слушам И такова, не отричам че това е опадъчна музика, повечето по-комършъл текстове са идиотски, а повечето изпълнители не са нищо повече от маймуни.
А винаги ще ги има Еминем, другите "класици" и дори някои българи като "Стартерас" например.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!