.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли силните момичета?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

50 66,67%
  • НЕ

25 33,33%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    @Alabalaportokala

Говорим за различен тип жени. Това което аз имах предвид е:
    1. жена с добро образование
    2. хубава работа
    3. печели наравно или повече от теб
    4. облича се само с маркови дрехи
    5. кара нов автомобил, който е купила в брой или изплаща сама
    6. мирише винаги на марков парфюм
    7. винаги с подържан маникюр
    8. не да не е виждала ресторант а тя да ти предложи заведението където да отидете и то да е изключително изискано
    9. да не очаква след това да я почерпиш

има още много неща, но и тези не са малко.
    ти май идеална си търсиш.
    Не всеки има възможност да си осигури такъв живот.И колкото до работа ,един мъж принципно трябва да изкарва повече от жената,нали за това е мъж...трябва да може да изхранва семейството.Жената си има достатъчно задължения,като добавим и работата разбира се.

@Alabalaportokala

4. облича се само с маркови дрехи
    5. кара нов автомобил, който е купила в брой или изплаща сама
    6. мирише винаги на марков парфюм
    7. винаги с подържан маникюр
    8. не да не е виждала ресторант а тя да ти предложи заведението където да отидете и то да е изключително изискано
    9. да не очаква след това да я почерпиш

има още много неща, но и тези не са малко.

до колкото разбрах..тези качества прилягат на богата жена,но това не означава,че тя силна

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не значи да е богата, а финансово независима. И за да отговоря на предния въпрос дали търся идеална. Не търся. Тези жени също си имат своите недостатъци. Бившата ми беше такава. Тази която ме привлича в момента е същата.

PS: Да мъжът трябва да изхранва семейството. Под точката за печеленето имах предвид друго. Че дори в един момент мъжа и да си събере багажа и да си тръгне, тя няма да закъса.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    По-силните обикновено имат напомпано самочувствие, което ме отблъсква като женска черта. Затова гласувам за по-слабите. Мисля, че биха ми били по-интересни като характери.
    +1 и все пак всяко правило си има изключения
    +2

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Това е истинска жена. Амбициозна, напориста, силна и независима, но все пак жена. Тя може да е много слаба и нежна, но само ако стигнеш до сърцето й. Шапка свалям на успелите да го направят.
    Айде давайте рецептата де!

Само не казвайте:"Трябва да си като нея",че няма да се разберем.
    Бъди мил с нея и достатъчно самоуверен. Ако си женчо ще те отреже. Ако си нахален също. Просто се дръж мъжки и покажи, че тя би могла да разчита на теб.
    Сега ще ти кажа с какво момиче съм имал работа. Девствена, възпитана от баба си, която логично е живяла през социализма, учи, учи учи и само учи, рядко излиза, но пък за сметка на това беше изключително силен характер, трудна и въобще не се даваше лесно. Самоувереността може въобще да не ти е от полза. За да стигнеш до сърцето на такова момиче трябва да използваш самата нея за тази цел. Първо..., като всяко момиче и тя си има идеал за момче. Трябва да отговаряш на този идеал, второто това е доверието, дори 99,9% доверие не са достатъчни трето, но не на последно място по важност е светогледа и. Това е човек който не излиза мн мн = > е с доста по беден светоглед. Трябва да и се покаже нещо което не е виждала досега. Пример - не е ходила на изискан ресторант = > се води там, не се е возила в кола или каквото и да е => направи няколко кръгчета. И четвърто - това е търпението и толерантноста, но до там че да не се качва на главата. Отне ми поне 3 месеца докато това момиче се навие да излезне с мене на кафе и още 5 месеца докато се влюби. Общо взето си я бях поставил за връх който искам да изкача. Но когато тя се влюби нямахме физическа възможност да се видим за да я вкарам в леглото. Когато имахме, вече не ми се занимаваше с нея, а тя беше още влюбена и до колкото разбрах от нейни аверки е изпаднала в депересия и си е развалила учението. Това е по заинтересованите.
    Сигурно ще се развали още повече времето от това,което ще кажа
    ама айде.Веднъж и ти да напишеш едно качествено мнение.

Съгласен съм и с описанието на dimitar_ak за друг вид силни жени.Все пак то силни силни,ама не трябва да се гледат по калъп и при тях има различни видове.

А и Alabalaportokala,това че не ти се е занимавало с нея според мен си е чисто оправдание.След тези 8 месеца на борба си усетил че нещата тръгват към сериозна работа и затова си се отръпнал,дострашало те е,а и това е щяло да е силен удар по имиджа ти.Поне сега,преди доста по-често сега вече много рядко се занимавам с едно момиче,което се двоуми много яко,но предпочита имиджа пред любовта.И ако продължава още малко така ще си остане с имиджа и дори без приятелството ми.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Да, дори бих казал, че ги предпочитам.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

anonymous485803
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala

Сега ще ти кажа с какво момиче съм имал работа. Девствена, възпитана от баба си, която логично е живяла през социализма, учи, учи учи и само учи, рядко излиза, но пък за сметка на това беше изключително силен характер, трудна и въобще не се даваше лесно. Самоувереността може въобще да не ти е от полза. За да стигнеш до сърцето на такова момиче трябва да използваш самата нея за тази цел. Първо..., като всяко момиче и тя си има идеал за момче. Трябва да отговаряш на този идеал, второто това е доверието, дори 99,9% доверие не са достатъчни трето, но не на последно място по важност е светогледа и. Това е човек който не излиза мн мн = > е с доста по беден светоглед. Трябва да и се покаже нещо което не е виждала досега. Пример - не е ходила на изискан ресторант = > се води там, не се е возила в кола или каквото и да е => направи няколко кръгчета. И четвърто - това е търпението и толерантноста, но до там че да не се качва на главата. Отне ми поне 3 месеца докато това момиче се навие да излезне с мене на кафе и още 5 месеца докато се влюби. Общо взето си я бях поставил за връх който искам да изкача. Но когато тя се влюби нямахме физическа възможност да се видим за да я вкарам в леглото. Когато имахме, вече не ми се занимаваше с нея, а тя беше още влюбена и до колкото разбрах от нейни аверки е изпаднала в депересия и си е развалила учението. Това е по заинтересованите.
    ОО я какво стана с бургаския Гларус, да му се опре жена.. да не повярваш.
    Познавам подобен тип момичета които описваш и свалям шапка на такива. Те си живеят малко в собствен свят, ама лошо нема. Понякога с такива имаш много повече какво да си кажеш и е много по-забавно.
    Та що ли не си признаеш, че си усетил, че е по-умна от тебе, че няма явно да си ти доминиращия, че не е от тия дето ще ги изебеш и зарежеш на следващия ден, няма да ти ходи по гайдата, ще успее да ти влезе под кожата и да те направи кукла на конци и заради това си се поуплашил и просто си се отдръпнал?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Запознах се с още една такава жена. На нея вече направо се възхищавам. Няма да разкажа историята й тук. Само ще кажа, че живота я е поударил както само той си може, но не я пречупил.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Силните момичета изглеждат по предизвикателно.. всяко момиче има своя гледна точна на нещата и свой принципи. Това да имаш определена цел в живота мисля, че е най-важното а още повече да се стремиш към нея за да я осъществиш ... всяка една жена обича да се глези. Но със сигурност силните жени са по.. интелигентни,умни и не толкова разглезени ... но същевременно много стриктни и внимателни. Малко се отклоних от темата .. но мисля, че и това е важно ... Всякo момиче или жена е индивидуална сама за себе си..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Sofia
    Ми не щото ако е по здрава от мен определено ми влияе негативно, а и някакси ако е здрава и се губи женственото според мен

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    По-силните обикновено имат напомпано самочувствие, което ме отблъсква като женска черта. Затова гласувам за по-слабите. Мисля, че биха ми били по-интересни като характери.
    +1 и все пак всяко правило си има изключения
    +2
    Хммммм Роска, Попе, не мислих, че си падате по слаби момичета ......
    По темата - една жена е силна, когато живота и е поднесъл много страдания, но тя не се е пречупила, а е продължила да се бори - ей на такива жени шапка им свалям...
    П.П - винаги съм мислила, че момчета се страхуват от силни момичета, от момичета с характер ...... (не искам да прозвучи като обида към момчетата, лично мое мнение)
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си