- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли силните момичета?
ти май идеална си търсиш.Първоначално написано от dimitar_ak
Не всеки има възможност да си осигури такъв живот.И колкото до работа ,един мъж принципно трябва да изкарва повече от жената,нали за това е мъж...трябва да може да изхранва семейството.Жената си има достатъчно задължения,като добавим и работата разбира се.
Не значи да е богата, а финансово независима. И за да отговоря на предния въпрос дали търся идеална. Не търся. Тези жени също си имат своите недостатъци. Бившата ми беше такава. Тази която ме привлича в момента е същата.
PS: Да мъжът трябва да изхранва семейството. Под точката за печеленето имах предвид друго. Че дори в един момент мъжа и да си събере багажа и да си тръгне, тя няма да закъса.
+2Първоначално написано от Re5peC7
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Сигурно ще се развали още повече времето от това,което ще кажаПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
ама айде.Веднъж и ти да напишеш едно качествено мнение.
Съгласен съм и с описанието на dimitar_ak за друг вид силни жени.Все пак то силни силни,ама не трябва да се гледат по калъп и при тях има различни видове.
А и Alabalaportokala,това че не ти се е занимавало с нея според мен си е чисто оправдание.След тези 8 месеца на борба си усетил че нещата тръгват към сериозна работа и затова си се отръпнал,дострашало те е,а и това е щяло да е силен удар по имиджа ти.Поне сега,преди доста по-често сега вече много рядко се занимавам с едно момиче,което се двоуми много яко,но предпочита имиджа пред любовта.И ако продължава още малко така ще си остане с имиджа и дори без приятелството ми.
Да, дори бих казал, че ги предпочитам.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ОО я какво стана с бургаския Гларус, да му се опре жена.. да не повярваш.Първоначално написано от Alabalaportokala
Познавам подобен тип момичета които описваш и свалям шапка на такива. Те си живеят малко в собствен свят, ама лошо нема. Понякога с такива имаш много повече какво да си кажеш и е много по-забавно.
Та що ли не си признаеш, че си усетил, че е по-умна от тебе, че няма явно да си ти доминиращия, че не е от тия дето ще ги изебеш и зарежеш на следващия ден, няма да ти ходи по гайдата, ще успее да ти влезе под кожата и да те направи кукла на конци и заради това си се поуплашил и просто си се отдръпнал?
Запознах се с още една такава жена. На нея вече направо се възхищавам. Няма да разкажа историята й тук. Само ще кажа, че живота я е поударил както само той си може, но не я пречупил.
Силните момичета изглеждат по предизвикателно.. всяко момиче има своя гледна точна на нещата и свой принципи. Това да имаш определена цел в живота мисля, че е най-важното а още повече да се стремиш към нея за да я осъществиш ... всяка една жена обича да се глези. Но със сигурност силните жени са по.. интелигентни,умни и не толкова разглезени ... но същевременно много стриктни и внимателни. Малко се отклоних от темата .. но мисля, че и това е важно ... Всякo момиче или жена е индивидуална сама за себе си..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ми не щото ако е по здрава от мен определено ми влияе негативно, а и някакси ако е здрава и се губи женственото според мен
Хммммм Роска, Попе, не мислих, че си падате по слаби момичета ......Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
По темата - една жена е силна, когато живота и е поднесъл много страдания, но тя не се е пречупила, а е продължила да се бори - ей на такива жени шапка им свалям...
П.П - винаги съм мислила, че момчета се страхуват от силни момичета, от момичета с характер ...... (не искам да прозвучи като обида към момчетата, лично мое мнение)
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!