.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 124
    Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

ЗА или ПРОТИВ задължителната казарма?

Слушам
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

То вече няма задължителна казарма. А аз съм против нея и дори да я имаше, щях да се освободя някак.

Град
    Инкогнито
    Хубаво щеше да е ако все още имаше да се възпитаваме обаче е много опасно че ако някое емо иде там ще изтреби всички

Мега фен Аватара на Blab
    За връщането на военното обучение.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    То вече няма задължителна казарма
    Да бе знам, ама слушах Батальона, че се сетих за тая тема и да ви чуя мнението
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен
    Град
    Своге
    Аз съм твърдо ЗА задължителната казарма!
    Защо я махнаха,въобще?!

По-късно,ако темата се развие,ще се включа да се обосновя ....
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Аз съм твърдо ЗА задължителната казарма!
    Защо я махнаха,въобще?!

По-късно,ако темата се развие,ще се включа да се обосновя ....
    Аз щи кажа защо я махнаха - глобализацията си казва думата.

Град
    L.A. \ Moscow
    На България и трябват умни хора, не армия! Да се оправи политиката, економиката и тогава да се оправи армията
    Raise your fist!

Град
    Инкогнито
    Просто всички ги е стах от нас и трябваше армията да ни се съсипе, ние бяхме едни от тези в НАТО с най-голям процент от населението военни

Хайде, всеки 2-ри да е военен... вие луди ли сте?

На темата и трябва анкета

Аз съм ЗА..
    На днешните младежи определено им трябва твърда ръка и възпитание.. Както и да се научат на ред.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

Аз съм ЗА..
    На днешните младежи определено им трябва твърда ръка и възпитание.. Както и да се научат на ред.
    По 12 часа на ден 8 месеца да маршируваш, да се възпитава в теб чувстото, че каквото ти казват, трябва да го правиш... машинки ще ставаме...

Твърдо против! Загуба на време... Като сте много за влизайте сега в армията... пак ще ви научат и ще ви възпитат... аз се имам за възпитан младеж и не виждам нужда от нея... Плюс че там цари простотията...
    An Evil Man

И аз все съм си мислил, че възпитанието се получава вкъщи, а в армията нещо друго се получава.. много лошо, ако оставим в казармата да ни възпитават.

Аз съм ЗА..
    По 12 часа на ден 8 месеца да маршируваш, да се възпитава в теб чувстото, че каквото ти казват, трябва да го правиш... машинки ще ставаме...
    Казармата далеч не учи да се прави, всичко което ти се казва. Това да не е куклен театър с марионетки ?
    Ред и дисциплина не означава да се превръщаш в кукла за всички...

Дядо ми (мир на праха му) като бях малък ми казваше, че казармата прави от момчетата - мъже и че е нещо, през което трябва да мине всеки... Останал съм с впечетлението, че казармата е нещо добро

ЗА !

Аз съм ЗА..
    Казармата далеч не учи да се прави, всичко което ти се казва. Това да не е куклен театър с марионетки ?
    Ред и дисциплина не означава да се превръщаш в кукла за всички...
    Казармата близко или далеч, учи точно на това - да правиш това, което ти се казва. Това е армия. В армията няма нито време, нито начин да кажеш "не", там де прави това, което ти се казва. Ред и дисциплина, на баба ми хвърчилото. Преспокойно можеш да научиш децата си на ред и дисциплина. Нали и училището на това учеше? Кво искате да кажете, че задължителната казарма, трябва да я има, за да се пълни с някви апатични деца, които само да броят дните си до уволнението? Който толкова много иска, казарма още има. Да ходи и да става войник, така поне ще прави това, което иска, а не да стои насила. Задължителната казарма е пълен измишльотък на някви болни мозъци, според мен, и според баща ми, който има нещо общо с тая работа.

Слабите характери ще се подчиняват на по-силните, в момента в който излязат от казармата, обаче, ще потискат всеки по-сляб от тях - не, няма да са марионетки за всички ; )

Да, преспокойно можеш да научиш децата си, но като гледаш днешното поколение, дали са научени ?

А вината, че не са, чия е?

Град
    Инкогнито
    Е да малко е нецивилизовано да ставаш всяка сутрин в 5 без 10 да се бръснеш със студена вода и да тичаш 10тина км за норматив, целият ти ден да е разграфен и да имаш 30 мин през деня за почивка

Не е "нецевилизовано", военно е.

На родителите, естествено... Училището също не помага за възпитанието като знам какво става там..
    Но въпроса е не кой е виновен, а кой ще ги възпита в крайна сметка. Защото всички се оплакват, че с всяко следващо поколение, България (и не само) затъва.. Е как няма да затъва ?!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Твърдо "ЗА"

Град
    Инкогнито
    Странно защо повечето момичета са ЗА ?

На родителите, естествено... Училището също не помага за възпитанието като знам какво става там..
    Но въпроса е не кой е виновен, а кой ще ги възпита в крайна сметка. Защото всички се оплакват, че с всяко следващо поколение, България (и не само) затъва.. Е как няма да затъва ?!!
    Тогава според мен би било много по-разумно да пратим родителите в казармата, за да могат да се научат как се възпитават деца. Но не... като се замисля, те родителите на тия 13-14-годишните са били в казарма (бащите им поне)... Казармата не е бавачница или място, където изтърваните да се възпитават. Там се дава елементарно военно образование. Трябва да се помисли за това как да се оправят родителите, а не как като родителите не мога т да се справят с децата си, се ще има и втори шанс. Как ще възпиташ едно "дете" на 18-19 години? То вече се е възпитало, квото има да му се възпитава. Първите 7 години са важни, след това училището. За казармата сте се хванали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си