- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Горди ли сте със себе си?
Според мен е нормално да се гордееш с нещо, което другите нямат или не са постигнали.
Така че все още няма с какво да се похваля... проваааал!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от DimovB
Просто черинка не го каза сериозно, а тя веднага започва с проповедите си.
А това, което й казах в началото, че говори много изтъркани работи, сякаш наизуст, си е по прицип. Просто го метнах в тази тема. :Р
Еми нападат ме,може би засегнах малките девойки,които имат за гордост цици и задник,а другото може би ще постигнат на гърба на някой чичко.....та това са си професинални успехи!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо особено не съм постигнала,така че нямам за какво да се гордея...
Гордостта е първият от 7те смъртни гряха.
И не- не съм горда!!!
Доволна съм от много неща, които съм постигана (сама или с чужда помощ). Не мисля че човек може да е горд със себе си,защото постояно трябва да си поставя нови и нови,които да преследва.Някакво моментно състояние на успех не може да те накара да се чувстваш горд
Ами, не следя коментарите й и нямам мнение.Първоначално написано от Pedigree
Но пък и cherinka се изтърка с нейните цици. Къде ли не ги залепи из форума, сякаш само някви увиснали мяхове се изискват от една жена...
Едно смислено мнение!Първоначално написано от cherrypezz
Правилно, вярващите никога не бива да се гордеете с каквото и да било.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Религията ви е ощетила достатъчно, за да ви даде повод за гордост![]()
Грях е само ако го изтъкваш или се хвалиш със него.Ако си горд сам за себе си за нещо постигнато от теб самия със труд не виждам защо да е гряхПървоначално написано от cherrypezz
.
изяла съм думичката цели![]()
Тя че се изтърка с циците, изтърка се.Първоначално написано от DimovB
Ама пък тук го казва съвсем несериозно, оная какво хванала да спори, и да развива тези? :Д
Безобразие.
Какво ви дава право да обсъждаде тези ми тъй красиви и изваяни дарове от Бога !?![]()
Искам да спрете.![]()
Горд съм... не е нужно да се обяснявам, но съм адски гордДай да ги видим тези дарове от бога
Като са толкова хубави защо ги криеш
![]()
An Evil Man
Хубави са ти циците, остави ги тия...нещастници!!!Първоначално написано от cherinka
^![]()
Явно си имам верни почитатели и фенове.
А къде изчезна това за клякането и там другите работи![]()
Сега чакам да си сложиш моя снимка на аватара!!!Първоначално написано от cherinka
za kwo da sum gorda
na 15 sum i jiwota e pred men
.!.
черинкееееееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()