.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

За какво се ползват ежедневни превръзки?

q kajete 4e neznam

*Заглавие на Кирилица!
    Точка 1 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ами тях може да ги ползваш всеки ден,което си личи и от името им де.Ако примерно имаш по-силно бяло течение,но не е от болест а просто си го имаш,може да ги слагаш за да не ти се мокри белъото.Общо взето за по-голяма хигиена.И може и последните дни от цикъла да ги слагаш,когато текат няколко капчици.

Град
    Варна
    Ежедневните превръзки се използват , за да не се получават някакви възпаления или раздразнения от праха за пране , с който е било изпрано бельото.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Ежедневните превръзки се използват , за да не се получават някакви възпаления или раздразнения от праха за пране , с който е било изпрано бельото.
    На мен ми се е случвало да ми се получават раздразнения от ежедневни превръзки - Дискриит май се казваха, едни дето прилягат на всякакво бельо (така ги рекламираха).

Мега фен Аватара на Infinity
    За по-голям комфорт и удобство!
    To infinity and beyond.

Град
    Варна
    Sissy90 Напълно е възможно да ти кажа. Там кожата е много нежна и раздразнителна. Трябва да се предпазва. Да се мие само с качествена козметика , както и материята на бельото да не раздразва интимните части. Да не се получава протъркване.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Wonderland
    Ако имаш бяло течение е добре да използваш ежедневни превръзки,но е много важно да се сменят често и да имаш добра хигиена,защото в тях се натрупват куп бактерии и може да лепнеш някое възпаление,дори четох някъде,че е възможно и гъбички да хванеш,зависи от какъв материал са направени.

Град
    Варна
    Е , то Вие направо ще изкарате , че смао хората с бяло течение трябва д аносят ежедневни превръзки.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Wonderland
    Препоръчително е за жени/момичета с бяло те4ение,но както споменах може да провокират различни видове бактерии и гъбички,гинеколозите не ги препоръчват,някои момичета възприемат ежедневните превръзки като заместител на бельо,един вид 'Я да не си сменям бельото всеки ден,защото имам ежедневна превръзка'

Град
    Варна
    Е , е , е това са глупости сега. Тук не говорим за жени , които не спазват хигиена. Ежедневните превръзки се носят преди цикъл и в края на самият цикъл.
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ако имаш бяло течение е добре да използваш ежедневни превръзки,но е много важно да се сменят често и да имаш добра хигиена,защото в тях се натрупват куп бактерии и може да лепнеш някое възпаление,дори четох някъде,че е възможно и гъбички да хванеш,зависи от какъв материал са направени.
    Напълно съгласна съм
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Препоръчително е за жени/момичета с бяло те4ение,но както споменах може да провокират различни видове бактерии и гъбички,гинеколозите не ги препоръчват,някои момичета възприемат ежедневните превръзки като заместител на бельо,един вид 'Я да не си сменям бельото всеки ден,защото имам ежедневна превръзка'
    Е, това е малко прекалено

Град
    Wonderland
    Може да е прекалено,но има доста жени със занижена лична хигиена.

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Е , е , е това са глупости сега. Тук не говорим за жени , които не спазват хигиена. Ежедневните превръзки се носят преди цикъл и в края на самият цикъл.
    E.. да.
    И аз за това ги използвам.
    Нямам навика да си слагам всеки ден.

Супер фен Аватара на galu6a
    на мен лично ми са мн неудобни тия превръзки ,защото нося боскери и като ги сложа за 2 сек вече са се смачкали и направо изилзат от боксерките
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

И на мен са ми неудобни но както и да е........сега се замислих за следната ситуация
    Представете си излизате с гаджето после се прибирате ала бала и сте с такава превръзка

Много тъпо го измислих

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    на мен лично ми са мн неудобни тия превръзки ,защото нося боскери и като ги сложа за 2 сек вече са се смачкали и направо изилзат от боксерките
    o da tva mnogo go mrazq kat sa s po 6ibano lepilo i se nag1vat i tr1gvat da si xodqt osobenno na bokserki ot oniq bez6evnite elasti4nite i 2 sek ne se zad1rjat
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    o da tva mnogo go mrazq kat sa s po 6ibano lepilo i se nag1vat i tr1gvat da si xodqt osobenno na bokserki ot oniq bez6evnite elasti4nite i 2 sek ne se zad1rjat

мхм...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз ползвам ежедневни преврзки няколко дни преди да ми дойде,за да не си изцапам бельото като ми дойде и след това към края също.

Еми,за да се носят всеки ден.Например,ако пикаш и не се избършеш да го попие или имаш бяло течение и предпазва от неприятни миризми.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    За по-голям комфорт и удобство!
    +1
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си