- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За какво се ползват ежедневни превръзки?
q kajete 4e neznam
*Заглавие на Кирилица!
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ами тях може да ги ползваш всеки ден,което си личи и от името им де.Ако примерно имаш по-силно бяло течение,но не е от болест а просто си го имаш,може да ги слагаш за да не ти се мокри белъото.Общо взето за по-голяма хигиена.И може и последните дни от цикъла да ги слагаш,когато текат няколко капчици.
Ежедневните превръзки се използват , за да не се получават някакви възпаления или раздразнения от праха за пране , с който е било изпрано бельото.
Envoi moi ! ;]
На мен ми се е случвало да ми се получават раздразнения от ежедневни превръзки - Дискриит май се казваха, едни дето прилягат на всякакво бельо (така ги рекламираха).Първоначално написано от Mihailova
За по-голям комфорт и удобство!![]()
To infinity and beyond.
Sissy90 Напълно е възможно да ти кажа. Там кожата е много нежна и раздразнителна. Трябва да се предпазва. Да се мие само с качествена козметика , както и материята на бельото да не раздразва интимните части. Да не се получава протъркване.
Envoi moi ! ;]
Ако имаш бяло течение е добре да използваш ежедневни превръзки,но е много важно да се сменят често и да имаш добра хигиена,защото в тях се натрупват куп бактерии и може да лепнеш някое възпаление,дори четох някъде,че е възможно и гъбички да хванеш,зависи от какъв материал са направени.
Е , то Вие направо ще изкарате , че смао хората с бяло течение трябва д аносят ежедневни превръзки.![]()
Envoi moi ! ;]
Препоръчително е за жени/момичета с бяло те4ение,но както споменах може да провокират различни видове бактерии и гъбички,гинеколозите не ги препоръчват,някои момичета възприемат ежедневните превръзки като заместител на бельо,един вид 'Я да не си сменям бельото всеки ден,защото имам ежедневна превръзка'
Е , е , е това са глупости сега. Тук не говорим за жени , които не спазват хигиена. Ежедневните превръзки се носят преди цикъл и в края на самият цикъл.
Envoi moi ! ;]
Напълно съгласна съмПървоначално написано от SoFarSoG00d
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Е, това е малко прекаленоПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Може да е прекалено,но има доста жени със занижена лична хигиена.
E.. да.Първоначално написано от Mihailova
И аз за това ги използвам.
Нямам навика да си слагам всеки ден.
на мен лично ми са мн неудобни тия превръзки ,защото нося боскери и като ги сложа за 2 сек вече са се смачкали и направо изилзат от боксерките![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И на мен са ми неудобнино както и да е........сега се замислих за следната ситуация
![]()
Представете си излизате с гаджето после се прибирате ала бала и сте с такава превръзка![]()
Много тъпо го измислих![]()
o da tva mnogo go mrazq kat sa s po 6ibano lepilo i se nag1vat i tr1gvat da si xodqtПървоначално написано от galu6a
![]()
![]()
![]()
osobenno na bokserki ot oniq bez6evnite elasti4nite i 2 sek ne se zad1rjat
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Аз ползвам ежедневни преврзки няколко дни преди да ми дойде,за да не си изцапам бельото като ми дойде и след това към края също.
Еми,за да се носят всеки ден.Например,ако пикаш и не се избършеш да го попие или имаш бяло течение и предпазва от неприятни миризми.
+1Първоначално написано от cool_doll
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?