- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако някой иска да учи сръбски
това е един добър начин - http://www.serbianschool.com/
Безплатно и онлайн!
http://www.turkishclass.com/turkish_lessons_1
ей ти турски![]()
аз говоря сръбски (нищо че това е диалекта на банскалии)
Хаха ще пробвам.Във вторник имам контролно върху Инструментал
голям мерак ми е да го науча
всички в семейството го знаят, с изключение на мен...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Па дайте да си говоря с някого бреее
Ама я колко народ казаха,че го говорят.Па аз не съм много сериозен студент![]()
В тая тема ще се разкрият доста сърбомани !![]()
Учете арабски и без това до 50 години ще е световен език!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Кво?!? Да уча сръбски?! Да се учат сърбежите на български, и без това са измислен етнос и нация с измислен език, създаден почти изцяло на основата на българския!
Ако не бяхме ние българите да им дадем езика и културата си щяха да си останат тъпото племенце без идентичност, което всеки мачка както си иска. А сега много ни се репчат, правят се на велики- пълни комплексари и смешници!
Алелуя братко !Първоначално написано от kristo
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
На всичкото отгоре имат претенции към изконната Българска територия македония![]()
Айде...тия тримата се събраха...ей на вас ви липсва само глобала, за да сформирате "великолепната четворка"
Ех затова са малко публичните личности който открито защитават България и твърдят колко велико минало сме имали, защото ги обвиняват че са националисти все едно това е нещо ужасно равносилно на терористИ да сърбите трябва да са ни задължени, както и всички балкански страни ...
к*р за жените
зле сте,
ако искате учете пакистански
се ми е тая![]()
Да, и аз това се питам- защо не шведски примерно или унгарски, та седнали да ми учат точно сръбски, който си е на практика старобългарски(както руския), само че в малко променен вариант(за да кажат, че уж не е така, че е "различен" език)...Първоначално написано от Seducti0n
Да учиш английски, немски или френски- напълно разбирам, ама сръбски за какъв член?!
InitialD написа:
Благодаря ти братко, макари не изцяло етнически българин за мен ти си 100% истински българин в духовен план и по принцип и си по-българин от много иначе етнически българи, които са готови да си дават г ъ з а на тоя или оня за пари и властАлелуя братко !![]()
kristo
сръбския ми харесва и искам да го науча
просто се дразня като някой философства ей така за спорта
..
мда..супер е дразнещо.Първоначално написано от Seducti0n
и аз искам да го науча,все пак си имам и сръбски корени.![]()
Първоначално написано от carinaNebula
поради същата причина
просто като чуя сръбска реч и нещо в мен се пробужда
не се знае колко са ти сръбски сръбските корените, понеже самите сърби не си знаят произходаПървоначално написано от carinaNebula
![]()
има защо