- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Развитието ми.Погледнете моля Ви!
Аз наскоро преди може би 1-2 месеца започнах да се окосмявам подмишниците.Още не съм се бръснал,защото са малко.Стъпалата са ми големи нося обувки номер 41-42 номер.Как мислите дали имам още поне 2 години активен пубертет или по малко?
Растежа е индивидуален за всеки- едни израстват по-бързо, други по-бавно. Това не трябва да те плаши. Имам приятел, който е на 25години и е висок 170 см пък си е готино момчето.. А за стимулиране на растежа започни да тренираш баскетбол или волейбол ... Относно половия ти член -много си е наред![]()
аз пък не мога да си намеря обувки-нося 48-вие си пражете сметката коко сам висок-не е мн хубаво наистина ма ми казаха лекарите 4е 6те стана 200см и не6то
mi basketbolist sum trenirah vuv cska do razpadaneto i ,igraia basketbol ot 2 klas .za pove4e info chat me
споки мойчещи расте и ти ше растеш и колко каки ше пращиш
апък ако ти се праи толкоз секс след 1-2 години ако неси направил ходи на курва... мн познати така са направили... но мен неме кефеше да си напрая сефтето на няква курва... и затва... с моя позната...
![]()
ха ха!и аз искам да порасна![]()
![]()
спок-сега те първа ще дръпнеш![]()
Не знам - но аз лично отдавна се окосмих - и под мишниците и около пениса - някъде на 12 ... Като на пениса имам рехаво там едни дълги косми около 20-30Първоначално написано от omarlu6en
![]()
А под мишницата и аз нямам много...
Иначе нося 43 ...![]()