- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос относно Здрач
аз знам за некъф случай дето се самоубили заради Хари Потър.. смисъл мислели че наистина ше полетят с метли и т.н.... класната ми като ме видя да чета последната и вика "тази книга е мн опасна" при което мен ме напуши страшен смяхПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
Бааааа знаех, че тва поколение е тъпо, ама деба, абе честно оставам без думи, просто не знам какво да напиша![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Да бъка и от въркулаци и от вампири .. и от рицари тамплиери ако щеш .. Оо
.!.
Рицарите на сапун !Първоначално написано от Raybeez
Първоначално написано от AnincetoSexy
е па някой се е филмирал от поредната фантасмагория.. и на мене ми го хвалиха филма... и аз го гледах.... Уааааааааааааааау и аз искам да се влюбя във вампир... До преди няколко години исках да се оженя за Хари Потър ама сега му мина модата на него...
Господи... Не ми се вярваше,че може да има втори индивид,който да зададе малоумния въпрос дали съществуват вампири и въркулаци,но явно съм сгрешила.Седим с едни приятелки преди няколко дена и те обсъждат филма и едната изръси същия тъп въпрос. Бог да ни опази ей!
Естествено, че има. Те са между нас. Ти какъв си мислиш, че би могъл да е човек с чакулка, мантия и остри обувки? Не, че обиждам острите обувки, ама кво да правиш... Откакто братовчеда Дракула я пусна тая мода, още не се е сменила.
ПП. Знам ти имената, адреса и номера на личната карта (е, за тва не е 100 на 100, щот кат гледам си на 9 и още нямаш). Чакай ме довечера на прозореца.
ПП2. Никви тъпи номерца с чесън, кръстове и няква пикня уж за светена вода.
Във всеки раздел има тема "Здрач"![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
според мен няма...това на филма е художествена измислица![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
омг само на хелуин може да видиш некфо детенце облечено като вампир такиа неща не съществуват.Първоначално написано от Princeskataa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига сте я ебавали! ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ИМА!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Принцеските на сапун!
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()
ма вЕрно лиПървоначално написано от XcwetiX
![]()
.!.
абе вие 'сите сте мъгъли.
че размахам пръчката и върколаците че ръфат колчето![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ne mislq 4e su6testvuvat nekvi takiva ne6tica![]()
![]()
![]()
![]()
Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!