- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос относно Здрач
![]()
![]()
![]()
Оо,как бе?!Мн. ясно,че съществуват.Ела да ти покажа бели зъбки и напудрена бледа кожа..![]()
![]()
Добре,айде сега серизно да отговорим по темата.
Разбира се,че има вампири.Даже вампирО от филма е истински.![]()
Наистина ли?Първоначално написано от silky92
Ти уби цялата ми надежда.
![]()
трябва да се направи отделен раздел за "Здрач" вече..![]()
Абе не си го обяснявам как ви харесва тая БОЗА![]()
![]()
Наистина такава тъпня няма .
И бързо всички под леглата че батко вампира ше дойде да ви изпие кръвчицата .. мухахах крийте се![]()
.!.
Кой ви дава право да говорите за вампирО бе?![]()
Не е възможно.Има слухове,че вампирО има други вкусови предпочитания.![]()
Така е . След като започна да ме посещава кучетата и котките изчезнаха .. а квартала утихна .![]()
.!.
ХаХахАХаХАхахаХАхах![]()
![]()
![]()
Тоя филм ви размъти мозъците![]()
Stay up all night with the stars *
Даже още 200 пъти някой да напише че било боза... феновете няма да го харесват по малко![]()
и пък вампири и въркОлаци съществуваааат![]()
![]()
![]()
![]()
Да,разбира се .
Аз лично си имам 2 вкъщи .
Изядоха котката .![]()
.!.
какви са тея глупости? хубаво като си гледала здрач ама вместо да вяржаш в глупости виж прочети някои митове от кьде и как са трагнали слуховете за вампирите и вьрколаците.тоя филм ви проми мозьците просто
![]()
Тва се превърна в масова истерия...психясвате вече![]()
Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
и аз по ено време бях почнала да психясвам ма после си викам: бе я слез на земятаи ми светна че мн почвам да се филмирам и тряя да спра..
Гледах филма, книгата не мисля да чета.
Ето, че всички момиченца си мечтаят някой да ги обича, въпреки себе си, против природата си, да се жертва за тях. И вечност искат. Вечност, споделена с някого, който ги желае до смърт, но не би могъл да умре за тях.
И другото, хората продължават да изживяват своите истини чрез книгите и филмите, защото поискат ли, покажат ли се на слънце, ще се намери кой да ги осъди, а може би рани.
Е не би ли писна от това посредствено произведение![]()