- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мис България Ужас
То да ви кажа, тука не само предаванията са пародия..![]()
Абе ако ти падне ще вдигнеш паламарката аПървоначално написано от MaLyKoLiU
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
^Ако в предучилище знаех приказката "Червената шапчица" сега можеше да съм в един клас с нея...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
много грозен тоя алигатор,как го избраха..![]()
С връзкарщина...Първоначално написано от carinaNebula
Само на мене ли ми прилича на Пеги от "Женени с деца"...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Българските жени са едни от най-красивите в целият свят , колкото и нескромно да звучи. Например в една от страните / от 3-тия свят/ ще Ви излъжа коя , като кажат на някое момиче , че е грозно и тнт - то отговаря " Аз да не съм българка , че да съм толкова хубава".
Интересното е , че като ги запитаха за България , те не знаеха нищо - дори не знаеха , че съществува такава държава, но иначе знаят за жените.
А тази Круела Девил хич няма да я обсъждам. Егати носа , челото .. абе и чувал да и сложиш пак не става. И да си осъди хирурга , който и е правил гърдите. От 600 километра си личи , че са фалшиви. Несполучливо ...
Envoi moi ! ;]
Това е Мис България 2009![]()
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:4dc3306e[/vbox7]
Какво сладко сладурче![]()
Пеги е по-якаПървоначално написано от LiveFlower
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Джъст а симпъл рофл ...
Бай дъ уей, мене много ме кефише от Казанлък момичето ...
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Много неща съм виждала,ама изрусен крокодил за първи път виждам.![]()
http://vbox7.com/play:8ad1674a
Този крокозабъл стана Мис България , а не Елица.
Envoi moi ! ;]
Ест...Първоначално написано от kristo
мене ми харесва.
има самочувствие-има покритие.
не е грозна,не е тъпа,знае какво иска,държи на себе си.
тва е Мис България.![]()
Nali sus sms-i se izbira6e? Da ste glasuvali![]()
The Spark
И аз споделям мнението,че момичето то Бургас беше най-хубаво..А колкото да победителката не ми допада,нещо в нея ме дразни и чесно казано неочаквах точно тя да спечели...но уви все така става![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Тая русата ли спечели бе?? Малееееееееее въобще не ми харесва и сякаш е на 40Имаше една много красива, дето беше в последната тройка.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ами такова е положението... и да обиждате, и да не обиждате не можете да направите нищо. Дали е крокодил или не е, как е пилучила титлата - въпроси обсъждани хиляди пъти. Докато нещата в държавата не се оправят не можете да искате честност и почтенност в такива конкурси, предавания и мероприятия. Отделно, че това е с цел печеле на пари най-вече и са си политически въпроси на телевизия, организатори и т.н. Дано поне да направят нещо за каузата, защото поне е смислена и важна.