- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мис България Ужас
Милен Цветков доволно си я изгони обаче...
като няма да отговаряш, айде марш навън :Д
Като сложим и това, че си е платила смс-ите с устата... всякакъв шанс за бургазлийката и момичето от Две могили, а?В Интернет се разпространиха разкази на перничани, според които победата на Антония е много съмнителна, тъй като никога не се е явявала на конкурс, който със сигурност няма да спечели. Според нейни съграждани тя е от заможно и влиятелно семейство – майка й е шеф на местния вестник “Съперник”, а бащата й е общински съветник от групата на БСП.
Ебати нагласената история, а догодина ще е още по-зле. =(
Еее к'во пък толко?!Може да са я попребили преди конкурса..
Аа серизно,изобщо не се изненадвам.Миналата година беше като маймуна,тая като крокодил..не искам да знам какво ще е догодина..![]()
Тази бие на малоумница,някакви зъби,които са като бивни на глиган,мани..............Първоначално написано от global
Цъкайте на подписа и подкрепете каузата...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ми във ,,Уикенд,, пишешеш че е дала 50хил.евро за да буде избрана тя.Пул и плус това там има някакъв роднинааа..богаташ..и така.България ше се изложи не само със красимир аврамов(ауууууаууауаууауа ууууууууууууу) а и със новата миска(която е ГОЛЯМ тревестит)
П.П:Това във весника го пишеше в петък,а нея я избраха в неделя![]()
Много по-красива е от теб със сигурност.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Първоначално написано от SoFarSoG00d
иdВаа охPана пРi мЕн..dа мI праВiiи пр0бЛемм ;dd ! kFи пеТ Lеваа eйй.. ! kFи ваФлiiи бе меН ;dd ?
'masal' не претендирам,че съм красива,но за да се явиш на конкурс за красота,то със сигурност трябва да притежаваш почти идеални физически качества,именно от прекомерното самочувствие и простотия на българите на световни конкурси отиват безподобни плашила,които славят 'красивата' българска жена.
За да отиде момиче на такъв конкурс трябва да е красиво-съчетание от излъчване,чар,пропорционал ност,а не крокодили.
Ама най-големия крокодил който съм виждала е така .
Колко ли свирки е направила ?![]()
Нито една.... то някой надали би искал, освен ако не е сляп. дъщеря е на големец.Първоначално написано от BornTohate
![]()
Кинтите са голяма работа еййй ..Първоначално написано от Mooo6no
Всичките бяха не много хубави, ама тази, която избрахаа...
По принцип бях за тази, ама като попаднах на тази снимка и като се загледах в ходилата й...най-неизящното и грубо нещо. Личи си, че е от село. Т'ва "Twin peaks" си е село, нищо че го водят малък град.