- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще гласувате ли за парламентарни избори ?
az 6 glasuvam za gerb moje bi![]()
![]()
The Spark
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
![]()
аз не знам дали ще гласувам
никоя партия не ме кефи![]()
1. БСППървоначално написано от XceSS
2. ГЕРБ
3. ДПС
4. АТАКА
Помни моята дума![]()
1.ГЕРБПървоначално написано от DimovB
2.БСП
3.ДПС
4.АТАКА
Помнете моята дума![]()
The Spark
герб никогиш няма да изместят червените, бе!
да живее социалистическата младеж!![]()
Какъв е тоя ДИОП????
Аз не бих гласувала за ДОИП, както и много мои познати.Първоначално написано от global
Иначе : ГЕРБ
БСП
ДПС
АТАКА )
Всъщност АТАКА и ДПС се борят за третото мястоНо това класиране е на този етап, всичко може да се обърне скоро
Ще гласувам, но нямам идея за кого.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Аз бих гласувала за ДОИП, естествено като се премахнат или редактират 2-3 точки.и приемат част от идеите на АТАКА.
![]()
АБе, ДОИП + АТАКА = тогава ще гласувам![]()
ще гласувам...въпреки че не искам..
всичките са един дол дренки
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Дайте форума да си направиме една партия тогава, и без това май тук на повечето ни се допълват идеите и исканията и претенциите![]()
![]()
що за простотия?Кратка *сравнителна* програма на ОИП
Тъй като някои партии пишат принципи, точки и програми, и ние написахме някои точки за сравнение с програмите на другите партии.
1. Допълнително ограничаване на избирателни права - по максимална възраст (60 г.) и по минимално образование (3 клас).
2. Забрана на ДПС.
3. Приемане на програма за доброволна стерилизация на циганското малцинство, при което на всеки доброволно подложил се, се изплаща еднократна сума.
3.1. Сключване на споразумение с правителството на Индия и купуване на еднопосочни билети за циганите.
4. Спиране новините на турски, предаването на С. Трифонов (и сайта dir.bg и abv.bg).
5. Подкрепяне действията за връщане на дълговете от Турция.
6. Подкрепяне US базите в BG.
7. Промяна на името и флага на страната.
8. Неподкрепяне всенародните референдуми и задължителното гласуване.
9. Отнемане на царските имоти от Симеон Кобурготски.
10. Наказание на комунисти и други виновници за националните катастрофи.
Точките са писани набързо.
няма да гласувам,щото нямам години.
Апф атака няма как да минат ДПС, по простата причина, че по-голяма част от БГ население ще гласува за ГЕРБ и БСП .. и тъй като БСП са сега на власт има много хора, които не са доволно от тяхното управление ще гласуват за ГЕРБ => 1.ГЕРБ, 2.БСП... и поради така наречения избирателен туризъм... хилядите манафи от Турция ще дойдат и ще гласуват за ДПС => тя става 3.ДПС .. и на финала малко хора за 4.Атака..
ПС. Вие сериозно ли вярване на работити, които Атака обещават?
The Spark
АхаХАхах, на ти 5 леа, дай да те кастрираме...Първоначално написано от DisciplineAndOrder
![]()
И кой титан на мисълта измислил тоя ДИОП? Що за идиотизъм?! Ако и такава партия се регистрира, аз напускам държавата... с еднопосочен билет към Индия, Пакистан, Луната, Марс...
Първоначално написано от 5StaR
Според социолози ДПС е малко преди АТАКА, но всичко може да се обърне разбира се.
Ако Костов се махне партията ще спечели мноооооого.Първоначално написано от Raybeez
Интригата ще е между ДПС и Атака, за 3-тото място.Първо е сигурно, че ще е на ГЕРБ, а второто на БСП.Абе интересно ще е![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от global
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото и против Атака да съм, бих могъл да се съглася да е всеки друг, но не и турците, за 3-тото място говорим.
Glasuvane samo za NAI-NAI-NAI-NAI-malkite partii ili prazna (nevalidna) biuletina! Smyrt za dilyrite a.k.a. bulgarsko pravitelstvo.
Ами аз знам със сигурност, че няма да е за АТАКА, нито ДПС, нито БСП, нито ГЕРБ..... трябва да реша, а задачата е трудна![]()
Най-вероятно така ще направя и аз. Малка партия (с дясна насоченост разбира се) или уйче върху цялата бюлетина. :PПървоначално написано от ULTRA_LEVSKI