- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще гласувате ли за парламентарни избори ?
И защо ще ходиш да гласуваш, ако бюлетината ти е празна?!?!Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
Щеше да е хубаво да се направи нещо срещу прииждащите турци.
Блокади, бой, взривени автобуси, сещате се.
Че нали закони приемаха, глупости, ала-бала.... Нищо не могат да направят некадърниците.
Ми не могат, защото турците се водят с постоянен или поне адрес в България и следователно имат право да гласуват.. затва така се получава
The Spark
Абе, не могат, защото не искат или защото са висшата еволюирала форма на дебил. Много лесно се проверява живял ли е някой тук в последните години.
Да уточним .. 60% от зрителите на Сблъсък ..
.!.
Както е тръгнало...
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:14cfa082[/vbox7]
Предлагам "парчето" за химн.
Специален поздрав за Сашко(global)!
Айдеееее. Цингер, мингер, И-ПА-ПА!
Точно Григоров е с македонски корени, песента на предаването му Къде и да одиш...... е македонска песен с малки промени, той знае само 2 неща : "ония кухи глави македонците като се усетят ще се върнат при нас" а другото е "ех тия сърби ......" само тези 2 нации критикува той друго не знае.
Какъв ще е новият флаг? Да ти е известно, че "изнасяне" на цигани не е възможно практически, защото като ти не си единствен на земята (не съм сигурен, че го занеш), така и България не е единствената страна в света, далеч не всички са длъжни до няква степен да се съобразяват с държава, която на картата се забелязва, само ако знаеш къде да я търсиш. Той нашият вече сключи договора с Индия, циганите изпрати там. Да си чувал за световни организации, които са с малко по-висши позиции от теб? Малоумности до върха на небето, както казваше едно дете. Кой реши, че комунистите са сътворили "национални катастрофи"? Плюеш комунистите, като налагаш цензура на медиите ("Шоуто на Слави", dir.bg, abv.bg - което е просто явно за да запълниш определен брой знакове). Толкова субективизъм... Ще подкрепяш базите на Щатите в България? Поради защо?Първоначално написано от global
И ако не осъзнаеш тона, с който "ме съветваш" какво да направя, ще ти изровя 2-3 от правилата на форума, които забраняват това ти поведение. Като ще спорим, да го правим както трявбва.
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
2те песни достойни за химн са
http://vbox7.com/play:94fbad0c
и
http://vbox7.com/play:eddf2705
Няма да гласувам... защото нищо няма да се промени !
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
може ДОИП да има много привърженици, но ако проведеш проучване 90% съм сигурен че ще искат да е БългарияИ няма по-подходяща песен за химн от тази на Емил Димитров
Военна песен за да напомня колко силна е била нашата войска
Кан Тервел живял 8 век, известен като спасителят на европа е възпяван на запад, има намерана творба от 648 страници писана през 17 век във франция посвететана изцяло на него, мисля че това не е случайно, трябва да се гордеем с миналото си
знаеш ли българин в превод какво значи ?
Естествено, че да, ще гласувам. С надеждата да падне сегашното изцяло вредно за България правителство и на власт да дойде доста по-национално-отговорна партия(или коалиция), която да успява да защитава българските национални интереси винаги, когато се може.
Иначе отдавна съм спрял да търся идеалната партия, идеалния политик- такива няма, няма и да има. Само че винаги се намират различните, по-добрите, винаги се намира алтернатива когато човек дълги години я търси. Дори и принципа на по-малкото зло също е немалка алтернатива, така че който се колебае дали да гласува или не, нека си зададе въпроса иска ли още четери години ДПС да е в управлението на България, а заедно с тях да ни крадат и заличават бившите комунисти от БСП и царските мекерета от НДСВ![]()
Ти си пълен малоумник... Крадци, мошеници, комунисти, атентатори.. има ги във всяка една нация, само болни костовистки кратуни като твоята си умират от кеф да българофобстват и изкарват всички, които не мислят като тях комуняги и атентатори.Първоначално написано от global
А атентата срещу папата е ясен- дело на Юджелан- 100% факт! Само че ти за да се сложиш пак на някого си да оплюеш българите и да ни изкараш виновни.
А това за знамето- мечтай си- никой не вярва в достоверността на измислените ти манипулирани анкети![]()
![]()
![]()
кристо в момента не мога да намеря точният откъс от именника (стана ми като библия тази книга ) поправи ме ако греша но на прабългарски българин значи свят човек, а не всичко негативно което днес се свързва с българин
![]()
Браво, виждам, че Именника ти е влязъл под кожата![]()
Иначе българин идва от иранската дума болг, която означава бял и ариан, тоест ариец. Тоест българин на практика означава аристократ![]()
Това не означава, че всички българи сме такива, че всички се вписват в това понятие, по принцип това означава българин, макари да има и други тълкувания, които обаче са доста смеховати и не смятам да ги коментирам![]()
Нали се опитаха да приемат закон, който казва, че хора живели последните 3 месеца в България могат, да гласуват.Тогава ДПС завъртя и обърна въпроса и нямам в предвид законово, а просто обърна смисловата част на закона, за да доведе до обърване и нали нашите депутати са тъпи, си го приеха,Първоначално написано от StayFly
Да се надяваме, поне че ГЕРБ ще направи нещо (въпреки че силно се съмнявам)
Първоначално написано от AnincetoSexy
Global как 60% ще подкрепят ДОИП като поне толкова не знаят какво е? Нещо много си вярваш ми се струва.![]()
Това ти е само 1 точка, като ти видят другите, хората ще се отакажат...противоречиви са ^Първоначално написано от global
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Много са малко хората, които биха застанали зад ДОИП.
Защо да са малко хората който биха застанали зад ОИП ? Примерно като изключим 4-5 точки от предложенията го подкрепям![]()
Защото едно от последните изследваия, които пуснахме показва това![]()
Е ти имаш вътрешна информация не е честноМакар че според мен, една голяма част от тези изследвания се купуват
![]()