.

Виж резултатите на анкетата: Ще гласувате ли?

Гласували
49. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

31 63,27%
  • Не

8 16,33%
  • Уж да, но се разколебавам

0 0%
  • Ще гласувам, но не знам още за кого

8 16,33%
  • Не знам

2 4,08%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 165

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Glasuvane samo za NAI-NAI-NAI-NAI-malkite partii ili prazna (nevalidna) biuletina! Smyrt za dilyrite a.k.a. bulgarsko pravitelstvo.
    И защо ще ходиш да гласуваш, ако бюлетината ти е празна?!?!

Щеше да е хубаво да се направи нещо срещу прииждащите турци.
    Блокади, бой, взривени автобуси, сещате се.

Че нали закони приемаха, глупости, ала-бала.... Нищо не могат да направят некадърниците.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ми не могат, защото турците се водят с постоянен или поне адрес в България и следователно имат право да гласуват.. затва така се получава
    The Spark

Абе, не могат, защото не искат или защото са висшата еволюирала форма на дебил. Много лесно се проверява живял ли е някой тук в последните години.

Град
    Непостоянно
    Да уточним .. 60% от зрителите на Сблъсък ..
    .!.

Град
    Инкогнито
    Глобале как ще бъде новият химн ?

Както е тръгнало...

[vbox7]http://www.vbox7.com/play:14cfa082[/vbox7]
    Предлагам "парчето" за химн.

Специален поздрав за Сашко(global)!

Айдеееее. Цингер, мингер, И-ПА-ПА!

Град
    Инкогнито
    Точно Григоров е с македонски корени, песента на предаването му Къде и да одиш...... е македонска песен с малки промени, той знае само 2 неща : "ония кухи глави македонците като се усетят ще се върнат при нас" а другото е "ех тия сърби ......" само тези 2 нации критикува той друго не знае.

Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    И кой титан на мисълта измислил тоя ДИОП? Що за идиотизъм?! Ако и такава партия се регистрира, аз напускам държавата... с еднопосочен билет към Индия, Пакистан, Луната, Марс...
    Защо да е идиотизъм?
    Аз съм Авторът на ДОИП!
    Пък ти ако искаш се изнасяй.
    Какъв ще е новият флаг? Да ти е известно, че "изнасяне" на цигани не е възможно практически, защото като ти не си единствен на земята (не съм сигурен, че го занеш), така и България не е единствената страна в света, далеч не всички са длъжни до няква степен да се съобразяват с държава, която на картата се забелязва, само ако знаеш къде да я търсиш. Той нашият вече сключи договора с Индия, циганите изпрати там. Да си чувал за световни организации, които са с малко по-висши позиции от теб? Малоумности до върха на небето, както казваше едно дете. Кой реши, че комунистите са сътворили "национални катастрофи"? Плюеш комунистите, като налагаш цензура на медиите ("Шоуто на Слави", dir.bg, abv.bg - което е просто явно за да запълниш определен брой знакове). Толкова субективизъм... Ще подкрепяш базите на Щатите в България? Поради защо?

И ако не осъзнаеш тона, с който "ме съветваш" какво да направя, ще ти изровя 2-3 от правилата на форума, които забраняват това ти поведение. Като ще спорим, да го правим както трявбва.

Град
    Видин
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Инкогнито
    2те песни достойни за химн са
    http://vbox7.com/play:94fbad0c

и

http://vbox7.com/play:eddf2705

Няма да гласувам... защото нищо няма да се промени !
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Инкогнито
    може ДОИП да има много привърженици, но ако проведеш проучване 90% съм сигурен че ще искат да е България И няма по-подходяща песен за химн от тази на Емил Димитров Военна песен за да напомня колко силна е била нашата войска Кан Тервел живял 8 век, известен като спасителят на европа е възпяван на запад, има намерана творба от 648 страници писана през 17 век във франция посвететана изцяло на него, мисля че това не е случайно, трябва да се гордеем с миналото си

знаеш ли българин в превод какво значи ?

Естествено, че да, ще гласувам. С надеждата да падне сегашното изцяло вредно за България правителство и на власт да дойде доста по-национално-отговорна партия(или коалиция), която да успява да защитава българските национални интереси винаги, когато се може.

Иначе отдавна съм спрял да търся идеалната партия, идеалния политик- такива няма, няма и да има. Само че винаги се намират различните, по-добрите, винаги се намира алтернатива когато човек дълги години я търси. Дори и принципа на по-малкото зло също е немалка алтернатива, така че който се колебае дали да гласува или не, нека си зададе въпроса иска ли още четери години ДПС да е в управлението на България, а заедно с тях да ни крадат и заличават бившите комунисти от БСП и царските мекерета от НДСВ

Проучване е правено в един друг форум. Засега около 40% подкрепят промяна на името, а 60% са за запазване на името. Но само 10% + 1% ако си променят мнението ... стават 51% на 49%.
    Не съм на мнение, че нормално хората трябва да живеят с военни мисли в главата си. Историята си е история - изпълнила си е мисията. Това с гордеенето е доста тъпо.
    Българин обикновено значи, мошеник, крадец, прошляк, комунист, атентатор срещу папата, некултурен и др. такива.
    Ти си пълен малоумник... Крадци, мошеници, комунисти, атентатори.. има ги във всяка една нация, само болни костовистки кратуни като твоята си умират от кеф да българофобстват и изкарват всички, които не мислят като тях комуняги и атентатори.

А атентата срещу папата е ясен- дело на Юджелан- 100% факт! Само че ти за да се сложиш пак на някого си да оплюеш българите и да ни изкараш виновни.

А това за знамето- мечтай си- никой не вярва в достоверността на измислените ти манипулирани анкети

Град
    Инкогнито
    кристо в момента не мога да намеря точният откъс от именника ( стана ми като библия тази книга ) поправи ме ако греша но на прабългарски българин значи свят човек, а не всичко негативно което днес се свързва с българин

Браво, виждам, че Именника ти е влязъл под кожата

Иначе българин идва от иранската дума болг, която означава бял и ариан, тоест ариец. Тоест българин на практика означава аристократ

Това не означава, че всички българи сме такива, че всички се вписват в това понятие, по принцип това означава българин, макари да има и други тълкувания, които обаче са доста смеховати и не смятам да ги коментирам

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Щеше да е хубаво да се направи нещо срещу прииждащите турци.
    Блокади, бой, взривени автобуси, сещате се.
    Нали се опитаха да приемат закон, който казва, че хора живели последните 3 месеца в България могат, да гласуват.Тогава ДПС завъртя и обърна въпроса и нямам в предвид законово, а просто обърна смисловата част на закона, за да доведе до обърване и нали нашите депутати са тъпи, си го приеха,
    Да се надяваме, поне че ГЕРБ ще направи нещо (въпреки че силно се съмнявам)
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

hottie
    Guest
    Global как 60% ще подкрепят ДОИП като поне толкова не знаят какво е? Нещо много си вярваш ми се струва.

Град
    Видин
    Гледай предаването - те гласуват за това пенсионерите да не гласуват, а дали знаят, че това се нарича ДОИП, е допълнителен въпрос. Просто от телевизията не са им го изяснили.
    Това ти е само 1 точка, като ти видят другите, хората ще се отакажат...противоречиви са ^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

hottie
    Guest
    Много са малко хората, които биха застанали зад ДОИП.

Град
    Инкогнито
    Защо да са малко хората който биха застанали зад ОИП ? Примерно като изключим 4-5 точки от предложенията го подкрепям

hottie
    Guest
    Защото едно от последните изследваия, които пуснахме показва това

Град
    Инкогнито
    Е ти имаш вътрешна информация не е честно Макар че според мен, една голяма част от тези изследвания се купуват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си