.

Виж резултатите на анкетата: Ще гласувате ли?

Гласували
49. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

31 63,27%
  • Не

8 16,33%
  • Уж да, но се разколебавам

0 0%
  • Ще гласувам, но не знам още за кого

8 16,33%
  • Не знам

2 4,08%
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 165
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Тук не искам да коментирам, защото след малко ще отворя прозореца ще изхвърля всичко от бюрото си и ще се метна...
    Защо така? Недей

Я земи пак копирай нещо от някой друг форум, че изглежда като голям авторитет

Глобале аз пък да те питам- питах същия въпрос един път вече демократоса, но тъй като от идиот като него не очаквам адекватен отговор ще питам и теб(понеже и двамата сте костовисти). Та:

Колко комунисти бяха осъдени по време на управлението на Костов?
    Колко от тях бяха вкарани в затвора?
    Колко комунистически паметника бяха премахнати през същото управление... Айде отговори ми на тези въпроси ако можеш.

Отделно говориш пълни простотии как комунизма идвал от руснаците, понеже той идва от евреите, а това ти много удобно гледаш да го премълчиш(а можеби се правиш, че не го знаеш).

А доколкото съм подочул оттук-оттам когато си бил във Франция си търсел съдействие за бъдещата си политическа дейност от тамошни еврейски организации, така ли е?!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от global
    "Кремиковци" беше включен в списъка за финансово оздравяване. В случай, че нямаше купувач, предприятието трябваше да бъде ликвидирано."

Това значи, че ако не се продаде за 1 долар, ще бъде ликвидирано.

"Балкан" пък е бил включен в списъка за ликвидация от Жан Виденов пак с огромни дългове, натрупани от комунистите, т.е. Балкан вече е била ограбена преди Костов.
    Айде ся, комунистите ограбили тия предприятия. Всичко това стана след 89-та, и десните капиталисти съсипаха икономиката. Не знам кой е имал за цел да краде, или кой просто е искал доброто на страната, но в СДС отидоха всички користни капиталисти.
    Има 2 вида комунисти - истинските социалисти и антикапиталисти, и онези крадци, криещи се зад червения цвят само за да са във властта. Те после създадоха "сините" партии, а другата част от тях останаха в БСП. Всичките са един дол дренки, а хората гласуват за тези, които защитават интересите им. Изобщо комунизма и капитализма са системи, в които едните за сметка на другите се облагодетелстват, и за тва е цялата тая омраза. Друг е въпроса кое е по-справедливо и демократично.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Страстно село. :D
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    1.ГЕРБ
    2.БСП
    3.Атака
    4.ДПС

Това е моята дума.

1.Атака
    2.ГЕРБ
    3.БСП
    ДПС не влиза в парламента.

Това е моята дума.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    1.ГЕРБ
    2.БСП
    3.Атака
    4.ДПС

Това е моята дума.

1.Атака
    2.ГЕРБ
    3.БСП

Това е моята дума.
    Никакъв шанс

1.Атака
    2.ГЕРБ
    3.БСП

Това е моята дума.
    Това е товето желание. ДПС си е в парламента, тряа се борим да не е от управляващата коалиция...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Да! Ама на тези в Ливан ... за Българските още не съм сигурен ... някой да предложи партийка без бсп,дпс,ндсв,сдс ?!!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Да! Ама на тези в Ливан ... за Българските още не съм сигурен ... някой да предложи партийка без бсп,дпс,ндсв,сдс ?!!?

Атака. А имаш ли 21 години?

Град
    Източен Бейрут , Ливан

Атака.
    Мразят ли хората с двойно гражданство !?!? Най - вече ливанците!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град

Атака.
    Незнам, мразят цигани и турци, за други незнам.

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Колко комунистически паметника бяха премахнати през същото управление... Айде отговори ми на тези въпроси ако можеш.
    1-во, не сме фашистка държава за да арестуваме и вкарваме по затворите без реални доказателства. Факт е, че комунистите са умели мошенници и добре си оправиха документите докато бяха на власт. Също така Костов може да е бил министър-председател, но комунягите в администрацията, бюрокрацията, съдебната власт, армия, полиция все още държаха силни позиции. Трудно е да се работи, когато всички са срещу теб, но Костов успя и направи най-важните реформи, които ни гарантираха евроатланическо бъдеще. После комунистите извикаха техния човек Симеон и пак се върнаха, измамвайки народа.
    А за паметниците, в момента се сещам единствено за Мавзолея, малко ли е?
    Също така в града на баба ми помня, че кмета от СДС бутна паметника на местния партизанин. СИгурно има и други такива случаи из страната.

"Evil is powerless, if the good are unafraid."
    - Ronald Reagan, 1981

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    кур за бкп и дпс

Град
    Варна
    Аз лично ще гласувам, но с празна бюлетина, не мисля, че има някой достоен за гласът ми!
    Ще гласувам, колкото да не зачислят гласът ми за някоя партия, която не искам !

Град
    Инкогнито
    Глобале какво ще направи ОИП по въпроса че има към 350 000 молби от македонци за българско гражданство ?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Crusher
    Аз лично ще гласувам, но с празна бюлетина, не мисля, че има някой достоен за гласът ми!
    Ще гласувам, колкото да не зачислят гласът ми за някоя партия, която не искам !
    това е идеята

Цитирай Първоначално написано от democratos
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    1-во, не сме фашистка държава за да арестуваме и вкарваме по затворите без реални доказателства. Факт е, че комунистите са умели мошенници и добре си оправиха документите докато бяха на власт. Също така Костов може да е бил министър-председател, но комунягите в администрацията, бюрокрацията, съдебната власт, армия, полиция все още държаха силни позиции. Трудно е да се работи, когато всички са срещу теб, но Костов успя и направи най-важните реформи, които ни гарантираха евроатланическо бъдеще. После комунистите извикаха техния човек Симеон и пак се върнаха, измамвайки народа.
    А за паметниците, в момента се сещам единствено за Мавзолея, малко ли е?
    Също така в града на баба ми помня, че кмета от СДС бутна паметника на местния партизанин. СИгурно има и други такива случаи из страната.
    Ама така е, вие либерал-демократчетата имате параноя по някакъв си съществуващ само в болното ви въобръжение фашизъм... Сакън да не започнете с по-крайни(и правилни бих добавил аз) действия, та комунистите да ви обявят за фашисти, олеее, колко страшно... Това ли е по-важно за теб? Да не ви обявят за фашисти и да ги оставите(комунистите) да си развяват коня, или да ги неутрализирате, пък било то и с риск да ви обявят за фашисти? За мен второто определено е правилното. Защото колко доказателства трябват, та да се докаже какво е ставало през комунизма? Самия факт, че този режим е обявен за престъпен, а главни негови осъществители са висшата партийна номенклатура, която е издавала нарежданията ясно говори, че основния удър е трябвало да падне върху тях- Милко Балевци, Добри Джуровци, генерал Семерджиевци, Бокови, Станишеви и т. н. представители на комунистическата номенклатура, които са давали заповедите за извършването на червения терор! Никой не ти говори да се издирват беловласи старци, които са идеалисти и са вярвали, че комунизма е нещо хубаво и не са откраднали нищо и направили каквото и да било престъпление. Говоря ти за комунистическата номенклатура, с която вие СДС/ДСБ очевидно сключихте брак по сметка както отбеляза Глобала, хем за да сте на власт, хем те да са спокойни, че няма да ги пипнете, както и стана.

А относно паметниците- единици такива са премахнати- мавзолея е твърде малко. Ами паметника на Съветската армия, ами Альоша в Пловдив- нали Пловдив беше допреди година-две синя крепост? Защо сините кметове Гърневски и Чомаков не направиха нищо, за да премахнат този грозен паметник на един съветски окупатор?!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Атака.

Аре стига с тоя Ливан бе да му еба майката !
    Темата е направена за БЪЛГАРСКИТЕ избори.
    Гледай си ислямистките новини, ходи лапай на султана и готово.Кво занимаваш потребителите с ебаните ти коментари.
    Айде със здраве
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Видин

Атака.
    Мда, Атака има особена позиция за съдбата на ливанците в България ^
    Чух че Волен ще издава книга 'Братятата ливанци и общата ни геополитическа съдба', доста ще е инересна, прочети я ^

Шибан ритард.
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Инкогнито
    Ами аз предлагам в точките на ОИП, да се добави, издаване на гражданство на всички желаещи македонци, просто дпс командва и турците взимат веднага а македонците, чакат с години и пак не взимат, а с македонците имаме доста по-общи неща Но 1 добро начало ще е да купим малко територия от русия и да запратим там всичко помаци и роми и да си ходят както си искат, кеф им е с шалварите кеф им е голи

ПП: въпросното място, където предлагам да ги екстрадираме е сибир

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от XceSS

Атака.

Аре стига с тоя Ливан бе да му е** майката !
    Темата е направена за БЪЛГАРСКИТЕ избори.
    Гледай си ислямистките новини, ходи лапай на султана и готово.Кво занимаваш потребителите с ебаните ти коментари.
    Айде със здраве
    Мълчи бе свиня селска!!!

SiegHeil Видин е цигански град!!! Точка!

Град
    Видин
    Да живее Ливанския Интернационал !!
    Вечно братство между Ливан и България !!!
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Виж сега, нито нас, нито руснаците някой ни е питал искате ли комунизъм или не, понеже сам знаеш как се налага комунизма- извършва се някаква "революция", финансирана разбира се от еврейски банкери, както Октомврийската, а след като комунягите вземат властта, започват избиване на политическия, интелектуалния и военния елит на съответния народ. След това обикновения народ е много лесно да го смачкаш и подчиниш на идеологията, защото той самия няма друг изход освен да направи това. А и като няма водачи, които да поведат антикомунистическа борба изход е ясно, че няма.

А фактите говорят следното за болшевизма в Русия- около 60 000 000 избити руски граждани от юдео-болшевиците на евреина Ленин, евреина Сталин, евреите Бронщайн(Троцки), Розенфелд(Каменев), Апфелбаум(Зиновиев), Берия, Дзержински, Каганович и т. н. така че замисли се под чия власт сме били в такъв случай по време на комунизма след като самата Русия(СССР) се е управлявала от евреи.

А относно слуховете за евентуални твои връзки с еврейски организации- разбира се не ги твърдя, както казах подочух такива неща, не казвам, че е истина или не. Така ме осведомиха някои хора, които те познават- нищо повече. Иначе ти сам си каза, че си бил акционер в някакви техни компании. Точка.

hottie
    Guest
    Global, мамка му айде стига ве1е с тия Бритни, Мадона и ДОИП. Ще ни накараш да ги цензурираме и трите всъщност ДОИП от сега нататък е цензурирано.

hottie
    Guest
    Не съм видяла някой тук на пише във всяка тема : ГЛАДУВАЙТЕ ЗА ***** ! *** е най-доброто. **** еди какво си .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си