.

Виж резултатите на анкетата: Ще гласувате ли?

Гласували
49. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

31 63,27%
  • Не

8 16,33%
  • Уж да, но се разколебавам

0 0%
  • Ще гласувам, но не знам още за кого

8 16,33%
  • Не знам

2 4,08%
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 165 от общо 165
    Бе, във всички случаи ще гладуваме... ама Кво ви пука?

hottie
    Guest
    Това е тийфорум. Онова си го пропагандирай на други места, не тук..това исках да кажа. Вече се отклоних много от темата. Така, че ... ти си знаеш.

Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Ами аз предлагам в точките на ОИП, да се добави, издаване на гражданство на всички желаещи македонци, просто дпс командва и турците взимат веднага а македонците, чакат с години и пак не взимат, а с македонците имаме доста по-общи неща Но 1 добро начало ще е да купим малко територия от русия и да запратим там всичко помаци и роми и да си ходят както си искат, кеф им е с шалварите кеф им е голи

ПП: въпросното място, където предлагам да ги екстрадираме е сибир
    Според мен е по-важно ако може да се измисли как на тези турци и цигани да не им се подновят паспортите и да се спре издаването на нови, а не, пак казвам, да се правят подаръци, защото все пак влизането в ЕС си е наша заслуга. Иначе турците - в турция, циганите - в Индия.

Абе, евреите са виновни за всичко - ако има капитализъм, виновни са евреите, ако пък има комунизъм, пак са виновни те. Интересно какъв ли щеше да е света ако нямаше евреи? А китайския комунизъм дали и той всъщност не е еврейски?
    Но тезата ти е интересна и трябва да се проучи - аз не знам, че руските комунисти всъщност са евреи.

Но казаното от мен си остава вярно - дали руснаци или евреи-руснаци са държали държавата ни под комунизъм, няма значение - явното дисидентство на практика е било безсмислено и не е можело да смени режима. Трябвало е други евреи, американски, да свалят режима на комунистическите евреи, та да падне комунизма.

А това с еврейските организации е пълна измислица. Освен това никой от форума не ме познава и почти никой не ме е виждал, с едно-две-три изключения, та да може да те осведоми, което значи, че или ти си измисляш здраво, или някой друг си измисля здраво и ако ти не кажеш кой е този друг, ще се счита, че си ти. Иначе аз съм бил акционер в сигурно над 100 компании.
    Китайския комунизъм наистина е много далече от еврейския му вариант- затова е и толкова отричан от класическите, ортодоксални юдео-комунисти и е обявяван за капиталистически, реакционен и т. н.

А "руските" комунисти наистина са всъщност евреи- прочучи въпроса и ще се увериш, че е така.

И освен това комунистически или демократически евреи- няма значение. На пръв поглед са противници, но реално кокала е винаги в тях и в техните хора. Така че е ясна работата. Еврейски олигарски създават и спонсорират нарочения за люлка на демокрацията САЩ, "други" еврейски олигарси спонсорират болшевиките и тяхната "революция", така че тегли чертата и сам си отговори на въпросите доколко са намасени евреите и в капитализма, и в демокрацията.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Не гледай телевизия
    Проблемът е, че другите гледат телевизия. Аз не гледам отдавна.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Това е тийфорум. Онова си го пропагандирай на други места, не тук..това исках да кажа. Вече се отклоних много от темата. Така, че ... ти си знаеш.
    Само че не аз, а ти си пуснала темата в този форум.

Темата е - ще гласувате ли? Не е пропагадна

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    И да има мерак човек да пропагандира е силно невъзможно...

На въпроса - ще гласувам ...

Да,ще гласувам.На 16 съм,но приятел ще пусне бюлетина.
    И смятам да е за ДСБ,защото по-добра партия не виждам да има.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Темата е - ще гласувате ли? Не е пропагадна
    Това е все едно да разделяш любовта от секса - да кажеш, че може да го има само първото, но без второто.
    Логично е в тема дали ще гласувате да се роди преди всичко въпроса "а за кого?" и дискусията да премине в тази посока. А там всеки ще си казва мнението и пропагандата сама ще си влезе в разговора, тъй като всеки ще е на различно мнение и е логично да се стреми да го наложи. И какво лошо има в пропагандата? Един ще пропагандира за едно, друг за друго и в спора се ражда истината. Тези, които нямат интерес от пропагандата, са защитниците на статуквото, а то е ясно какво е и в чий интерес е.
    Каква зодия си? Леле такъв инат рядко срещам !
    Много добре знаеш, че от известно време когато имаш възможност пропагандираш ДОИП. А това, че някой е казал - ще класувам за Атака или че е по-добре да не се гласува не е пропаганда.
    Няма значение! Факт е, че прекали с употребата на **** и много добре го знаеш, не спори. Край. От сега нататък ще има повече цензура, било то за теб или за друг.

А относно темата - мисля, че тази година избирателната активност ще се върти около 60-70%, което пак е нещо..

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    това с цензурата не ми хареса, всеки случай, колкото и да гледам някой да вдига панаири примерно за Атака, Герб или онова ДОИП каквото и да е, аз си правя изводи за мен, пък глобала е олигофрен...

аз ЩЕ гласувам! който не гласува е зле, България за това е в това положение, защото никой не се интересува, но всички се оплакват

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    млъкни щот ще ме баннат заради теб . . . олигофрен пълен, бегай при мадона

hottie
    Guest
    Близнаци.
    А прекалиха тези, които без повод споменаваха съкращението, естествено, за да се прехвърли после върху мен вината за честата употреба.
    Търсачката показа, че има 548 поста със съкращението. Моите постове с него са 166. Значи другите са го използвали много повече от мен.
    ГЕРБ и Бойко Борисов имат общо 504 - няколко пъти повече от моите споменавания на моето съкращение. ДПС се споменава 400 пъти. Атака и Волен Сидеров - 852 (макар че някои от тези думи имат и друго значение).
    Ако някой каже да не се гласува, това е пропаганда на негласуването, гласуването срещу всички или за ДПС (което става на практика), гласуване "срещу" системата. Не, че има нещо лошо в пропагандата на идеи, стига друг да може да обясни защо има и по-добра идея.
    В този ред на мисли, според мен форумът прекалява с пропагандата на секса. Има 43 426 + 10 634 + 1 569 = 55 629 поста, съдържащи "секс", "секса" или "сексът". Предлагам да цензурираш тази пропаганда.
    Почна да ми ставаш симпатичен

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от marzilia
    Да,ще гласувам.На 16 съм,но приятел ще пусне бюлетина.
    И смятам да е за ДСБ,защото по-добра партия не виждам да има.
    Не сте реални просто
    Защо?

Аз лично ще гласувам за обединените в коалиция партии ГЕРБ и Лидер !
    Хахаха

Цитирай Първоначално написано от toko18
    Аз лично ще гласувам за обединените в коалиция партии ГЕРБ и Лидер !
    Че Лидер и ГЕРБ не са в коалиция...
    В този ред на мисли, според мен форумът прекалява с пропагандата на секса. Има 43 426 + 10 634 + 1 569 = 55 629 поста, съдържащи "секс", "секса" или "сексът". Предлагам да цензурираш тази пропаганда.
    Тъй е, не ни трябва да се раждат деца, важното е ДОИП да има, той е по-важен от всичко...

Както секса, така и политиката са достатъчно важни, за да се коментират с еднаква сериозност и да им се отдава еднакво голямо значение.

Град
    Инкогнито
    Кристо не съм съгласен с теб. Хубаво е да се прави секс, не да се говори или пише за него, особено от някакви 14-5 годишни разпоретини ГЕРБ само думите им голями

послепис: явно не виждаш 1 тема където искам да чуя мнението ти за мача на ман с фулъм

Град
    Видин
    Близнаци.
    А прекалиха тези, които без повод споменаваха съкращението, естествено, за да се прехвърли после върху мен вината за честата употреба.
    Тва е разработка на военните !
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си