Първоначално написано от
Jesus
Ами аз предлагам в точките на ОИП, да се добави, издаване на гражданство на всички желаещи македонци, просто дпс командва и турците взимат веднага а македонците, чакат с години и пак не взимат, а с македонците имаме доста по-общи неща

Но 1 добро начало ще е да купим малко територия от русия и да запратим там всичко помаци и роми и да си ходят както си искат, кеф им е с шалварите кеф им е голи
ПП: въпросното място, където предлагам да ги екстрадираме е сибир

Според мен е по-важно ако може да се измисли как на тези турци и цигани да не им се подновят паспортите и да се спре издаването на нови, а не, пак казвам, да се правят подаръци, защото все пак влизането в ЕС си е наша заслуга. Иначе турците - в турция, циганите - в Индия.
Абе, евреите са виновни за всичко - ако има капитализъм, виновни са евреите, ако пък има комунизъм, пак са виновни те. Интересно какъв ли щеше да е света ако нямаше евреи? А китайския комунизъм дали и той всъщност не е еврейски?
Но тезата ти е интересна и трябва да се проучи - аз не знам, че руските комунисти всъщност са евреи.
Но казаното от мен си остава вярно - дали руснаци или евреи-руснаци са държали държавата ни под комунизъм, няма значение - явното дисидентство на практика е било безсмислено и не е можело да смени режима. Трябвало е други евреи, американски, да свалят режима на комунистическите евреи, та да падне комунизма.
А това с еврейските организации е пълна измислица. Освен това никой от форума не ме познава и почти никой не ме е виждал, с едно-две-три изключения, та да може да те осведоми, което значи, че или ти си измисляш здраво, или някой друг си измисля здраво и ако ти не кажеш кой е този друг, ще се счита, че си ти. Иначе аз съм бил акционер в сигурно над 100 компании.