WC3 са доста занимателни и интересни,но WoW Серията не е преведена цялата и поради това повечето хора не схващат смисълът в единствената преведена (Кръг от Омраза) 4акаме серпис да се хване и да преведе малко повече книги
Чел съм ги всичките, освен втората трилогия по Warcraft. Тогава бях на 14 и книгите за мен бяха турбояки. Сега съм на 17 и чета други неща. Аз лично повече си падам по научна фантастика и затова книгите по StarCraft ми харесаха най-много. От Diablo-вските най-хубави са "Завещание от кръв" и "Царството на сянката". Четвъртата не съм я чел. Няма и да я чета.
Ако искаш наистина хубава поредица от книги, базирани на видеоигри, ти препоръчвам серията Halo. Лично според мен тя слага в джоба си всички старкрафтове, уоркрафтове, дуумове и диаблота. В България засега са излезли първите четири - "Падането на Рийч", "Потопът", "Първият удар" и "Призраците на Оникс". Скоро ще излезе и пета - "Contact Harvest". Чувал съм, че Инфодар ще започнат да издават и книги по Warhammer. Те сигурно ще доминират над всичко.