- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-хубавият любовен смс,който сте получвали?
купих ти бозъ![]()
![]()
сега сериозно: получавала съм мн сладурски SMSи просто давам delete
Много са:P
цитирам:
"Zdravei slance {} Chestit sveti Valentin baby.I da znae6 6te ima o6te mnogo takiva sms-i za6toto nikoga nqma da te ostavq {}{}{} . Adore U ! "
"Пуфии .. муцункишин честити свети валентииннн ,, Обичам те многоооо иии ше ми отвориш ли вратата чее подаръка ти ше замръзне след малко .. "
Чакаше ме от вън с едно кученце ..![]()
![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
''иии...май няма да дойда на рожденния ти ден...''
мн ме заболя да го е*а, скапа ми деня..
романтик си беше той...колкото мене
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не получавам такива![]()
освен на бъзик![]()
nicolepcd
"Ще чукам майка ти докато сестра ти ми лиже топките!А това как ти харесва?"
този е от най-добрия ми приятел пазя го вече 2 години,много е мил и стойностен :d спомням си как се смях :d![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Миличко съжалявам ако съм те събудила, но просто искам да ти кажа, че адски много те обичам![]()
П.С
Sng & Полина - Sorry Baby, Но Аз Си Отивам
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
"Ne mojah da ti kaja leka nosht..I nali znaesh,che kolkoto sa izgrevite i zalzezite,vajnoto e da sa s teb.Drygo ne mi trqbva.."
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
"искам те до мен..искам да целувам устните ти..искам да те прегръщам всяка нощ..искам да си само моя "![]()
"Нека ти го кажа, нека да го разбереш,че бих умрял на мига, ако ти умреш!" .Обичам те зайко,пиши ми като се събудиш.
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Не съм получавала такива.
Всички са ми хубави...защото винаги завършват или започват с "Обичам те"![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
eisq 6e iskaram telefonaimam nad 150 sms-a
vs si gi pazq
6e napi6a dva:`Skuka...no pak misultta za teb pronizva surceto mi,radva dy6ata mi...obi4am e!ti si lu4a svetlina v mraka...ti si vsi4ko za men!`.Vtoriq `Miloo,sexy beb4e,obii4am tee
mn mn mn (hug)..tvoq pogled,tvoita ysmivka,tvoite ystni,palaviq ti ezik..moga da produlja da izrejdam ne6ata v koito sum vluben..da nezabravim i glas4eto..ti me pleni..nikoga nqma da te zabravq..a haraktera?naprao go obojavam...lof te lubov i obi4 moq!
`....tolkova e milll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
"всичко свързано с теб има значение за мен"
просто,но беше казано в идеалния момент.
Ами от всичките най-голямо впечатление ми направи само един и не си го спомням точно целия, но една част от него беше: "Обичам те! Съжалявам само, че не мога в момента да съм до теб и да те направя най-щастливото и обичано момиче на света! kiss" ... Не е нищо особено, но тогава значеше много за мен, защото...абе просто беше написан от човек, който не си изразява лесно чувствата и най-вече - не го прави за всяка![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
03:15 AM : "Ставай да пикаш!"![]()
гадничко е да те събудят по този начин докато си спиш толкова сладко...но се спуках от смях
![]()
"Лежа си и си мисля за теб..искам да ти кажа, че те обичам и не го казвам просто така, а защото си човека, който съм искала и търсила.Обичам те, защото и ти ме обичаш, защото ме караш да се чувствам щастлива, защото се грижиш за мен, харесвам всичко в теб, дори понякога като се нервираш за дреболий...дори когато ме "тормозиш" и се радвам, че те имам.ОБИЧАМ ТЕ" .. този ми е един от най-любимите![]()
Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!
"ОБИЧАМ ТЕ ТОВА СА НАЙ ИСКРЕНИТЕ ДУМИ,КОЙТО МОГА ДА КАЖА,НИКОГА НЕ БИХ ГИ КАЗАЛ НА ДРУГО МОМИЧЕ ОСВЕН НА ТЕБ!!!"
Най-хубавото е,че найстина е така![]()
![]()
![]()
Ми доста са... от едно момче естествено... ии най-важното е че знам че са истина...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
във връзките и харесванията, аз съм този който пише романтичните и хубави смс-и, и съм този който получава само мерси {} или нещо от сотра..![]()
Прецакан сиПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.