.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Голям фен Аватара на girl4eety

10-15 кг. за месец-ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ?

Знам, че има много теми за диети и отслабване, НО тази е различна... значи намерих една диета, пише че за 1 месец можеш да свалиш 10-15 кг. Какво мислите за нея

ЗАКУСКА: чай с мед, 1 филия пълнозърнест хляб и малко сирене
    ОБЯД: яйце [със салатка-може готова, а може и от домати,краставици..]
    ВЕЧЕРЯ: плодове или кис.мляко
    Между обяда и вечерята може да се ядат плодове [по избор] без банани!
    Да се пие много вода -max 2литъра на ден.
    Ако се спортува - ефекта става по-голям.
    Ако я правите един месец, ще свалите от 10 до 15 кг.
    Успех и да кажем сбогом на излишните килоглами!

КАКВО МИСЛИТЕ????
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ами мисля,че тази диета,ако си я комбинираш с фитнес много фитнеси тичане,ще успееш да отслабнеш НО ПО-ДОБРЕ НЕ ЯЖ ВСЕКИ ДЕН ЯЙЦЕ!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Wonderland
    Ако си 90-100кг може и да може.

SoFarSoG00d 50 килограма съм

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Каквоо и искаш да отслабнеш с 10-15 кг ти добре ли си бе???Искаш да станеш под 40кг WTF????С тея 50кг не би трябвало да искаш да отслабнеш с повече от 2-3,но и това е според\зависи....
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

не искам 10-15 искам най-много 7 имам нужда да сваля корема и краката

Град
    ^*в нас^*
    А добре слава богу и все пак повече от 5 не е добре,според мен....Иначе за диетата незнам става,ако можеш да издържиш,обаче ми се вижда еднообразна
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    А добре слава богу и все пак повече от 5 не е добре,според мен....Иначе за диетата незнам става,ако можеш да издържиш,обаче ми се вижда еднообразна
    Да но аз искам някоя с която по-бързо да сваля а незнам какво мога да добавя в тая за да не е еднообразна - съвет някакъв да ми дадеш

Град
    ^*в нас^*
    Ми тази диета,като основа е горе-долу добре,обаче не е хубаво,че търсиш нещо,с което да отслабнеш бързо понеже найстина ще си върнеш кг-мите.Знам,че ти е писнало да го слушаш,но е така.Диети,колкото искаш препоръчаха ти Дюкан,но и аз съм против този режим!Към тази можеш да добавиш пилешко месо за обяд и гледай винаги вечерята да ти е по-лека (правило,на което аз самата изневерявам понякога )и какво ощее мии за закуска можеш да закусаш някакъв сандвич приготвен от теб самата.Киселото мляко можеш да го съчетаваш с кисели плодове.И не прекалявай с яйцата...Ааа и защо не включиш и риба това също е идея да поразнообразиш,но гледай да е печена.
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    SoFarSoG00d 50 килограма съм
    А колко си висока

10 - 15 кг. е невъзможно! Дори и с наднормено тегло, не ми се вярва да се свалят толкова за един месец. А и здравословно е до 3 кг. на месец. А мога ли да попитам, защо за един месец?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    За 10 не знам, но 5 можеш да отслабнеш без глад и напълно здравословно.3 месеца по 5 килограма и до лятото ще си в повече от перфектна форма.Все пак дори да си висока 150, не мисля че повече от 5-7кг надолу биха ти се отразили добре.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Възможно е ама после йо йо ефекта

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ей недей да искаш рязко отслабване... никак не е добре.. каза че имаш нужда да посвалиш коремчето и краката.. аз бих те посъветвала главно спорт!КОмбинирано с правилно и здравословно хранене ( не гладуване) ефекта ще е супер! Успех

Супер фен Аватара на galu6a
    дори и да може да се атслябне с 10 кг ще ги качиш мн бързо
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Ами мисля,че тази диета,ако си я комбинираш с фитнес много фитнеси тичане,ще успееш да отслабнеш НО ПО-ДОБРЕ НЕ ЯЖ ВСЕКИ ДЕН ЯЙЦЕ!!!
    Какъв е проблема с 1 яйце на ден? Аз почти всеки ден ям по 2 и нямам проблеми - ако са пресни яйцата, не виждам проблем. Лошо е само ако са някакви застояли от преди месец.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    за един месец не може повече от 5-6кг да свалиш,тва е ненормално за 1 месец 15кг ти трябва да си разболееш целия организъм,а и виждам че си 50кг за кво ти е да отслабваш не съм те виждала ама мисля че ще си добре само ако свалиш3-4кг не повече...а тая диета нз ама мисля че може г/д да ти помогне аз с друга подобна диета за 2 месеца и половина ги свалих 15кг а ти искаш за 1 месец 15кг невъзможно е

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Какъв е проблема с 1 яйце на ден? Аз почти всеки ден ям по 2 и нямам проблеми - ако са пресни яйцата, не виждам проблем. Лошо е само ако са някакви застояли от преди месец.
    Проблема е там,че лекарите не препоръчват повече от 10 белтъка на седмица.А и само с яйца няма да стане номера.Точно на 5-я ден ще й втръснат и няма да може да погледне повече яйца и тогава?А да сте чували за натравяне от яйца?

аз това си го спазвам, от месец и даже на моменти по-строго, но да ви кажа няма никаъв резултат от гладуването ми, нещо нсе се отслабва
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти си 50 кила. Много ясно, че не може да станеш 35-40 с каквато и да е диета за колкото и продължително време. Иначе може да се отслабне с 10-15 кг, но ако тежиш над 100. Подобно рязко отслабване има негативни ефекти"отпусната кожа и йо-йо ефект. Отслабва се не с глад, а с правилно хранене. Аз лично вече 17-ти ден съм на режим, бях гладна само първия ден(просто ми трябваше време да свикна), свалила съм около 3 кг и малко отгоре, но и гледам да спортувам(степер, гимнастика, разходки). Имам още 2.5 да сваля, за да стана бомба. Ям 5 път на ден, почти нямам ограничение за количеството на храната. Днес да речем ми е ден за пилешко и салата зеле, а междинните яденета са ми плод с чай. Намери своя режим. При теб не мисля, че кг са проблема. По-скоро се стегни с някое и друго упражнение.

Хора аз ви питах какво мислите за диета и дали ще отслабна с нея а вие какво ми обяснявате

Град
    Там, където е сърцето...
    Ако свалиш за един месец 7 кила ще се превърнеш в една топка от кожа.... отслабва се постепенно,защото иначе е вредно!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

krem4eto не съм много съгласна, че се отслабвало без глад, просто глада е неизбежен при всяка една диета, колкото и здравословни храни да приемаме, те не насищат както хляба, не може да ям всичко и да искаме да сме слаби, ана авторката ще и кажа, че за да си стройно момиче, трябва да си 42/43 килограма, ако пък преценеиш, че си много слаба може и 45
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

За месец?Невъзможно...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    krem4eto не съм много съгласна, че се отслабвало без глад, просто глада е неизбежен при всяка една диета, колкото и здравословни храни да приемаме, те не насищат както хляба, не може да ям всичко и да искаме да сме слаби, ана авторката ще и кажа, че за да си стройно момиче, трябва да си 42/43 килограма, ако пък преценеиш, че си много слаба може и 45
    А ако авторката е 170 см?!Знаеш ли,колко ГРОЗНО ще й стоят тия 42-43 кг!?
    Що се отнася до глупавия извод за гладуването и хляба ... Аз от месец почти не ям хляб Само събота или неделя се излъгвам да изяждам по 2 филийки пълнозърнест хляб с трици (хранителни) и то не защото ми се яде,а защото не трябва да се лишавам изцяло от него!Освен това аз си ям,каквото си искам - салати,пилешко,сладко,плод ве,пица ... Всичко,което ми се яде и пак си слабея,но защо?!Защото не се тъпча на едно хранене,а ям по малко Когато съм гладна пия много вода преди хранене и ям 1/2 от това,което щях да изям преди режима ми.(Примерно ако преди съм изяждала по 2 сандвича на едно ядене,сега изяждам един).
    С гладуване се отслабва,но отслабването е придружено с йо-йо ефект,а при разделното,здравословно и умерено (а не да се тъпчете като прасета) хранене се отслабва и се задържа теглото Може да се отслабва значително по-бавно,но поне след време няма да се чудиш,защо си си възстановила загубаните килограми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си