- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дали ще ми отива този вид прическа!?!?!
Пак искам някаква промяна,но този път по драстична!Така съм сега http://www.impulse.bg/user/Teen_Sweety
Искам да си направя такава прическа - (момичето)![]()
http://www.buzzgrinder.com/images/paramore_sm_7996.jpg
http://www.hitzonly.com/wp-content/u...2/paramore.jpg
Та проблема, е че не знам дали ще ми отива,просто не мога да си се представя!Кажете си мнението!
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Според мене ще ти отива, но ще трябва да се изправяш..![]()
Тва не е толкова голям проблем,но като имам бузки дали ще ми отива чак толкова къса и с бретон настрани! И в този случай ще трябва да я изтънят ...![]()
![]()
Аз също имам бузки и съм със същата дължина, но отива, повярвай. За да си по-сигурна, не я изстънявай толкова много, по-малко и пак ще стои добре![]()
Сега бритонът ми е до носаи се мажа с тривитаминол,та искам да порасне още,че ако се подстрижа сега,няма да е хубаво!
![]()
според мен няма да ти отива нищо лично![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И аз така мисля.Формата на лицено ти не е за такава прическа.Първоначално написано от galu6a
![]()
В смисъл да не е толкова къса или да не е с настрани бретон...Първоначално написано от vivteen
Отиваш ори някоя фризьорка, която си разбира от работата. Жалко, че не си от Варна щях да ти препоръчам тази при която аз отидох. И аз така като тебе исках промяна и едно момиче от моя клас сме заведе при нейната фризьорка, която ми направи косата според овала на лицето ми. Да, дадох малко повече пари, но си заслужаваше! Затова поинтересувай се, попитай приятелките си.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ще ти отива....ама нали не смяташ да я боядисваш?!?!?![]()
Всеки ще ти каже различно мнение.Едни ще те харесат ,други не.В крайна сметка ти си избираш.Щом не си сигурна дали ще ти отива-недей все още.Ако пък мн ти харесва и има желание-пробвай,ако пък не стане,поне следващия път ще избереш друга.Решението си е изцяло твое.И все пак по темата:
аз не мисля,че ще ти отива.Нищо лично
НямаПървоначално написано от cherrypezz
![]()
![]()
Проблема е че при тази,която ходя работи бързо и на дали ще направи нещо такова (съвет),за приятелки,питала съм,но всеки си хвали неговата! Или да направя така,отивам показвам снимка на прическата,която искам и я питам дали ще ми отива на лицето,ако ли не само ще си изтъня косата!Но ще отида,точно,когато отваря,за да няма хора!Първоначално написано от marin4itu
![]()
Всеки ще ти каже различно нещо, все пак всеки си има вкус, затова по-добре сама си реши или си я нарави и ако не ти хареса вече ще знаеш и няма да си я оравиш втори път.
Ами предложете вие нещо да си направя,че не искам да съм само така...![]()
Тази прическа е суперска и дори да я боядисаш пак екстра ще ти пасва
Da,no mi kazaha,che kato mi e malko cheloto nqma da mi otiva nastrani breton!Първоначално написано от sawfan
![]()
![]()
![]()
ее и аз нямам голямо чело , но като си направих накривен бретон ми седеше адски добре (любимата ми прическа до сега) пък и пробвай, тази прическа е на мода няма да ти навреди нещо ново
Znachi shte mi otiva![]()
![]()
![]()
Абе явно ще ми отива и ще трябва да рискувам!?![]()
Хаха ми щом си решила, режи, какво има да му мислиш?! А и плюс това то ти нямаш много избор в момента, ако предната част на косата ти е до носаРежеш, ако не ти отива с бретон караш първите седмици докато порастне с няколо фиби назад и готово.
Ще ти отива.И аз бях с такава прическа(като на вокалистката)ии съм със същия цвят.Пък и на теб бритона си ти ходи,няма какво да се притесняваш толкова.![]()
И как каза на фризьорката така да те подстриже,аз мисля да нося снимка!Първоначално написано от moon_flower
![]()
Първоначално написано от galu6a
и аз съм на същото мнениено все пак ти сама решаваш какво да правиш.
Мисля, че ще ти отива![]()
nicolepcd